Spring naar bijdragen

Bernd49

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bernd49 geplaatst

  1. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Goed, nog steeds nuchter.
  2. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Inderdaad, ik heb behoorlijk behoefte aan zoetigheden. Dat is iets van de laatste dagen, normaal gesproken heb ik het niet zo op zoetigheden.
  3. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Ja, dank. Geen druppel alcohol gedronken sinds 24 november.
  4. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    De poging van 1 november is mislukt. Nieuwe poging gestart op dinsdag 24 november en nog steeds niet gedronken. Deze poging moet lukken anders volgt een opname.
  5. Bernd49

    Gestopt met drinken 9

    Dag Margriet, Welkom op het forum. Niets om je te schamen. Het kan iedereen gebeuren. Ik vind het knap dat je door de week niet drinkt. Thiamine zal je helpen, wel een flinke dosis. Volhouden, jij komt er wel uit.
  6. Dag Liefff en welkom op het forum. Knap dat je al 8 maanden niet meer drinkt, volhouden.
  7. Hoe gaat met je? Ben je inmiddels afgekickt?
  8. Hallo, Bernd 49 jaar Enschede, zoek een maatje m/v om mee te mailen en elkaar te ondersteunen. Groet
  9. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Het was wel dag 2, maar dat maakt niets meer uit want ik kan weer opnieuw beginnen. Dag 1 vandaag. Alcohol = alcohol, klopt heb je gelijk in. Het gaat mij echter om de combinatie bier + sterk. En dan gaat het niet om een paar glaasjes...
  10. Hartkloppingen, angstig, nerveus en niet kunnen slapen.
  11. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Alweer een dag nuchter. Alleen de nervositeit, maar dat is logisch na een zuipfestijn. Bier gaat nog wel, maar die whisky erbij maakt het funest.
  12. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Die k*t drank ook. Puur vergif.
  13. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Drink weer sinds een paar dagen, baal van mezelf Opnieuw afkicken.
  14. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Redelijk goed. Het is enorm wennen om geen alcohol te drinken. De verleiding is groot en het is zo easy om weer te beginnen.
  15. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Bijna 14 dagen alcoholvrij, YES
  16. Ben 10 dagen geleden gestopt met drinken en dat gaat naar omstandigheden redelijk goed. 3 Maanden daarvoor gestopt met antidepressiva en kalmeringsmiddelen, geen problemen ondervonden. Echter: Sinds afgelopen vrijdag komt m'n depressie in rap tempo terug. Is dit normaal, herkent iemand dit?
  17. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Ben zeker niet van plan om opnieuw te gaan drinken, dat zou jammer zijn.
  18. Bernd49

    Nieuw hier: Bernd 49 jaar

    Heb al hulp gezocht bij Tactus. Detox stond in planning na een eerdere mislukte poging om af te bouwen. Ben zelfstandig gestopt met drinken op zaterdag 3 oktober. Heb nu een week niet gedronken, de behoefte naar drank wordt groter i.p.v. kleiner. 1 Glas en ik ben verkocht.
  19. Dag Lesly, Wat een heftig verhaal. Wens je alsnog veel sterkte om alles te verwerken, al is het alweer een tijdje geleden. Jouw lichamelijk klachten komen me bekend voor, dronk je ook in die periode? Zelf heb ik 5 jaar Oxazepam gebruikt, 20 mg per dag en van de een op de andere dag helemaal gestopt. Gevolg extreme nervositeit en alcohol consumptie omhoog. Niet zelf stoppen dus, maar afbouwen in overleg arts. Groeten Bernd, toevallig ook uit Enschede
  20. Bernd49

    Opbouwen seroxat

    Dag Ess, Seroxat aan het opbouwen? Geen goed idee, afbouwen zou ik zeggen. Het is rommel. Heb het zelf 5 jaar gebruikt en kan het niemand aanraden. M.v.g. Bernd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...