Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ragnar

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  55
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ragnar

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1989 profielweergaven
 1. http://projectgold.ru/aliexpress03/new_30_seconds_to_mars_band.html

 2. http://goo.gl/Yc7XFG

 3. http://tinyurl.com/jr4sa3o

 4. Ik ben er ook nog, hoor! En nog altijd droog sinds 8 december. Het is bijna twee maanden nu! Dagpact: Lars Hallo Nadia Lieselotje kohtje Quinn Sprit Sis Ragnar
 5. Ragnar

  Zo dan!

  Welkom! Inderdaad de bekende patronen. Zo te lezen kan je zonder klachten een paar dagen stoppen maar krijg je dan gewoon zin om te gaan drinken. Dat scheelt al weer, maar volhouden is dus de kunst. Wat Quinn zegt: voorlopig is elke dag er eentje, waar je dus de eerste niet neemt. En probeer het, als de zucht naar drank de kop op steekt, met je verstand steeds opzij te drukken: vandaag even niet. Mij helpt het om mij het gevoel dat je krijgt wanneer je echt even die slok teveel doorslikt (misselijkheid en zo) voor de geest te halen als ik aan drank denk. Sterkte!
 6. Waar is dat precies, lidia? Kan je misschien een link plaatsen? Ik lees dat de dames met e-smokers aan de slag zijn; nou niet echt de apparatuur die een bevredigende vervanger kan zijn voor een ouderwets lekker sjekkie... Voor beginners en gevorderden is er het onvolprezen forum op dampforum.nu waar niet alleen ontzettend veel goede adviezen te vinden zijn waar je voor bijna niks de goede spullen kan krijgen, maar ook heel veel actieve forummers die geen moeite te veel is om anderen te helpen van het roken af te komen.
 7. Ragnar

  Cheyenne: terug van weggeweest

  Hartstikke goed Cheyenne, dat je hebt besloten om de wijn vaarwel te zeggen. Dat mag altijd, dus ook ná 1 januari. Onthou dat als je verdriet hebt, of in de put zit, dat die wijn daar niet bij helpt. Het wordt er alleen maar erger van. Dat het verdriet juist naar boven lijkt te komen is heel normaal, laat lekker naar boven komen. Koester dat. En laat de haren wapperen, meid. Je bent zoveel meer dan wie je bent met een wijntje op de bank! Ga bij een vereniging (sport, spel, knutselen), of doe vrijwilligerswerk bij een goed doel (Amnesty, voedselbank). Trek erop uit! Zet het in je agenda!
 8. Gestopt sinds 8 december. De eerste week verschrikkelijk lastig inslapen, daarna (en nu nog) steeds wakker worden en moe, moe, moe. De tweede week vervelende hoofdpijn, maar die is nu weg. Ik denk dat het nog lang gaat duren, maar het voelt toch alsof het langzaam beter wordt. Jammer dat die tips niet meteen doorkomen, snap dat niet zo. Vertrouw het zelfs niet. Mijn enige tip is: ga hardlopen! Al is het maar twee keer per week een half uurtje. Begin met een rondje van twee kilometer hollen/lopen/hollen en bouw dat op. Slaap je geweldig op. Dat is althans mijn ervaring toen ik 8 jaar geleden als allerslechtste hardloper van Nederland ook ben gaan lopen. Maar drie jaar geleden ben ik vanwege hartproblemen gestopt, eigenlijk zou ik wel weer eens een stukje willen gaan lopen, maar daar moet ik natuurlijk nog aan beginnen...
 9. Bedankt allemaal voor jullie fantastische gezelschap. Een super jaar toegewenst aan iedereen hier!
 10. Ik rookte altijd shag en ben lang op de 18mg blijven zitten. Hangt ook af van welke verdamper je gebruikt; ik heb nu zo'n joekel waar veel damp uit komt (een must) en daar moet minder mg/ml in dus dat is nu 6. Vooral voor jou de goede dosis bepalen in jouw verdamper. Voor mij gold dat ik vooral flink nicotine binnen wilde krijgen om de sjekkies links te kunnen laten liggen. Dus per uur meerdere trekjes, eentje per 2 uur is helemaal niks. Je blijft dan toch die behoefte houden. Nogmaals erg persoonlijk, hoor. Die gewoonte was zo weg, maar echt stoppen heb ik eigenlijk nooit meer geprobeerd! Ben content met mijn dampertje en voel mij kerngezond. Zoals je meteen al zei: wel een beetje stom gedoe dat dampen (roken). Voor mij is het helemaal geen roken trouwens, er verbrand niks en er zit alleen maar nicotine in. Daar heeft nog nooit iemand kanker van gekregen.
 11. Ja hoor, we zijn er allemaal weer. Uit de wind en droog gezellig in de Arrenslee. Smörgåstårta was overheerlijk en wat was het een schitterend kunstwerkje.
 12. Schitterend hier! Het wordt ook best aangenaam weer de komende dagen. Kunnen we fijn eens de stad bekijken, geveltjes kijken. Ik heb goeie trek, ziet er lekker uit allemaal! Bob, je hebt dit allemaal Fantaaastisch verzorgd. Chapeau!
 13. Dat ziet eruit als mijn lievelingskostje: witlof met ham en kaas! Ohhhhh......
 14. Ja, heerlijk die schapenkop (smalahove). Had ik me op verheugd. Traditioneel voer voor arme pachters, maar een ware lekkernij!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...