Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Oxavrouw

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Oxavrouw

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oxavrouw

  afbouw oxezepam

  Dat kan daar zeker mee te maken hebben, maar het kan ook aan de spanning liggen. Als je goed engels spreekt zou ik ook zeker eens op het benzobuddies forum kijken. Daar vind je ook veel herkenning. Sterkte!
 2. Dank voor je reactie. Heb jouw verhaal even gelezen. Wat slecht advies heb jij destijds gekregen zeg! En wat fijn dat het inmiddels beter gaat. Ik hoop dat het bij mij ook vooruit blijft gaan. Ik zal t.z.t. weer een update plaatsen.
 3. Oxavrouw

  afbouw oxezepam

  Goedzo! Heel veel sterkte en blijf hier gewoon regelmatig posten. Je komt hier weer bovenop!
 4. Oxavrouw

  afbouw oxezepam

  Hoi Nadja, Ik heb best lang af en aan Oxazepam gebruikt. Soms langere perioden. Net als jij had ik ook al spanningsklachten van mezelf dus het is heel lastig te duiden. Wat ik je kan aanraden is je gevoel te volgen. Zelf ben ik ineens gestopt. Daarna veel klachten gehad, dus misschien is dat voor jou nu niet de weg. Wat je wel kunt gaan ervaren is ontwenningsverschijnselen tussen de dosissen in. Oxazepam werkt vrij kort en is snel uitgewerkt. Misschien kun je een weekje overstappen naar 2 x 2,5 mg? De Oxazepam pilletjes zijn klein, dus ik weet niet of je er een 2,5 mg van kunt maken maar
 5. Hoi allemaal, Hoe is het met iedereen? Ik wilde even iets van me laten weten. Ben over twee dagen drie maanden gestopt met Oxazepam. Ik gebruikte het nog zeker niet lang, maar heb wel een lange historie ermee waardoor gewenning steeds sneller op trad (kindling). Het lijkt beter te gaan, maar ik heb nog steeds veel spanning in mijn lijf en een tja, rothoofd. Gewoon zo'n duizelig hoofd. Kan ook gewoon van de spanning zijn, maar op benzobuddies, het Amerikaanse forum, lees ik dat ontwenningsverschijnselen heel lang kunnen duren. Maar ik heb nog steeds niets genomen en dus, moedig voorwaarts.
 6. Oxavrouw

  Oxazepam cold turkey

  Ik weet niet of iemand dit leest, maar voor wie googled op afbouwen Oxazepam en mijn verhaal herkenbaar vind wil ik toch een update geven. Zoals hierboven staat heb ik af en aan kalmeringsmiddelen gebruikt. Meestal om te slapen of tijdens een periode dat het slecht met me ging. Ik heb een aantal dips gehad om diverse redenen en ik ben inmiddels bezig om dit aspect van mezelf èn de oorzaak ervan onder ogen te zien. Dankzij deze site kwam ik erachter dat de afhankelijkheid die ik altijd had proberen te voorkomen toch was ontstaan. Een paar jaar geleden heb ik langere tijd Oxazepam genomen
 7. Bolletje, sterkte met het verwerken van het verlies van je kat. Ik heb zelf ook ooit mijn kat verloren en heb twee weken gehuild. In de tuin begraven, ook al mag dat officieel geloof ik niet. Het was haar thuis, dus ik wilde dat ze daar rustte. Ze is bij me geweest tijdens een periode in mijn leven dat ik mijn leven moest gaan opbouwen en dat was heel speciaal. Ze was heel lief en aanhankelijk. Verder ben ik gestopt met zuivel. Ik heb last van mijn darmen (diarree) en herken ver alle klachten van zuivelallergie. Had de indruk dat mijn onrust daar mee te maken had. Een allergische reactie
 8. Hoi allemaal, ik heb vannacht goed geslapen en ga zo een rondje lopen. Ik ben thuis van mijn werk, dus hoef nergens heen. Veel uitrusten, ik zit thuis met een burn-out. Mijn lijf wil niet meer mee dus probeer het rust te geven. Heel saai. Allemaal weer sterkte vandaag.
 9. Ik heb ook benzobuddies geraadpleegd en daar las ik een beetje hetzelfde. Overdag had ik dan ook nergens meer last van. Vooral moe. Moedig voorwaarts dus maar hè.
 10. Met mij gaat het over het algemeen beter in de middag, maar het gaat erg op en neer. Sterkte Wilhelmina!
 11. Hoi allemaal. Ik heb een slechte nacht achter de rug. Ben halverwege april gestopt met Oxazepam en dat ging redelijk, op één slapeloze nacht en veel spanning na. Maar ik voel me nu weer even minder. Kan dit nog steeds ontwenning zijn? Ik nam niet eens veel. Voel ook brainzaps en mijn darmen zijn van streek. Is dit een 'wave'?
 12. Hoi iedereen, hou vol met afbouwen, het zal uiteindelijk beter gaan. Hier gaat het inmiddels wat beter. Dipje van gisteren gelukkig weer te boven. De tip van de CBD olie ga ik wat verder onderzoeken. Een alternatief voor de Oxazepam is altijd welkom.
 13. Dankje vechter. Ik ga het proberen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...