Spring naar bijdragen

Grimes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    79
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Grimes's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Grimes

    Nieuw

    Mooooi had me net ff een moeilijk moment.. trigger; shit dag op t werk wat in m'n kop zit.. tijd voor een borrel zegt mijn hoofd. De trek zakt nu een beetje.. wel een slecht humeur maar ik hou vol. Dag voor dag..
  2. Grimes

    Vandaag neem ik de 1ste niet!

    @Roosje01 Goed bezig! Trost op je!
  3. Grimes

    Nieuw

    @Roosje01 Ben op dit moment gewoon mega fanatiek aan het trainen, gezond eten en drink nauwelijks drank. Wekelijks check ik m'n progressie dmv fotos en zie zo n verschil.. hard works pays of zeg maar, na al die jaren dat ik stil heb gestaan door dat stomme lelijke gezuip.. ik heb nu de smaak te pakken, en dat zorgt er voor dat ik de drank steeds makkelijker laat staan.. weg ermee! Jij bent toch ook sportief las ik in jou draadje? Herken me wel wat in jou verhaal.
  4. Grimes

    Vandaag neem ik de 1ste niet!

    @Roosje01 hai! Hoe gaat ie? Hou je het een beetje vol?
  5. Grimes

    Niet meer

    Ah lieve Waldemar, wat ontzettend balen dat het momenteel niet gaat zoals je wilt. Het is soms vallen en weer opstaan. We willen het graag in een keer allemaal goed doen, en als het dan weer mis gaat.. ik hoop dat je de kracht vind om je zelf weer te herpakken! Dat zou fantastisch zijn, want blijven doordrinken levert uiteindelijk helemaal niks op.. Kom op Waldemar, je kan het! :-)
  6. Grimes

    Zaterdag 21 juli

    Haai, ik doe mee met het dagpact mensen! Deze dag kan ik wel wat extra steun gebruiken, zie mijn draadje. Let's do this!
  7. Grimes

    Nieuw

    Goedemorgen allemaal! Ik ben weer heerlijk fris wakker geworden, wat is dat toch fijn! Ga zo een stuk hardlopen door de natuur. Het leven is mooi :-) Wat motiveert jullie om de dagen door te komen? Ik heb bijvoorbeeld de app jouw maxx, ik heb nog niemand hierover zien schrijven. Daarin registreer ik alle dagen die ik alcohol vrij door ben gekomen (dikke motivatie!), en ook de missers, zodat ik een goed overzicht heb waar ik sta en waar de valkuilen liggen. Vandaag wordt bijvoorbeeld ook een uitdagen; mooi weer, bbq, vrienden langs, maar ik ga er voor! Ik heb de afgelopen maanden wat dat betreft voor hetere vuren gestaan en daar heb ik me ook doorheen geslagen. Ook maak ik regelmatig een foto van mezelf, en dat is ook echt een eyeopener; Wat drank met je doet en hoe het tekent in je gezicht.. Ik moet een houvast hebben aan dit soort dingen want dat maakt de voordelen van stoppen nog tastbaarder. Ik heb immers nog steeds dat duivelse stemmetje in mijn hoofd wat zegt; Eentje kan wel.. ach het is nu weekend.. etc etc.. Die draai ik graag de nek om ;-) @reboot Bedankt voor jouw bericht! Klopt inderdaad dat @Waldemar en ik destijds samen op gingen. Ik heb het vermoeden dat het met hem nog steeds goed gaat :-) Jij al een halfjaar droog lees ik, goed hoor! Hou dat vast :-)
  8. Grimes

    Nieuw

    @Francoise haha gelukkig niet inderdaad! Heb gelezen dat jij bent begonnen aan het Jaarpact. Onwijs veel respect voor je. Gaat het goed?
  9. Grimes

    Nieuw

    Hallo allemaal, een tijd geleden dat ik hier wat heb geplaatst.. terwijl ik op regelmatige basis het forum bezoek, dus ik lees al jullie draadjes met veel aandacht en bewondering. Het geeft mij kracht :-) Met mij gaat het enorm de goede kant op, ik sta echt lange periodes droog, heb soms nog een kleine misser. De trek wordt steeds minder, en de alcohol vrije dagen worden steeds makkelijker om door te komen. Het is een groot geschenk om nuchter door het leven te gaan. Ik heb zo veel meer energie, en mijn nachtrust is aanzienlijk verbeterd. Ik heb mijn passie, sport, weer terug gevonden. Dat was ik de laatste 1,5 jaar echt kwijt. Ik sportte nog wel, maar met weinig plezier. Niet zo gek als je elke dag met een brakke harses wakker wordt, dan is sporten wel het laatste waar je aan denkt.. Maar genoeg over mij, hoe gaat het verder met jullie?
  10. Grimes

    Nieuw

    Goedemorgen! Zo te lezen ben ik dus niet de enige die last heeft van dit probleem. @IJsvogel Merk dat ik er ook last van heb op het werk. Soms lees ik mijn mail half bakken, of voer ik gesprekken met collega's die totaal niet doordringen, of tijdens vergaderingen/trainingen dat ik de helft maar opneem. Laten we hopen dat dit tijdelijk is en op den duur echt een stuk beter wordt als ik zo blijf doorzetten. Zou wel fijn zijn :-) @Francoise Wat goed zeg, zo lang al gestopt! Dat klinkt voor mij nog erg ver weg. Je zegt regelmatig een uitglijer? Wat is regelmatig? Ik moet zeggen dat ik al erg blij ben dat lange periodes heb van niet drinken, en zo'n uitglijer is dan echt balen, maar altijd 100x beter waar ik vandaan komt. Op een dag moet het me lukken om niet tot nauwelijks te drinken. Heb vandaag een vrijgezellenfeest op de planning staan, dus dat wordt een leuke uitdaging. Alhoewel ik merk dat niet drinken in gezelschap me momenteel een stuk makkelijker af gaat, dan wanneer ik thuis zit op de bank. Ik ben na verloop van al die jaren meer een thuis drinker geworden, lekker op de bank met een wijntje of achter de laptop. De grootste uitdaging die er dit weekend gaat aankomen is het mooie weer. Maar dat is voor vele van jullie ook erg herkenbaar. Dus laten we ons goed voorbereiden :-)
  11. Grimes

    Nieuw

    Thanks @Francoise wat betreft vanavond gaat het helemaal goed komen, heb geen drank in huis dus dat scheelt al een hoop :-) Zit nu aan een grote mok thee, beetje forum te lezen. Dus jij hebt ook last van slechte concentratie, wat is dat vervelend zeg. Het lukt me gewoon niet meer om een serie te kijken, wat ik vroeger graag deed. Boek lezen is ook een hele klus, ik moet soms stukken compleet overnieuw lezen anders dringt het niet tot mij door.. En dan hou je het ook snel voor gezien. Hoe lang ben jij inmiddels gestopt met drinken als ik mag vragen?
  12. Grimes

    Het roer om

    Wow, super trotst op je Sensitief!
  13. Grimes

    Muziekdraadje

    @Waldemar
  14. Welkom Amanda! Wat Francoise zegt.. dag voor dag :-)
  15. Grimes

    Goeiedag!

    Welkom hier!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...