Spring naar bijdragen

Wendy75

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    51
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Wendy75's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. @Claudius Voor jou ga ik het je helpen hopen. Fijn om weer terug bij je hondje te zijn.
  2. Wendy75

    KiloKiller

    Hi Yvonne, Morgen ben ik niet in de gelegenheid te schrijven dus vandaar dat ik het nu even doorgeef. Vanochtend was ik 70.4 Wat gaat er veel vanaf als je niet drinkt!!!
  3. @Zbb Juist ja, laat eerst alles maar even over je heen komen. Lekker chill weekend en daarna weer fris verder! Sterkte!
  4. @Zbb Ik ken jouw verhaal niet, maar ik kan me voorstellen dat als je je ellendig voelt dat het allemaal nog zwaarder is. Ik hoef je natuurlijk niet te zeggen dat je moet blijven schrijven. Mij helpt het op dit moment echt goed. Sterkte en welterusten voor straks!
  5. @Spirit Het is idd belangrijk om eerst aan jezelf te werken voordat je anderen goed kunt helpen. Eerst zorgen dat jij zelf goed in je vel zit. Jij moet goed zorgen voor jezelf, niemand anders doet dat voor je!
  6. Gisteren uit eten geweest, dat ging eigenlijk helemaal goed. Ik neem dan wel een 0.0 biertje, dat gaat ook goed zonder dat ik naar alcohol verlang. En weer heerlijk nuchter wakker geworden, wat een feestje is dat! 🥳
  7. Goedemorgen allemaal! Beterschap voor diegene die ziek zijn. Het lijkt wel alsof iedereen verkouden is. We hebben meer zon nodig! Fijne dag! ☀️
  8. Erg he? Maar we gaan dit samen doen he?
  9. Goedemorgen ☀️ @lady jane Ik ben ook afgelopen week snotverkouden geweest, gelukkig is dat bijna weg. Neem lekker veel gemberthee en een hoge dosis vitamine D3K2 en niet vergeten Vitamine C. En vooral lekker rustig aan doen!
  10. Klopt ja, ik lees al heel lang mee. Daarna kwam ik bij dit forum uit en toen ik dacht dat ik er klaar voor was heb ik me hier aangemeld.
  11. Gelukkig goed. Meestal ging ik daar inderdaad nat op, als er dan niemand thuis was. Maar ik heb volgehouden, mede dankzij jullie hoor! Ik ben nu zo blij om nuchter wakker te worden. Ik hoop dat ik weer iets sterker ben geworden, zo voelt het wel iig.
  12. @JamesM Dankjewel voor de support! Dit forum heeft me al zoveel geholpen. Mooi stukje ook trouwens in de AV app. Al bijna een jaar onderweg. Ik ga er ook voor hoor! Moeilijke momenten zullen blijven komen, ik weet het. En ik weet het, morgen zou ik er zo ongelooflijk veel spijt van hebben. Ik ga ff een rondje doen. Fijne avond allen!
  13. Ik heb het nu wel zwaar hoor. Altijd en eeuwig dat gevecht met mijn dochter over van alles en nog wat. Die griet is 24 en hoort lekker een eigen huisje te hebben, maar zonder vriendje gaat dat toch echt niet lukken. Ze denkt dat ze alles beter weet, ruimt niets op etc... Zeer vermoeiend. En dat nog minimaal 5 jaar en misschien nog wel 10 met een beetje pech. Manlief en zoonlief drinken elke avond wel minimaal 2 biertjes. Nu is iedereen de deur uit en vind ik het heel lastig om toch niet even iets te pakken. Niemand die me tegenhoudt toch? Maar ik doe het niet. Morgenochtend ben ik mezelf dankbaar. Ik weet nl. dat het er niet bij eentje blijft. Pfff...
  14. @Sterre1 Bij mij ging het ongeveer net zo, je moet idd de gewoonte doorbreken. Ga om 17.00 uur even een korte wandeling maken, je tanden poetsen, op het forum lezen... Na een paar minuten is de craving weg. Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...