Spring naar bijdragen

Puma

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    75
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

819 profielweergaven

Puma's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Puma

    Even voorstellen Myle

    Ik lees jouw verhaal / strijd al een hele tijd mee . Wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd. Je kunt het ...
  2. Puma

    S10

    Super , love het engeltje ., je bent op de goede weg . Fouten worden gemaakt in dit traject .. maar je was gefocust! Eentje is nooit genoeg ... zo herkenbaar... well done .
  3. Puma

    Nieuw

    Beste ... Mij heeft een halve oxazepam wel geholpen bij het niet meer drinken ( voor de ontwenning ) . 2 .,3 dagen , erna niet meer . Ben nu 3 maanden zonder iets ... het kan dus wel . Suc6 .
  4. Puma

    Dry Jan 2020

    29 dagen gelukt ! Zonder probleem .maar vandaag zijn de emoties zijn zo zwaar., wil niet voelen ! Had nog een fles in huis ,die heb ik opengemaakt en heb er al een goed glas uit ... zucht ..verslaafd?
  5. Puma

    Dry Jan 2020

    Ik zou ook graag meedoen , maar ik weet even niet hoe ik mezelf toevoeg aan de lijst Nog de beste wensen voor ieder hier
  6. Puma

    Anonieme meelezer ..

    Goh hoe je het zegt @bumperjim.,, super dat het jou en vele andere lukt !
  7. Puma

    Anonieme meelezer ..

    De kerst .,zonder drank is me gelukt !! Jippie .. Vandaag val ik keihard terug .,, ZUCHT,, ik ben hier geen probleem geval , maar toch wel...
  8. Puma

    Anonieme meelezer ..

    Weet je .,Je woorden doen me goed. Dank!
  9. Puma

    Anonieme meelezer ..

    @Smaragd., ik ben eerlijk , ik weet het niet ! Liever niet ., maar ik ken mezelf . De dagen dat ik nu een geel bolletje heb op de kalender nemen de overhand . Daar ben ik trots op .,, begrijp je . Dus die paar dagen .. mag ik dit hier wel schrijven ... ik wil niemand aanzetten tot .. .
  10. Puma

    Anonieme meelezer ..

    Dank je @Smaragd. Ok ., dan heb jij het makkelijker.,! Ik ben eerlijk , ik weet het niet ! Liever niet ., maar ik ken mezelf . De dagen dat ik nu een geel bolletje heb op de kalender nemen de overhand . Daar ben ik trots op .,, begrijp je . Dus die paar dagen .. mag ik dit hier wel schrijven ... ik wil niemand aanzetten tot .. . zojuist bewerkt door Puma
  11. Puma

    Anonieme meelezer ..

    Dank @Smaragd & @Myle voor jullie reactie . Het is en blijft een strijd ., maar mijn gele bolletjes nemen de overhand op mijn kalender .,, dus ik ben er enorm mee bezig . Dat is al heel wat voor mij ., niet klakkeloos iedere dag een fles of 2 open trekken ... Fijne kerstdagen voor iedereen hier ....
  12. Puma

    Anonieme meelezer ..

    Een week verder , en niks meer gehad .Trots! Ik kan het dus wel ., maar de drive het vasthouden .. zeker nu met kerst ., oud en nieuw heb ik niet veel mee, dat gaat me zeker lukken. 2020 wordt mijn jaar! Gele bolletjes VS oranje .
  13. Puma

    *

    Trots op jou !!!
  14. Puma

    Anonieme meelezer ..

    @Smaragd, niet goed. Het moet op , morgen op naar dag 1 .. Bizar gewoon . Sorry @Isabella., wil niet je trigger zijn , super dat je het niet gedaan hebt .. ( Jaloers) Dank @lady jane niks mooier als de kracht van een kat!!! @Yana, @Lika, @Ties dank voor jullie woorden ... ik ga me herpakken .
  15. Puma

    Anonieme meelezer ..

    1 fles witte wijn , 0,75 .. wil niet door .,, maar ben zo teleurgesteld in mijn eigen gevoel .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...