Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Morgon

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Morgon

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Morgon

  Lotgevallen & strapatsen

  @knakker heel blij dit te lezen! Dusjah rest mij niets anders dan jouw mantra te quoten: moedig voorwaarts! (en ja het wordt onwijs zwaar, maar desalniettemin... Altijd moedig voorwaarts )
 2. Je doet het inderdaad goed @Myle @Cleo66 I know het is ook echt oke ik zei het net mss onhandig.. Ik voelde me niet op m'n ziel getrapt door jou hoor, meer door het gevoel dat 'de groep' tegen me was.. En dat heeft natuurlijk weer een geschiedenis waardoor dat gevoel is getriggerd blabla.. Maar ik vind jou eigenlijk alleen maar lief van wat ik van je heb mogen meemaken hoor!
 3. Pfoe.. Wat een dag haha! Het was zwaar. Maargoed dankjewel @fleurtje.. Herkenbaar ja je verhaal.. Naaktslakje.. Ik heb ook altijd zeer de neiging om een positieve en vrolijke boodschap uit te stralen.. En ik weet ook wel dat ik zo ben, vrolijke Morgon, maar er zit ook een andere kant... Die ik lastiger vind.... Pff. Het liefste verstop ik die onder het tapijt! Achter het behang! Onder het bed.. Etc. En haha aahhww @Cleo66 dankjewel.. Ik was ook wel een beetje op mijn ziel getrapt... (zelf)spot is ook gewoon een prima coping mechanisme maar ik kon het nog even niet hebben.. Maargoed knuffel graag, danku Vanavond doen we het rustiger aan. Geen nachtelijke forumescapades! Maar ik voel me nog wel fragiel en kwetsbaar in alle eerlijkheid.. Heb ook nog steeds niet terug gelezen wat ik nu allemaal heb lopen brabbelen.. Oeioei. Nouja, dank voor alle steun
 4. Dankjewel.. Voor deze nuancerende woorden beide :) @Smaragd@Smaragd@Smaragd@Smaragd ook bedankt dat je er was vannacht, dat was lief als nuchtere observator! Eh m'n telefoon doet raar haha! Maar wil je best 4 x bedanken hoor ;)
 5. Maargoed, om het even voor mezelf te nuanceren en de andere kant ook een beetje eh.. Te lichten: ik denk wel dat jullie allemaal wel eens een dweilorkest met jezelf hebt meegemaakt.. Ten tijde dat de verslaving nog zegevierde. En het is naar. Ik eh hoop dat jullie mij er niet totaal op beoordelen.. Ik durf niet eens te kijken nu naar wat ik gister allemaal heb getypt.. Zucht.
 6. Hi.. Ik snap ergens wel waarom het 'dweilorkest' zo wordt bespot en verguist.. Althans dat is mijn gevoel nu. Maar het is wel precies waar ik bang voor ben in het leven. Dit raakt de kern. Ik mag niet zijn. En de drank maakt het alleen maar zo veel erger (namelijk de waarheid, zie gisteren). Ik heb me zo gedragen en ja.... Ik wil het liefste mezelf verwijderen nu.
 7. Morning allen.. Excuses @nancy (en de rest) ik voel me er eigenlijk ook erg ongemakkelijk bij... Maarja het is wel precies wat drank doet.. En op dat moment vind je het zo normaal.. Nouja.. Op naar een betere dag. Inderdaad, ik kijk uit naar fris en fruitig pff... @knakker en @Myle sterkte op de zoektocht terug naar jullie koers!
 8. Dankjewel lieve @Myle, hopelijk slaap jij ook oke!
 9. Goed om te horen! Fijn dat er niks meer in huis is.. Dus morgen weer richting herstel? Ik duik ook zo m'n nest in.. Pff morgen zal de man met de hamer wel het een en ander fijntjes weerspiegelen haha, ahja..
 10. Maar @Myle ga je dan ook iets doen met dit punt? haha sorry niet om vervelend te zijn maar ik gun je dat je ook lief bent voor jezelf (iets waar ik zelf dus ook best veel moeite mee heb maar hé)
 11. Klinkt als een goed plan @knakker. Heb je dan nu ook niks meer voor het graaien? En, mss belangrijker, morgenvroeg ook niet? Want we weten allen als geen ander hoe dun het lijntje is... De angst en de ratio. Zeker als de angst zo groot is dat het lijkt alsof de ratio eigenlijk helemaal nergens te bekennen is. 1 regel: DRANK is gewoon KLAAR nu. Ga terug naar dat mooie huisje van je... Waarschijnlijk ga je het niet makkelijk hebben morgen Knak, maar je weet.. Je weet wat je hart je zegt Volg je hart. Stap 1, vind je bastion.
 12. Inderdaad, nep energie! Ik kreeg overigens dezelfde melding. Slaap lekker @Smaragd
 13. Enneh dat is meteen voor jou wel een reden om meteen eh... Helemaal niet goed voor jezelf te zorgen he lieve Myle? Maar dan heb je het wel een beetje mis want, ook al ken ik je enkel via tekst, zou toch graag zien dat je beter voor jezelf zorgt..
 14. Ja @knakker maar ik wil eigenlijk nog steeds (ik ken mezelf een beetje in dezelfde situatie dus sorry dat ik er zo op hamer) een plan de campagne voor morgen horen? Alle vaagheid is voor de Amygdala een reden om een soort van zijpad te nemen richting iets wat minder confronterend is...
 15. Ja wel fijn en interessant @Smaragd En ik snap ook dat je het niet-drinken daardoor beter volhoudt! Uiteindelijk zou het fijn zijn dat te kunnen doen uit een soort van.... Zelf liefde Ja ik ben opgenomen idd, heb er veel van geleerd ook hoor! Het gaat nu ook best wel goed eigenlijk, maar toch.. Die verslaving.... Tja.. Het sijpelt nog een beetje door helaas. Maar idd, ik MAG werken en daar ben ik heel blij mee. Bovendien vind ik het werk en mijn collega's ook nog eens heel leuk.. Wat kan een mens nog meer wensen? Zucht..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...