Spring naar bijdragen

Ook even voorstellen


Sophie60

Aanbevolen berichten

Zo, toch wel een beetje heel erg apetrots op mezelf. Voor het eerst sinds mensenheugenis mijn verjaardag zonder een paar glazen wijn gevierd. Op wat lastige momentjes na (vooral toen iemand aan kwam zetten met een fles wijn) ging het me goed af.  Wel blij dat ik dit overleefd heb. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is een dubbele felicitatie waard. Een keer voor je verjaardag en nog eens voor deze prestatie. Daar mag je zeker trots op zijn. Nu je dit hebt gekund is het bij soortgelijke gebeurtenissen in de toekomst ook makkelijker, denk ik.
En laat iemand anders die gekregen fles wijn maar opdrinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha jeetje zeg, jij wordt er echt mee overspoeld daar! Heb je hem laten staan? Wat moet je ermee he...

Wij kregen laatst ook (overigens volstrekt onnodig) een fles rode wijn en een aperitief ofzoiets als bedankje. Nou, die staan dus ook al maanden in de kast. Ik drink nooit rode wijn en aperitiefjes ofzo. Vriend alleen bier. Lust ik ook niet. Het is lief dat mensen een attentie willen geven, maar ik ben een slechte ontvanger...je doet me zelden een plezier met dat soort dingen. Bloemen is niks hier (hooikoorts en slopende katten) alcohol kon meestal ook de gootsteen door (lust lang niet alles) en ik ben chronisch aan de lijn dus ook etenswaren worden vaak door anderen opgegeten:) Verder ben ik vrij minimalistisch in huis dus prullaria zet ik ook niet neer. Tja...

Maar ik ben erg benieuwd hoe je dat nou hebt opgelost met die fles. Je was gisteren zó sterk op je verjaardag, heb je dat vast kunnen houden?

Gezellige avond nog!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Nicky, ik heb die fles wijn op hun tafel laten staan en als ze terugkomen zal ik uitleggen waarom ik het niet wil. Normaal gesproken doe je me daar echt wel een plezier mee namelijk, wit of rood, vind allebei lekker. Wat was jouw drankje dan Nicky?

Je maakt me ook heel blij met een bos bloemen of een plantje voor de tuin maar prullaria hoef ik ook niet, ik bepaal liever zelf wat ik in mijn huis zet :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik dronk altijd rosé of zoete witte wijn. De lichtere variant qua alcoholpercentage, maar wel twee literflessen per drinkmoment. En ik dronk snel, alsof het limonade was. Meer dan genoeg dus om 's ochtends niet meer te weten, hoe ik 's avonds in bed was beland. 

Goed van je hoor, dat je de fles achter gelaten hebt. Scheelt toch verleiding in huis. En je gaat goed, dus het zou zonde zijn als de mooie reeks van alcoholvrije dagen verbroken wordt!

Ik werd wakker net, geen idee waarom, maar ook mijn partner en dochter liggen naar het plafond te staren. Heb een hekel aan dat gewiebel en gedraai in bed dus hup eruit en een beker warme melk gemaakt. Straks maar even proberen nog of ik nog wat kan slapen. Dan begrijp je in elk geval waar het onmogelijke tijdstip van mijn reactie vandaan komt:)

Ik wens je een fijne donderdag!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Sophie, goeie actie met die fles. Top. Ik ben mn 60ste verjaardag een beetje aan het voorbereiden. Afgelopen 10 jaar geen feestjes meer gedaan nadat kort na mn 50ste mijn man ziek werd, later overleed en toen ik ging tobben met 3 x kanker enzo. Ik wil graag weer wat positiefs op touw zetten. Wordt een koffie met wat lekkers, en een koud buffetje als lunch. Geheel alcoholvrij!! Ook geen alcoholvrije wijn of o.o% biertjes. Gewoon koffie, thee, sapjes, zuivel. Jij deed je verjaardag ook alcoholvrij las ik. 

Gaat goed he? Heerlijk hoor. Hier ook. Er komt meer rust. En met kleine beetjes en kleine stapjes gaat het steeds een beetje beter met mij. 

Fijne dag. We lopen een beetje een vergelijkbaar pad volgens mij. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Herstel, ik zie inderdaad overeenkomsten, ik werd 60 en ook mijn man is overleden. Jij kreeg het extra voor je kiezen met je ziekte uiteraard!  Ja mijn verjaardag was geheel alcoholvrij, had wel een fles alcoholvrije wijn gekocht maar na 1 slok weggegooid, bah zeg!! Is net appelsap maar dan viezer.  Ik had een grote pan heerlijke soep gemaakt, daar stokbrood bij met lekker beleg en uiteraard was er ook taart. Ik heb de alcohol nauwelijks gemist. Wanneer is jouw 60-ste verjaardag? Fijn joh, dat je je langzamerhand wat beter gaat voelen!! :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfff druk. Gister een sollicitatie gesprek gehad, niets geworden. Morgenochtend ook een sollicitatiegesprek. Spannend (komt alleen niet goed uit qua tijd, i.v.m. opname volgende week). Huis aan het opruimen voor mijn moeder. Gisteren ook naar praktijkondersteuner geweest voor mijn dochter (wat een lieve vrouw). Straks komt er een ex collegaatje op visite, gezellig, ik probeer mijn sociale leven weer op te pakken. Chaos in mijn hoofd. Maar ik denk toch dat alles weer goed komt :)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...