Spring naar bijdragen

Baseighties

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Baseighties's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hi Wesley, ik heb precies hetzelfde. Alles is anders, het lijkt alsof er iemand anders in mijn hoofd zat tijdens de benzo's. Zelfs vriendschappen ontstaan toen ik benzo's gebruikte vind ik nu vreemd, eng en heb geen behoefte meer aan deze mensen. Ik ben van super actief naar inactief en passief gegaan. Niks van mijn oude passies (sport) heb ik na het stoppen meer opgepakt en zit al ruim een jaar stil. Ja, ik begrijp dat je gewoon moet bewegen maar ik herken dit slappe excuus voor een lijf niet meer en alle drive ontbreekt. Ik wil niemand ontmoedigen maar ik begin zo langzamerhand spijt te krijgen van stoppen. Als ik na ruim een jaar de balans op maak dan is het enige positieve aan stoppen het stoppen geweest en heb ik op alle fronten ruim ingeleverd.
  2. Dan ervaar je minimale onwenningsverschijnselen.
  3. Hi Lou, dat lijkt me ook vrij langzaam. Je lijdt dan denk ik onnondig. Zelf heb ik nu 4 mg in 2 weken naar 0,5 afgebouwd (gisteravond van 0,8 naar 0,5 gegaan). Ik slikte ook 20 mg temazepam voor de nacht. Lora voor 5 maanden en tema ca. 3. Temazepam heb ik gewoon gestopt. Naast de ontwenningsverschijnselen ook hartritme stoornissen gehad en een totaal verlies aan energie. Maar of dat stress of afkicken was weet ik niet. Ik voel me nu al veel beter en het ergste qua afbouw is achter de rug. Nu is elk lichaam anders en andersom heb ik ook een hoge tolerantie. Ik ben fysiek in zeer goede conditie, eet gezond en drink en rook niet. Misschien dat een super snelle stofwisseling helpt?!? Als je het wilt kan je in een maand 2 mg comfortabel afbouwen. Express methode in 2 weken. Maandag ga ik proberen niks te nemen. Zal mijn ervaring delen.
  4. Geprobeerd maar mijn armen zijn helemaal spaghetti.
  5. Het is gewoon bizar. Ik ben in zeer goede conditie maar die lijkt verdwenen als sneeuw voor de zon. De meeste ontwenningsklachten zijn nu te verwaarlozen en ik slaap ook beter. Daarom blijf ik toch geloven in een snelle afbouw. Om een lang verhaal kort te maken hobby’s/sport zijn zeer belangrijk tijdens afkicken. Je gedachten even verzetten is zo prettig.
  6. Ik hou van duursporten, rennen, fietsen en zwemmen. Sinds ik afbouw met Lorazepam (1,5 week van 2,5 mg naar 0.8mg) heb ik last van extreme vermoeidheid. Hartkloppingen, hart slaat over en hele lamme armen. Ik ben niet in staat om te sporten en dat helpt niet echt. In het afgelopen jaar heb ik al eerder een benzo afgebouwd maar nog nooit dergelijke klachten gehad. Herkend iemand dit? Om een lang verhaal kort te maken, ja ik heb hobby's maar ik ben er lichamelijk niet toe in staat.
  7. Baseighties

    Afbouwen lorazepam

    Hi Pluisje, Ik ben na al een paar keer succesvol gestopt te zijn met benzo´s aan het afbouwen van Lorazepam. Dit is heftiger dan alles hiervoor en ik heb ook last van mijn hart, tintelingen, hartkloppingen en zwaar depressief. Maar zoals ik eerder geleerd heb is het tijdelijk en beter snel afbouwen dan langzaam want je voelt je toch doodziek. Eet gezond, neem magnesium en sport veel als het kan. Licht schijnt aan het einde van de tunnel. 2 weken na je laatste dosis zijn de meeste klachten verdwenen. Maar dat is echt na de laatste dosis. Pro tip, neem pro biotica en omega 3 voor darmen en hersens. Hier bevinden zich de verwarde receptoren. Veel succes en omarm de ellende.
  8. Het slapen ging bij mij steeds beter na 2 weken te zijn gestopt. Nu 3 weken na het stoppen slaap ik elke nacht 9 uur of meer. Ik trilde ook en heb ook wel eens last van mijn gewrichten maar dat is meer omdat ik van heel veel sporten naar niks ben gegaan (denk ik). Succes!
  9. @Bribaik ben inderdaad weer met Temazepam begonnen en afbouwen alleen met Diazepam. Ik ga is kijken op de slaapwijzer dankjewel.
  10. @Briba, dank voor de complimenten. Mijn vriendin verdient deze meer eigenlijk. Zij heeft het probleem aangekaart en zonder haar doortastendheid had ik nooit gestopt. Ik heb afgebouwd met diazepam volgens het volgende plan: 30 mg wk1, 25 wk2, 20 wk3 en wk4 daarna evaluatie. Omdat diazepam natuurlijk langer werkt had ik hier overdag ook meer last van en belemmerde het mij bij het sporten. Ik ben toen in week 4 naar 15 mg gegaan en toen een maand 10-7,5,5,5. Na het stoppen ging het een paar weken goed tot er weer een periode van insomnia aanbrak. De psychologe raadde toen aan gecontroleerd benzo's te gebruiken.. De psychologe bezocht ik overigens niet voor mijn verslaving maar overspannenheid. Ik heb dat niet gedaan en een week later bestelde ik weer illegaal. Nu heb ik iets sneller afgebouwd vanaf 15 mg, zelfde stappen maar dan in intervals van 3 dagen. Nu voel ik me weer heel slecht. Slaap amper, geen energie, lusteloos en sociaal nergens toe in staat (ik kijk dan ook niet bepaald uit naar de kerstdagen). 31 december heb ik een afspraak bij een verslavingskliniek om een natraject te bespreken. Stoppen kan ik zelf maar volhouden absoluut niet. Wat ik heb geprobeerd; Alle alternatieve middeltjes etc. Melatonine maar dat zou ik ten zeerste afraden aangezien het hier een hormoon betreft. Geen cursussen of iets dergelijks. Ik heb dit ook voor de verslaving geprobeerd en niks werkte ooit. Ik sliep maximaal 3 dagen goed en dan weer een nacht wakker. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?
  11. Goedenavond, Zoals de titel al suggereert ben ik afhankelijk van benzo's. Deze afhankelijkheid heb ik zelf, zonder aanmoediging van artsen gecreëerd. Nu kijk ik terug op ca. 2,5 jaar dagelijks gebruik dat varieert van 60 mg temazepam tot cocktails van verschillende pillen. Waarom doe je jezelf zoiets aan? Ik heb al sinds mijn kindertijd moeite met slapen, het beïnvloed mijn leven, piekeren, malen, doemdenken en elk gesprek of situatie in mijn hoofd terugdraaien zijn dagelijks terugkerende verschijnselen. De slaappillen kwamen rond mijn 15e in mijn leven. Om door mijn tentamen periode te komen vroeg mijn moeder aan de dokter of ik af en toe een slaappil (temazepam) mocht.. Bam! De pillen lagen altijd bij mijn ouders en in de 12 jaar die hier op volgden controleerden zij zo zonder dat ze zich hier heel bewust van waren mijn gebruik. Dit ging goed tot een vakantie naar Azie waar ik heel makkelijk aan Xanax kon komen. Deze ervaring leerde mij dat ik deze medicijnen wanneer dan ook kon gebruiken om mijn hoofd rustig te maken en luidden het einde aan van het gecontroleerde gebruik. Eenmaal terug had ik snel meerdere contacten die benzo's konden leveren, een doorlopend recept bij de huisarts en andere artsen die ik eventueel om een receptje kon vragen. Heerlijk. Altijd slapen, geen gemaal, geen emoties. Naast deze passie houd ik heel veel van sporten en bedrijf meerdere disciplines in wedstrijdvorm waaronder wielrennen. Afgelopen zomer fietste ik een wedstrijd en ik zwaaide plotse;ing van links naar rechts over de weg. Dit kwam omdat ik totaal wegdroomde en mijn spieren heel erg verslapte. Had ik in het peloton gefietst dan had ik de hele groep meegenomen en mensen wellicht heel erg verwond om over de materiële schade maar te zwijgen. Dit en mijn vriendin die zich ernstig zorgen begon te maken na ze zich had ingelezen over al mijn "pilletjes" deden mij besluiten te stoppen. Van de zomer heb ik in 2 maanden afgebouwd en was geheel gestopt voor 4 weken. Alle oude klachten kwamen na de ontwenning terug. Niet slapen, zorgen enz. Dus maar weer begonnen, stiekem.. Mijn vriendin kwam er achter en weer afgebouwd. Tot ze een weekend weg ging en bij terugkomst een zombie aantrof.. Nu weer bijna een week geen benzo's.. Vreselijk, maar nu ga ik het redden.
  12. Baseighties

    x

×
×
  • Nieuwe aanmaken...