Spring naar bijdragen

Clare

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    208
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Clare

  1. 2 uur geleden zei Bert1953:

    Hoi Clare,

    Waar komt dit ineens vandaan? Misschien maar even rustig in je stoel gaan zitten met de vraag "waarom schrijf ik dit in hemelsnaam"?

     

    Zittend in mijn stoel vraag ik me inderdaad af wat me bezield  om zo te reageren.  

    Zittend in mijn stoel vraag ik mezelf af  wat ik hier doe en wat ik had verwacht hier te vinden

    Zittend in mijn stoel weet ik het allemaal niet

    Zittend in mijn stoel zijn er zoveel vragen maar geen antwoorden..hier krijg ik ze ook niet

    Zittend in mijn stoel bedenk ik ..dat ik echt een andere stoel moet aanschaffen..want deze zit echt niet lekker

    Zittend in deze stoel weet ik dat ik een andere weg in moet slaan

    Zittend in deze waardeloze stoel weet ik dat ik stappen moet maken. En dat ik het niet moet zoeken op het internet/forum

    Zittend kijk ik naar mijn keuzes 

    Het wordt tijd dat ik op sta en een keuze maak ..deur 1.2.3. 

    Ik wens jullie al het beste en uit de grond van mijn hart hoop ik dat jullie dit gaan overwinnen 

    @Bert1953 dank je wel.!

  2. 30 minuten geleden zei fleurtje:

    @Clare :heart:

    gewoon blijven hangen hier hoor.

    Ik moet er vandoor nu. Ben redelijk pissed. Krijg waarschijnlijk wel een tik maar he..t is lang geleden.

    volhouden hoor Clare 

    Hahaaa...Oh die tik heb ik ook ook al binnen. Ik heb plaatsvervangend schaamte.  @fleurtje. Ben ook echt  pissed hoe er wordt gereageerd  door en persoon

  3. 8 minuten geleden zei fleurtje:

    @Clare, ik ken je verhaal niet maar kan me voorstellen dat t enorm slecht voelt een trol te worden genoemd.

    Ik kreeg ooit een eeuwige ban. Ben hier toen een aantal jaar niet meer geweest. Ik moet toegeven dat ik een wilde eend was maar duh er waren er erger dan mij die de ban nooit hebben gekregen.

    Na een paar jaar kwam ik dus terug onder een andere naam, ander account. Dit omdat ik overtuigd was nooit meer te mogen terugkomen.

    Ik kwam ongeveer op tzelfde moment als Lars. Iemand vond t bijzonder interessant om uit te pluizen wie ik juist was. Er was namelijk net iets op t forum voorgevallen met iemand die hier heel de boel had beduveld. Dus de helft van t forum paranoïde. Lars en ik hebben wel wat mogen incasseren de eerste weken.

    Waarom mensen er zo van overtuigd waren dat Lars een trol was heb ik nooit geweten. Ik weet wel dat t hem pijn heeft gedaan.

    Net zoals t mij pijn deed. Ik zou mezelf nooit een trol hebben genoemd. Trollen zijn lelijk. 

    Waarom zou je iemand lelijk noemen? 

    Dank je wel lieve  @fleurtje. Ik herken het. Ben een projectiel die niet te pijlen is. .jou bericht doet mij heel veel. ...wou dat ik Lars  had gekend.  Lees zoveel liefdevolle herinneringen.  En weetje je hoeft geen trol te zijn om lelijk te doen 

  4. 21 minuten geleden zei Smaragd:

    Lijkt wel een toneelstuk met een script. Log beter even uit voordat ik echt dingen ga zeggen, die ik niet wil zeggen. Niemand heeft daar wat aan die net nieuw en echt zijn , sorry.

    Ja echt he ..misschien even kijken naar je eigen script...wat voor rol heb jij in dit toneelspel..de held????? .( Hmmm..niet echt)Of de de gene die alles in twijfel laat gaan en hoopt dat iedereen mee gaat omdat je al zolang op het forum bent ..of degene die iedereen die twijfel in de oren fluistert ..( Ik begrijp dat je een hekel aan me hebt..) 

     

  5. Myle ..trek gaat weg..zit het uit!! 

    ..ga plantjes water geven ..ga zingen op jou favoriete lied.gooi je handen in de lucht en schreeuw alles bij elkaar ( oké dat doe ik dus...mijn buren begrijpen er niks van..laatst vroeg de buurman waar het pijn deed ...hmm )

  6. Geen oordeel over alle berichten. Maaarrr. Misschien toch wel een beetje oordeel

    De humor van de éne  is niet de humor voor een ander..  . Je leest ..reageert...... is het verkeerd om te reageren en niet de humor ervan in te zien.  Of moeten we alles in de weegschaal leggen. Is dit een grap of serious?? Hoe gaan en willen we reageren. 

    Ja ik ben hier geweest een aantal jaar geleden...toen gingen we als volwassen mensen met elkaar om zonder dit soort grapjes.  Want ja ik zie de humor niet.

    Ja ik begrijp dat je met knuffelen en lief zijn er soms mensen niet mee help. Soms een flinke schop onder je kont het beste is. Maar dit soort onderliggende humor is zeker niet mij ding. 

     

  7. 41 minuten geleden zei jopie:

    Meeting een idee voor je? 21 september. Iedereen is welkom, jij ook

    @jopie ik zat er aan te denken..maar ben in 2 strijd. Aan de ene kant wil ik graag jullie zien ..een gezicht bij jullie verhalen ..aan de andere kant  wil ik niet dat jullie mijn gezicht zien  na alle misdragingen...

  8. @Myle klikt bekend. Gaten in mijn geheugen weet soms niet wat ik heb gezegd /gedaan . Ben blij dat je dit naar voren brengt. Had er nooit iets over gehoord...ga me erin verdiepen. Dank je wel dat je meedenkt. Zou graag willen weten hoe jij ermee omgaat

     

  9. @Erizo. Ik heb een man en kinderen..maar ben ook eenzaam als ik van een afstand kijk heb ik geen reden om ontevreden te zijn want ik heb alles!! maar ik mis iets. Heb dit willen opvullen met drank niet oke. Mijn probleem is dat ik een watje ben en uit frustratie andere mensen aanval zonder een reden . Mijn ont  tevreden is mijn ding maar projecteer dit naar andere zo zo zo fout ..i know

  10. En dat mensen me naar persoon noemen zonder dat ze me kennen helpt niet  sorry. Dat heeft er in gehakt..want ik ben niet zo..echt niet 

    Ik ga elke week met een lief vrouwtje thee drinken omdat ze eenzaam is...waarom ik me moet verantwoorden weet ik niet. Waarom wil ik zo graag dat jullie me zien..maar echt zien..sorry

  11. Ben niet onder invloed. Ja daar kan je gelijk in hebben . 2 persoonlijkheden was ook vandaag wat de psycholoog ook zag.. de ene leuk de andere was niet zo leuk.  De ene spreekt de andere tegen. 

    Mijn hoofd ..ja ach we weten het niet..

    Ik wil normaal zijn en niet een persoon die de hele tijd moet afgeven op andere.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...