Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Baseighties

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Baseighties

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het slapen ging bij mij steeds beter na 2 weken te zijn gestopt. Nu 3 weken na het stoppen slaap ik elke nacht 9 uur of meer. Ik trilde ook en heb ook wel eens last van mijn gewrichten maar dat is meer omdat ik van heel veel sporten naar niks ben gegaan (denk ik). Succes!
 2. @Bribaik ben inderdaad weer met Temazepam begonnen en afbouwen alleen met Diazepam. Ik ga is kijken op de slaapwijzer dankjewel.
 3. @Briba, dank voor de complimenten. Mijn vriendin verdient deze meer eigenlijk. Zij heeft het probleem aangekaart en zonder haar doortastendheid had ik nooit gestopt. Ik heb afgebouwd met diazepam volgens het volgende plan: 30 mg wk1, 25 wk2, 20 wk3 en wk4 daarna evaluatie. Omdat diazepam natuurlijk langer werkt had ik hier overdag ook meer last van en belemmerde het mij bij het sporten. Ik ben toen in week 4 naar 15 mg gegaan en toen een maand 10-7,5,5,5. Na het stoppen ging het een paar weken goed tot er weer een periode van insomnia aanbrak. De psychologe raadde toen aan gecontroleerd benzo's te gebruiken.. De psychologe bezocht ik overigens niet voor mijn verslaving maar overspannenheid. Ik heb dat niet gedaan en een week later bestelde ik weer illegaal. Nu heb ik iets sneller afgebouwd vanaf 15 mg, zelfde stappen maar dan in intervals van 3 dagen. Nu voel ik me weer heel slecht. Slaap amper, geen energie, lusteloos en sociaal nergens toe in staat (ik kijk dan ook niet bepaald uit naar de kerstdagen). 31 december heb ik een afspraak bij een verslavingskliniek om een natraject te bespreken. Stoppen kan ik zelf maar volhouden absoluut niet. Wat ik heb geprobeerd; Alle alternatieve middeltjes etc. Melatonine maar dat zou ik ten zeerste afraden aangezien het hier een hormoon betreft. Geen cursussen of iets dergelijks. Ik heb dit ook voor de verslaving geprobeerd en niks werkte ooit. Ik sliep maximaal 3 dagen goed en dan weer een nacht wakker. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?
 4. Goedenavond, Zoals de titel al suggereert ben ik afhankelijk van benzo's. Deze afhankelijkheid heb ik zelf, zonder aanmoediging van artsen gecreëerd. Nu kijk ik terug op ca. 2,5 jaar dagelijks gebruik dat varieert van 60 mg temazepam tot cocktails van verschillende pillen. Waarom doe je jezelf zoiets aan? Ik heb al sinds mijn kindertijd moeite met slapen, het beïnvloed mijn leven, piekeren, malen, doemdenken en elk gesprek of situatie in mijn hoofd terugdraaien zijn dagelijks terugkerende verschijnselen. De slaappillen kwamen rond mijn 15e in mijn leven. Om door mijn tentamen periode te komen vroeg mijn moeder aan de dokter of ik af en toe een slaappil (temazepam) mocht.. Bam! De pillen lagen altijd bij mijn ouders en in de 12 jaar die hier op volgden controleerden zij zo zonder dat ze zich hier heel bewust van waren mijn gebruik. Dit ging goed tot een vakantie naar Azie waar ik heel makkelijk aan Xanax kon komen. Deze ervaring leerde mij dat ik deze medicijnen wanneer dan ook kon gebruiken om mijn hoofd rustig te maken en luidden het einde aan van het gecontroleerde gebruik. Eenmaal terug had ik snel meerdere contacten die benzo's konden leveren, een doorlopend recept bij de huisarts en andere artsen die ik eventueel om een receptje kon vragen. Heerlijk. Altijd slapen, geen gemaal, geen emoties. Naast deze passie houd ik heel veel van sporten en bedrijf meerdere disciplines in wedstrijdvorm waaronder wielrennen. Afgelopen zomer fietste ik een wedstrijd en ik zwaaide plotse;ing van links naar rechts over de weg. Dit kwam omdat ik totaal wegdroomde en mijn spieren heel erg verslapte. Had ik in het peloton gefietst dan had ik de hele groep meegenomen en mensen wellicht heel erg verwond om over de materiële schade maar te zwijgen. Dit en mijn vriendin die zich ernstig zorgen begon te maken na ze zich had ingelezen over al mijn "pilletjes" deden mij besluiten te stoppen. Van de zomer heb ik in 2 maanden afgebouwd en was geheel gestopt voor 4 weken. Alle oude klachten kwamen na de ontwenning terug. Niet slapen, zorgen enz. Dus maar weer begonnen, stiekem.. Mijn vriendin kwam er achter en weer afgebouwd. Tot ze een weekend weg ging en bij terugkomst een zombie aantrof.. Nu weer bijna een week geen benzo's.. Vreselijk, maar nu ga ik het redden.
 5. Baseighties

  x

×
×
 • Nieuwe aanmaken...