Spring naar bijdragen

Woodie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    223
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Woodie geplaatst

  1. Woodie

    Dry Jan 2020

    Thanx allemaal! Ik haak weer aan, al voelt het als peddelen tegen de stroom in. Maar het helpt echt om dit toch samen te doen.
  2. Woodie

    Dry Jan 2020

    Ik heb het helaas ook niet volgehouden. Maar wil er wel weer voor gaan.
  3. Woodie

    Dry Jan 2020

    @Lonster wat jammer! Maar doe gewoon weer mee. Ik heb het er ook moeilijk mee vandaag. Ik slaap al weken slecht, veel stress en hoe lekker is het dan om het weekend te beginnen met een glas rode wijn.....HELLUP! Maar ik ga het niet doen.
  4. Woodie

    Dry Jan 2020

    @Vol @rapilos goed bezig! En de rest?
  5. Woodie

    Dry Jan 2020

    En hoppa, dag 14 zit er alweer bijna op! Iedereen nog aan boord?
  6. Woodie

    Dry Jan 2020

    @Lonster beterschap! Ik zit ook nog steeds braaf aan de thee!
  7. Woodie

    Dry Jan 2020

    Kan ik ook nog op de lijst? Ik heb gisteren niet gedronken. Ik haal binnenkort mijn draadje maar weer eens omhoog. Heb een aantal rottige maanden achter de rug en heb de afgelopen weken toch weer regelmatig wijn gedronken. Geen gekke hoeveelheden maar toch
  8. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Is het een idee om je gedachten eens op papier te zetten en dit te laten lezen aan je psychiater/team van verpleegkundigen? Want hier beschrijf je zo puur je angsten en problemen zonder dat je een masker hoeft op te zetten. Dit doe je waarschijnlijk wel in een face-to-face gesprek. Het is ook moeilijk om je kwetsbaar op te stellen. Terwijl je dit wel nodig hebt want zo zien ze misschien ernst van je klachten niet. Al snap ik hun benadering totaal niet!
  9. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Dat is het ook Myle, maar je weet dat het niets oplost. En geloof mij....de eerste dagen/weken zijn moeilijk, maar het wordt steeds makkelijker.
  10. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Gewoon doen, ze zijn op de hoogte van je situatie en ik denk dat ze je liever nu helpen dan dat je nu doorgaat met drinken.
  11. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Ach Myle, even een virtuele knuffel hier. Probeer de schade te beperken. Zorg dat je wel wat eet en zoek afleiding. Of toch de nachtdienst inschakelen. Die hebben het morgen anders toch wel door.
  12. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Hoi Myle, Weten ze wat de aanleiding is van de dissociatie? Vaak ontstaat dit naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis in het verleden en triggert dit ook weer andere klachten/geeft dit aanleiding tot andere stoornissen (dit bedoel ik dit niet negatief).
  13. Woodie

    Lonster

    Werk je bij hetzelfde bedrijf als ik Lonster? Ik denk ook wel nog wel dat er een verschuiving gaat plaatsvinden, zowel in het bedrijfsleven als in de maatschappij. Kijk maar eens naar de toename van de consumptie van alcoholvrij bier. Maar dat is een proces dat lang gaat duren.
  14. Woodie

    Marco

    Welkom Marco, Ik wens je veel sterkte en vooral succes toe. Je dronk echt flinke hoeveelheden en hoe zwaar het nu ook is, je lichaam is je eeuwig dankbaar als je nu stopt met die rotzooi. Gelukkig sta je er niet alleen voor en op dit forum helpen we je graag op weg.
  15. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Wat fijn dat je zo'n goed gesprek hebt gehad. En ik vind het heel knap dat je gisteravond niet hebt gedronken. Je mag heel trots zijn op jezelf. En hoppa, je hebt een tijd geleden ook nog eens een presentatie gegeven voor 30 man! Goed bezig
  16. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Zet jezelf nu maar eens op de eerste plaats. En vraag om hulp! Die is er niet voor niets. Je kunt dit Myle
  17. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Wat jammer! Maar vandaag gewoon opnieuw beginnen en je komt er wel.
  18. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Ik ben ook benieuwd hoe het met je gaat! Hopelijk still going strong
  19. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Succes morgen! Hopelijk heb je een klik met je behandelaar. En volgens mij ben je nu bijna een week alcoholvrij, of niet?
  20. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Hoe is het Myle?
  21. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Rustig aan. Alles komt nu veel harder binnen zonder jezelf te verdoven. En het wordt echt steeds makkelijker.
  22. Woodie

    Even voorstellen Myle

    Hoe gaat het vandaag Myle?
  23. Woodie

    Het heeft lang genoeg geduurd

    Ha die Ron! Wat een goed nieuws. Ik wist dat je het kon. En wat mag je trots op jezelf zijn. Blijf ons op de hoogte houden.
  24. Woodie

    Goedemorgen (Vol)

    Het sluipt er heel makkelijk weer in. Maar bij bijna niemand verloopt dit proces vlekkeloos. En ja, dat je een paar keer valt is niet eens erg....als je maar weer opkrabbelt. En dat doe je! Ik wens je heel succes toe.
  25. Woodie

    Goedemorgen (Vol)

    Hoi vol, goed dat je er dan toch weer bent. Wanneer ben je weer begonnen en hoeveel drink je nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...