Spring naar bijdragen

Zaterdag, 19 augustus 2017


jowan

Aanbevolen berichten

Hier beetje moeilijk, seffes koffers pakken en morgen vroeg terug naar Panama, via Franfurt pfffff lange dag, vol van verleidingen langs alle kanten. En dan 10/09 terug deze richting uit voor een week, dan terug week Panama en nadien 2 weken Europa vanaf 25/09 tot 13/10. En nadien weten we het nog niet, voordeel is dat ik me in het buitenland meestal beter op mijn gemak voel, heb ik geen sociale druk en doe ik gewoon waar ik zin in heb (buiten werken natuurlijk ...) . Maar het op en neer reizen blijft een slopend gebeuren, ook omdat mijn vrouw voorlopig niet mee kan, en dit weegt natuurlijk op de relatie.

Maar we proberen dit allemaal droog te ondergaan, dat maakt het iets minder zwaar en blijf je de dingen toch zien zoals ze zijn.

Nu effen verder doen, meld me straks nog wel even

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei jopie:

Heel bijzonder koh. Iedere dag weer.

Je moet t alleen willen zien.  Willen blijven zien. En dáár moet je soms wat voor doen (of laten) om niet weer wat eigenlijk mooi niet vanzelfaprekend Is te gaan zien als normaal, je recht, domweg verworvenheden of..... vanzelfsprekendheden. 

Dag haan. Ik ga rijden. Richting veerse meer. 

Ohhhh het Veerse meer....dat is ook zo mooi! Vast veel wind en Hollandse luchten....:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 minuten geleden zei Herstel:

Net terug van de bbq. Was erg leuk. En geen enkel probleem qua alcohol. Bijna niemand dronk alcohol. Veel fris , en zelfs gezonde watertjes met fruit, en wat 0.0 biertjes. Een enkeling met wijn. Paarleuke mensen gesproken, enna twee uurtjes was het mooi voor mij. Goede ervaring. En erg leuk dat d voorzitter een tuinstoel voor mij had meegenomen. Kortom.... Fijne ervaring.

Proficiat Herstel, en leuk dat je het leuk vond ....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...