Spring naar bijdragen

kruidenthee67

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.434
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    70

3 Volgers

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

6.569 profielweergaven

kruidenthee67's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

Statusupdate

Toon alle statussen van kruidenthee67

  1. Een terugval, uitglijder. Gisteren. Balen.

    Knietjes afvegen...kroontje recht en verder. Dat betekent uitspreken naar partner, maatje en morgen in de meeting. Daar zie ik tegenop. Schaamte is aanwezig.  Gevoel van 'falen'...want he, ik kan het toch gewoon meteen goed en zo? (sprak zij cynisch). 

    Ja balen, reflecteren, niet blijven hangen. En doen wat werkt.  'Vandaag is een nieuwe dag' zei mijn man heel lief vanochtend.  Jaja... is mijn primaire reactie...en die 'fout' is er, onherstelbaar zegt mijn hoofd...schiet ik daar wat mee op? Nee. KMW, de terugval is er, kan ik nu niet meer veranderen. Ik heb wel een keuze in hoe ik er nu mee omga.  Niet in drama. Incasseren, leren en verder.  Dat is wat ik wil. 

    Het gedrag wat bij het drinken komt kijken is naar en destructief. Stiekem, verstoppen....er mijn eigen geheim van maken.  Het recept voor een volgende misstap, daar kan ik zeker van zijn.  Nee dus, dat niet meer. Alert zijn, waarnemen/voelen waar ik uithang en daar naar handelen. Rust, structuur...communiceren. En doen.  Ik weet het allemaal wel.....

     

    Keep up the good work all.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...