Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Greta

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Greta

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Greta

  Huiskamer 7 augustus

  Een somnoloog is een slaap deskundige, meestal een neuroloog. Zij doen slaaponderzoek en behandelen mensen met slaapstoornissen.
 2. Greta

  Huiskamer 7 augustus

  Je hebt gelijk Bellie, van het ene naar het andere is geen oplossing. Ik ga het niet doen.
 3. Greta

  Huiskamer 7 augustus

  Even een vraagje aan jullie: had net somnoloog aan de telefoon. En hij stelde voor om amytripoline te gaan gebruiken in kleine hoeveelheden als de slaap na 2 weken nog onvoldoende is. Heeft iemand van jullie ervaring met dit medicijn. Schijnt normaal tegen depressie te zijn maar helpt ook tegen slaapproblemen. Oh nee het heet amittrypalina, zoiets
 4. Greta

  Huiskamer 6 augustus

  Hoi Rixie, Het is wel een zware strijd het afbouwen. Lichamelijk vind ik zwaar maar vooral het slapen is een issue. Ik merk wel dat ik bang ben om niet te kunnen slapen. Gisteravond in fases geslapen maar dan slaap ik toch nog 5 uur maar t ervoor bijna niet geslapen. Mijn angst is dat ik Dan in een soort psychose kan komen. Heb ik nog nooit meegemaakt maar ik heb erover gelezen. Dus angst voor de angst. Hoe ervaar JIJ dat? Is niet slapen ook jouw grootste angst?
 5. Greta

  Huiskamer 6 augustus

  Goede morgen, Allemaal succes met de hete dagen die voor ons liggen. Ben zelf niet zo'n fan van deze hitte dus heb maar een kleine airco voor mijn slaapkamer aangeschaft. Het valt niet mee merk ik die afbouw periode . Ben nu gestopt met Diazepam maar merk gelijk aan mijn lichaam dat het protesteert: slecht slapen, maagpijn, rare benen en veel tranen. Maar ik vertrouw erop dat mijn lichaam zich hersteld. Gisteren naar cesartherapie geweest voor cognitieve slaap wandeling. Was wel verhelderend. Het is vergelijkbaar met het resetten van een computer. Veel.structuur en regelmaat in je leven bevordert je slaap. En veel ontspanningsoefeningen. Geen opzienbarende nieuwe inzichten maar toch even fijn om er met een expert over te praten. Een fijne dag gewenst.
 6. Greta

  huiskamer 5 aug

  Hoi, Ook hier een slechte nacht. Voor mijn gevoel geen oog dicht gedaan maar de slaaptherapeut dacht er vanmorgen anders over. Ze zei dat wanneer ik 0 uur geslapen had, ik geen duidelijk verhaal.aan haar had kunnen geven. Ze zei dat veel mensen denken dat ze niet slapen maar dat we toch slaapmomenten zijn. Was wel een fijn gesprek en ze ging ervan uit dat de slaap zich zal herstellen. Wie van jullie heeft ook het gevoel dat je 0 uur slaapt?
 7. Greta

  huiskamer 4 aug

  Misschien wat voor jou Cyclad?
 8. Greta

  huiskamer 4 aug

  Morgen ga ik naar ceasartherapeute die cognitieve gedragstherapie geeft voor slaapproblemen. Ik ben onderzocht door een slaapkliniek in Amsterdam en de somnoloog adviseerde mij cognitieve gedragstherapie voor de slaap. Deze kliniek is echt een aanrader en wordt vergoed door verzekering. Je krijgt thuis een slaaponderzoek en dan wordt er gekeken waar de problemen liggen.
 9. Greta

  huiskamer 3 aug

  Wat voelen jullie precies bij ontwenningsverschijnselen? Kunnen jullie dan nog normaal functioneren of moet je dan rust nemen? Ik voel me echt beroerd: maagpijn en ik.huil.om niks. Helemaal niet gewend dat ik zo.reageer. Ook geen eetlust of energie. Is dat herkenbaar?
 10. Greta

  huiskamer 3 aug

  Hoi Dikkie Hier wat regen en wat bewolking maar ja het zal wel beter worden. Vannacht niet zo best geslapen. Val dan 2 uur in slaap en ben voor de rest wakker. En verder veel ontwenningsverschijnselen. Kortom, hoop op betere tijden. Zou slaap nog terugkomen of blijft het tobben als je in een dergelijke situatie terecht bent gekomen?
 11. Ja je hebt gelijk. Ik.ben bang dat ik.niet kan slapen omdat ik dat een tijd geleden ook had. Daar ben ik continu mee bezig en begint een obsessie te worden. Ik moet erop vertrouwen dat mijn lichaam weer zal herstellen en de slaap ook.
 12. Beste Cyclad, Even een vraagje: jij gebruikt soms Temezapam voor slapeloosheid. Is dat beter dan Zoplicon? En als je er een hebt ingenomen, kun je de volgende avond dan zonder Temezapam in slaap vallen? Is het vergelijkbaar met oxazepam?
 13. Ja dat ga ik doen. En dan steeds minder innemen. Mag je trouwens Valdispet nacht bij Diazepam gebruiken?
 14. Omdat ik al zo veel ontwenningsverschijnselen heb, dacht ik gisteravond om mijn pil van 0,5 over te slaan in de hoop dat dit niet veel meer doet en dat het wel kan. Maar vannacht geen oog dicht gedaan en vandaag een ziek gevoel. Dat niet slapen, daarvoor had ik de pillen dus logisch dat dit terug komt. Hoe kan ik nu het beste verder gaan? Doorgaan met stoppen en hoe lang zou de slaap weg kunnen blijven? Voordat ik Diazepam kreeg en daarvoor lorazepam had ik 3 dagen geen oog dicht gedaan. Pff terug bij af.
 15. Jemig, wat een verhaal en wat een zware periode. Je bent wel een sterke vrouw zeg. Dat je zo positief blijft na zo'n ziekteproces.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...