Spring naar bijdragen

Sil2000

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sil2000's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Sil2000

  hallo ik ben Susan1

  Een vriendin gebruikt het ook en combineert het met allerlei supplementen, zoals magnesium, vitamine D maar ook melatonine. Ik vraag me af of dit gezond is.
 2. Klopt het dat supplementen helpen bij het afbouwen? Ik heb gelezen dat je namelijk super moe kunt worden.
 3. Ik heb gelezen dat Magnesium ook belangrijk is bij vergeetachtigheid, waar ik dus vaak last van heb. Heeft er iemand ervaring met dit?
 4. Ik heb het gevoel dat magnesium altijd wel helpt bij mij, maar dat is bij iedereen anders. Mediteren is een goede optie, als je daar het geduld voor hebt.
 5. Volgens mij hangt er ook iets in de lucht momenteel, ik ben ook zoooo moe. Veel moeier als normaliter. Ik vraag me af of vitamine zouden helpen hier tegen, om net dat beetje extra boost te geven, heeft iemand hier ervaring mee? Ik wilde deze bestellen op de website waar ik normaal altijd bestel, maar ik vraag me af of het nut heeft om eerlijk te zijn.
 6. Ik lees online dat salie extract helpt bij zweten, ik vind het zweten namelijk een erg onaangename bijeenkomst. De opvliegers. Ik heb dit product online gevonden en wil het graag proberen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb gisteren de laatste pil genomen en ik begin nu al met zweetaanvallen.
 7. Sil2000

  Vitamine b1

  Dank je wel Roberto voor je reactie. Andere vraag merk je dat je tijdens deze wintermaanden ook een beetje een extra boost nodig hebt. Voelt alsof mijn weerstand het allemaal niet zo goed meer aankan. En beter eten, dat neem ik me altijd voor, maar de discipline heb ik er niet altijd voor...
 8. Sil2000

  Vitamine b1

  Dank je wel voor de tips. Ik drink ook vaak een gezonde groene shake en ik geloof dat daar ook wel het een en ander aan vitamine B in zit. Maar een supplement kan volgens mij geen kwaad. Ga het gewoon even proberen, heb ze inmiddels besteld. Hou jullie op de hoogte.
 9. Sil2000

  Vitamine b1

  Super Bob, dank je wel. Ik bestel al een tijdje al mijn vitamine online en heb ook gekeken naar waar ik normaliter besteld en vond de vitamine b complex de beste optie https://www.flinndal.nl/vitaminen/vitamine-b Dit zou toch meer dan voldoende moeten zijn? Zo krijg ik namelijk ook B12 binnen.
 10. Sil2000

  Vitamine b1

  Heel erg bedankt, zal ik doen als ik er niet verder mee uit kom
 11. Sil2000

  Vitamine b1

  Dank je Renaldo. Dus gewoon bij de drogist of online bestellen. Heef iemand ervaring met het online bestellen, waar ik het beste voor kan kiezen?
 12. Sil2000

  Vitamine b1

  Moet ik voor deze vitamine naar de huisarts ook of kan ik deze gewoon online bestellen?
 13. Dat heb ik ook heel vaak.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...