Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Nadja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Nadja's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Nadja

  afbouw oxezepam

  Dat heb inmiddels gedaan. Daar lees je ook veel herkenning inderdaad. Bedankt weer!
 2. Femke, hoe gaat het nu met jou? Ik ervaar precies hetzelfd. Het maakt mij ook bang.
 3. Nadja

  afbouw oxezepam

  Heel erg bedankt! Het is fijn te lezen dat er herkenning is... Ik wil er ook heel graag vanaf en ga het ook echt doorzetten. Het helpt wel om op dit forum te zijn en te lezen.
 4. Nadja

  afbouw oxezepam

  Pfff...ik hoop het zo! Mag ik nog wat vragen? Soms ben ik zo wankel, wat trillerig en licht in mijn hoofd. Heeft dat ook met die tabletten/afbouw te maken? Soms ben ik zo bang...
 5. Nadja

  afbouw oxezepam

  Heel erg bedankt voor je antwoord! 2x 2.5 is inderdaad ook een optie. Ik ben gisterenavond gestart met bewegingstherapie. Ik heb hier een heel goed gevoel bij en wil/hoop eruit te komen zonder die pillen. Dus het is praten in combinatie met bewegen. Hij gaat samen met mij kijken naar waar het vandaan komt. Ik sport momenteel niet, maar wandel wel veel. Dat vind ik ook fijn! Nogmaals bedankt voor je meedenken en advies!
 6. Nadja

  afbouw oxezepam

  Dank je wel! Maar ben jij ook nog weer van 5 mg naar 2.5 gegaan?
 7. Goedenmorgen, Ik ben hier nieuw. Sinds een aantal jaren heb ik last van af en toe paniekaanvallen. Heeft wat te maken met hypochondrie. Nu had ik oxezepam voorgeschreven gekregen van 10 mg. Dit nam ik dan 2 a 3 dagen en dan was het weer okay. Ik deed dit 1x in 8 weken ongeveer. Nu heb ik op 9 juni zo'n vreselijke aanval gehad, waardoor ik de dagen daarna nog steeds angstig was. Ik heb 3 weken dagelijks 10 mg geslikt. Toen wou ik stoppen en heb dat cold turkey gedaan. Ik kreeg hele zware ontwenningsverschijnselen. Zoals de hele dag door vreselijk zenuwachtig zijn, angstig, klamme handen en voeten, hartkloppingen. Gevolg was dat ik weer ging slikken. In overleg met de huisarts zelfs 2x 10 mg. Uiteindelijk ben ik terug naar 1x 10 mg gegaan en zit nu op dag 5 met alleen nog een halve tablet. Dus 5 mg. Ik merk dat de ontwenningsverschijnselen er lichtelijk zijn. Ook met afbouwen. Toch af en toe zo'n angstscheut, trillingen, af en toe hartkloppingen. Ik durf bijna niet verder af te bouwen, want ik ben heel erg bang voor zo'n zware terugval als wat ik heb gehad. Tijdens die terugval was ook mijn eetlust compleet weg en ik was misselijk. Er is vast al veel over geschreven, maar ik hoop toch op erkenning en wat adviezen. Hoe lang moet ik die halve slikken en wanneer kan ik naar een kwart. Ik weet dat ik de bijwerkingen moet accepteren, maar ik vind het echt heel heftig! Was zo de weg kwijt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...