Spring naar bijdragen

Morgon

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    109
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Morgon geplaatst

  1. Je doet het inderdaad goed @Myle @Cleo66 I know het is ook echt oke ik zei het net mss onhandig.. Ik voelde me niet op m'n ziel getrapt door jou hoor, meer door het gevoel dat 'de groep' tegen me was.. En dat heeft natuurlijk weer een geschiedenis waardoor dat gevoel is getriggerd blabla.. Maar ik vind jou eigenlijk alleen maar lief van wat ik van je heb mogen meemaken hoor!
  2. Pfoe.. Wat een dag haha! Het was zwaar. Maargoed dankjewel @fleurtje.. Herkenbaar ja je verhaal.. Naaktslakje.. Ik heb ook altijd zeer de neiging om een positieve en vrolijke boodschap uit te stralen.. En ik weet ook wel dat ik zo ben, vrolijke Morgon, maar er zit ook een andere kant... Die ik lastiger vind.... Pff. Het liefste verstop ik die onder het tapijt! Achter het behang! Onder het bed.. Etc. En haha aahhww @Cleo66 dankjewel.. Ik was ook wel een beetje op mijn ziel getrapt... (zelf)spot is ook gewoon een prima coping mechanisme maar ik kon het nog even niet hebben.. Maargoed knuffel graag, danku Vanavond doen we het rustiger aan. Geen nachtelijke forumescapades! Maar ik voel me nog wel fragiel en kwetsbaar in alle eerlijkheid.. Heb ook nog steeds niet terug gelezen wat ik nu allemaal heb lopen brabbelen.. Oeioei. Nouja, dank voor alle steun
  3. Dankjewel.. Voor deze nuancerende woorden beide :) @Smaragd@Smaragd@Smaragd@Smaragd ook bedankt dat je er was vannacht, dat was lief als nuchtere observator! Eh m'n telefoon doet raar haha! Maar wil je best 4 x bedanken hoor ;)
  4. Maargoed, om het even voor mezelf te nuanceren en de andere kant ook een beetje eh.. Te lichten: ik denk wel dat jullie allemaal wel eens een dweilorkest met jezelf hebt meegemaakt.. Ten tijde dat de verslaving nog zegevierde. En het is naar. Ik eh hoop dat jullie mij er niet totaal op beoordelen.. Ik durf niet eens te kijken nu naar wat ik gister allemaal heb getypt.. Zucht.
  5. Hi.. Ik snap ergens wel waarom het 'dweilorkest' zo wordt bespot en verguist.. Althans dat is mijn gevoel nu. Maar het is wel precies waar ik bang voor ben in het leven. Dit raakt de kern. Ik mag niet zijn. En de drank maakt het alleen maar zo veel erger (namelijk de waarheid, zie gisteren). Ik heb me zo gedragen en ja.... Ik wil het liefste mezelf verwijderen nu.
  6. Morning allen.. Excuses @nancy (en de rest) ik voel me er eigenlijk ook erg ongemakkelijk bij... Maarja het is wel precies wat drank doet.. En op dat moment vind je het zo normaal.. Nouja.. Op naar een betere dag. Inderdaad, ik kijk uit naar fris en fruitig pff... @knakker en @Myle sterkte op de zoektocht terug naar jullie koers!
  7. Dankjewel lieve @Myle, hopelijk slaap jij ook oke!
  8. Goed om te horen! Fijn dat er niks meer in huis is.. Dus morgen weer richting herstel? Ik duik ook zo m'n nest in.. Pff morgen zal de man met de hamer wel het een en ander fijntjes weerspiegelen haha, ahja..
  9. Maar @Myle ga je dan ook iets doen met dit punt? haha sorry niet om vervelend te zijn maar ik gun je dat je ook lief bent voor jezelf (iets waar ik zelf dus ook best veel moeite mee heb maar hé)
  10. Klinkt als een goed plan @knakker. Heb je dan nu ook niks meer voor het graaien? En, mss belangrijker, morgenvroeg ook niet? Want we weten allen als geen ander hoe dun het lijntje is... De angst en de ratio. Zeker als de angst zo groot is dat het lijkt alsof de ratio eigenlijk helemaal nergens te bekennen is. 1 regel: DRANK is gewoon KLAAR nu. Ga terug naar dat mooie huisje van je... Waarschijnlijk ga je het niet makkelijk hebben morgen Knak, maar je weet.. Je weet wat je hart je zegt Volg je hart. Stap 1, vind je bastion.
  11. Inderdaad, nep energie! Ik kreeg overigens dezelfde melding. Slaap lekker @Smaragd
  12. Enneh dat is meteen voor jou wel een reden om meteen eh... Helemaal niet goed voor jezelf te zorgen he lieve Myle? Maar dan heb je het wel een beetje mis want, ook al ken ik je enkel via tekst, zou toch graag zien dat je beter voor jezelf zorgt..
  13. Ja @knakker maar ik wil eigenlijk nog steeds (ik ken mezelf een beetje in dezelfde situatie dus sorry dat ik er zo op hamer) een plan de campagne voor morgen horen? Alle vaagheid is voor de Amygdala een reden om een soort van zijpad te nemen richting iets wat minder confronterend is...
  14. Ja wel fijn en interessant @Smaragd En ik snap ook dat je het niet-drinken daardoor beter volhoudt! Uiteindelijk zou het fijn zijn dat te kunnen doen uit een soort van.... Zelf liefde Ja ik ben opgenomen idd, heb er veel van geleerd ook hoor! Het gaat nu ook best wel goed eigenlijk, maar toch.. Die verslaving.... Tja.. Het sijpelt nog een beetje door helaas. Maar idd, ik MAG werken en daar ben ik heel blij mee. Bovendien vind ik het werk en mijn collega's ook nog eens heel leuk.. Wat kan een mens nog meer wensen? Zucht..
  15. Een klein beetje wel @knakker.. Da's de harde waarheid. Maar de vraag is vooral: hoe gaan we hier uit komen? Ik eh.. Moet wel stoppen.. In alle eerlijheid ik heb nog 1/4 fles wijn.. En dan morgen super brak en verrot op.. ivm werk.. En jij @knakker? Hoe gaat 't nu met jou? Wat is jouw plan de campagne?
  16. Als er iets te redden valt, gun het jezelf <3 Dit zeg je inderdaad niet voor niks!
  17. En @Smaragd net terug van werk of? Hoe gaat 'ie met jou? Ja sorry ik lees heel veel mee dus mss komt deze vraag een beetje uit de lucht vallen maarre ja, ik weet dat je veel andersoortige diensten dan 9-5 draait haha
  18. @Smaragd een nieuw plan maken... Ja misschien moet ik dat maar gewoon doen. Ik heb zelfs nog een persoonlijke behandelaar (niet dat ik me nu helemaal therapie-afhankelijk wil opstellen hoor want uiteindelijk moet je het helemaal zelf doen maar misschien dat ze me kunnen helpen) die ik om hulp zou kunnen vragen.. Ik heb daar stiekem al wel eerder over nagedacht.. Maar het om hulp vragen is wel een klein (lees klein x 983498349384 ofwel XXL) dingetje. @Myle .... Lieve schat, wat weet je precies niet? Dit klinkt als een hulpvraag! Vertel Ik geef je een knuffel alvast!
  19. Schuld, schaamte, spijt.. Ja, een heel thema in m'n therapie tijdens de kliniek. En inderdaad, het heeft geen zin I know.. Beter ben ik even wat milder voor mezelf. Check. Ja.. Het hoort bij het proces... Maar lieve @Myle dat geldt nu ook voor jou. Zeerzeker ook voor jou! Wat is het plan? Heb je al veel gedronken? Heb je nog veel over? Hoe voel jij je nu? Ga je ajb er voor zorgen dat het er niet meer is morgen? Veel vragen I know.. Maar ik wil niet dat deze X uitmondt in een langere reeks X'en... Dus wat is het plan? Mijn plan is iig alles weg te gooien als ik ga slapen zo.. Want anders weet ik wel hoe het gaat. What about you?
  20. Unfortunately, yes kan mezelf wel echt zo voor m'n kop slaan en ik snap er ook geen snars van....... Maar toch. Het gaat wel ok, ik zorg wel dat ik genoeg slaap ga krijgen tot morgen maar jeetje ik had mezelf nog wel zo plechtig beloofd nooit meer te drinken de dag voordat ik moet werken..... Wat een ruggengraat he? Ik wil mezelf zo SNOEIHARD bashen en de grond in trappen maar hoe veel zin heeft dat? Oh well... Dankjewel voor je belangstelling lieve @Myle hoe gaat 'ie nu met jou?
  21. Dank @Myle, i could use it Hoe ga ik weer hier uit komen.. Jeetje. Nouja goed, morgen laat en overmorgen vroeg werken dus dat gaat niet zo lastig zijn maar dan het weekend weer... Pfffff waarom ben ik weer begonnen achterlijke slippery slope, als je een klein beetje begint dan....... dan... Ja
  22. He @knakker, ik ga ook even op je reageren omdat... Ik jou mag en ik vind dat jij echt altijd andere mensen (en dus ook mij) vervuld met hoop, hoop dat het leven het waard is... Hoop dat het goedkomt, hoop dat het leven het waard is nogmaals zonder drank! Altijd zulke fijne berichten En dat is, laten we eerlijk zijn.. Hoop die jij nu even totaal niet voelt.. Jongen, jij zit nu vervuld met angst en dat snap ik. Want je leven was best wel mooi en nu lijkt er door die drank-asteroid opeens een mega krater te zijn geslagen in je leven. En de enige manier om die krater te vullen lijkt te zijn drank.. Laten we het noemen: de krater van Angst. De krater van Leegte. En jeetje dat snap ik als geen ander. Maar lieve Knak, probeer eens te ontnuchteren, probeer die angst even te laten zijn voor wat het is. Geef toe... Ga terug naar je nest, je bastion. Dat is stap 1. Echt kerel. Daarna mag je gaan bekijken waarom die asteroid is gekomen. Maar eerst, ga terug, ontnuchter, gun dat jezelf, écht kom terug bij jezelf.
  23. Hi allen, wilde toch ook even van me laten horen.. Ook ik ben weer verschrikkelijk aan het kloten En ook ik leer het maar steeds NIET om van te voren aan te geven dat ik met het belachelijke idee in m’n hoofd zit te spelen om alcohol te kopen……… Het zit zo in mijn wezen om dat allemaal maar alleen te beslissen en te doen… En eigenlijk he, is dat gewoon een soort van gekozen eenzaamheid. Maargoed.. Ik lees dat er meerdere het momenteel echt zwaar hebben.. Zou het in de lucht hangen? Nee hoor, zo werkt dat niet I know. Ik wil nog wel even zeggen dat ik @Paardenbloem wel goed snap.. Op het moment dat je je man letterlijk kwijt bent (en de kids missen hem natuurlijk!!) aan de alcohol (en ook nog eens fysiek), dan denk je niet na over privacy kwesties en hoe anderen leden zich voelen over forumkwesties.. Dan zit je zo met je handen in je haar denk ik Dan probeer je alles! Althans dat zou ik goed begrijpen.. Nouja, genoeg ellende en bah, ik wil iedereen een hart onder de riem steken die het nodig heeft!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...