Spring naar bijdragen

Chris1972

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Chris1972's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Mijn 3 ergste symptomen waren, pijnlijke nek en schouders, tinnitus en veel angst vooral s morgens. alle drie heb ik nu ook wel maar het is nu beter te hanteren.
  2. Hallo allemaal ik hoop dat dit mijn laatste berichtje is op dit forum. Ik ben nu een maand af van alle benzo’s )Xanax en oxazepam). Ben bijna volledig aan het werk en gebruik nog maar 1 AD. Ik merk dat alles steeds een beetje beter gaat. Het enige waar ik echt nog last van heb is een suis in mijn oor. Wat mij helpt is veel bewegen en zoveel mogelijk buiten zijn. Zit dus s avonds ook al Is het wat koud buiten te lezen. Frisse lucht en beweging zijn heel belangrijk !! Ik wens jullie het allerbeste en als jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag !!
  3. Hallo allemaal, Eergisteren mijn allerlaatste benzo genomen. Gebruikte eerst aprazolam en oxazepam. Aprazolam heb ik een aantal maanden geleden cold turkey afgebouwd met veel klachten. De oxazepam heb ik 56 dagen afgebouwd van 10 mg naar 0 gram en ben er nu geheel van af !! voel me goed en bevrijd! Daarom beste allen, er is zeker hoop .
  4. Even een positief bericht....nog 2 mg oxazepam te gaan en dan ben ik helemaal van de benzo’s af !
  5. De eerste 2 mg van oxazepam (van de 10 mg) afgesnoept met taperingsstrips. Dit is mijn laatste benzo en als het zo blijft gaan als nu dan doe ik het er voor ! Elke 3 dagen gaat er een halve milligram af en voor mij werkt dat goed (tot nu toe dan) blijf het wel spannend vinden. Gelukkig werk ik alweer halve dagen en dat helpt mij enorm. als ik s middags thuiskom probeer ik zoveel als mogelijk te wandelende. Dit weekend 2 keer 12,5 kilometer. Als ik alle verhalen lees schaam ik me ervoor dat ik ondanks dat ik zoveel kan nog niet blijer ben met mijn vorderingen. Dat heeft te maken met de angst waarmee ik de dag begin en de rare ideeen die ik heb. Als ik @Kabouter0Wesley lees dan ben ik ban dat ik dat krijg. Verder ben ik bang dat ik altijd het knipperen van mijn ogen zal opmerken. De klacht waar alles mee begon namelijk een overspannen (hypertone) bekkenbodem is wel enorm verbeterd. Gisteren bij de bekkenbodemtherapeut geweest en die gaf aan dat deze spier nog nooit zo ontspannen was geweest.. zo weer een hele verhaal. Voor de rest wens ik iedereen veel succes met zijn of haar afbouwtraject!
  6. Hallo allemaal. Even een berichtje van mij. Ik heb nu de clomipramine opgebouwd en die moet binnen nu en 3 weken op zijn top zijn. Ik ben nu 4.5 maanden van de Xanax af en ga zondag beginnen om met taperingsstrips van de regenboogapotheek in 56 dagen mijn 10 mg oxazepam af te bouwen. ik merk dat ik s ochtends nog erg angstig ben en dat ik naast mijn bekkenbodemklachten angst heb ontwikkeld voor het knipperen met mijn ogen. Het brok in de keel gevoel heb ik nu niet dagelijks meer. Mijn angsten komen eigenlijk neer op het niet willen denken aan lichamelijke verschijnselen maar dat niet onder controle hebben. Herkent iemand dat. Verder is mijn conditie prut. Ik werk gelukkig nu sinds begin januari weer halve dagen maar vind het een heel moeilijk traject. Volgende week heb ik een gesprek met mijn derde nieuwe teamleider in evenzoveel jaren. Ik zie daar wel tegen op om weer te moeten vertellen dat ik een angst/dwang stoornis heb. Ik voel me dan zo stom en dom, terwijl ik wel weet dat ik een intelligente man ben, en dat ik niets aan die stoornis kan doen . Toch voel ik me heel onzeker en klein. Herkennen jullie dat ? psychische klachten worden zwaar onderschat, vind ik. Alle aandacht gaat naar het Coronavirus en ik denk dan...stop dat geld lekker in de ggz. !
  7. Je kunt niet ergens niet aan denken, die valkuil val ik ook telkens weer in. Je moet accepteren dat je iets voelt en dat er toch niets is. Dat is hartstikke moeilijk maar ik denk dat dat toch de enige weg is. Ik ben daar al maanden mee bezig en ik kan me toch zelf niet gerust stellen, maar ik schrijf elke dag op wat goed is gegaan en wat niet goed is gegaan. Dat moet op termijn wel gaan helpen, hoop ik ..jij heel veel su6 in je reis naar genezing !!
  8. Hallo allemaal Even wat positieve input. Ik ben sinds vorige week weer voor 50% aan het werk. Ik heb de clomipramine inmiddels opgebouwd tot 150 mg. Ben nu meer dan 3 maanden van de Xanax af en ga volgende maand met taperingsstrips in 2 maanden de oxazepam afbouwen . Het was een zware reis maar volgens mij is het zwaarste gedeelte achter de rug. De angsten en mijn ziektevrees blijven, maar dat moet ik accepteren en met mijn cognitie bestrijden. Niet meer met Benzo’s !!
  9. Hallo @Bankrover, ik heb speciaal voor jou weer een account gemaakt. Ik heb namelijk veel last van globusgevoel gehad (en nog wel). Ik ben zelfs daarvoor in behandeling bij een logopedist. Het hoort wat mij betreft echt bij de afbouw en het wordt echt minder !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...