Spring naar bijdragen

baco168

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

baco168's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. baco168

    Het gaat me lukken!!

    Heel veel succes gewenst!!
  2. baco168

    Voorstellen

    Goed bezig! Hopelijk heb je een leuke avond gehad! Sommige dingen in jou verhaal zijn ook erg herkenbaar voor mij! Ik probeer mezelf weer te herstarten. En ga eens even flink lezen op dit forum.
  3. baco168

    Hoi hoi iedereen.

    @Vamos86 thanks voor de info! Ik ga het maandag even overleggen bij de huisarts wat voor mij handig is en mogelijk. En wil je toch even een steuntje in de rug geven! Zoveel dagen al! Vind het knap dat je ondanks de moeilijke momenten toch zo sterk blijft! Hier gaat het momenteel knap lastig zal er later nog even wat over typen op mijn eigen draad. Wat is het een klote verslaving die drank. En een Quick way 2 fix met sommige problemen alleen op de lange termijn is alcohol zo funest...
  4. baco168

    Ik ben baco

    Toch een nieuwe start sinds gisteren gemaakt. Teveel verleidingen. Het te moeilijk vinden om helemaal te stoppen. Na een paar dagen weer het verlangen om ergens van te ontvluchten. De knop wil niet om. Ik voel me hoe stom het ook klinkt erg fijn met alcohol. (De dag erna niet maar het moment zelf) zal later meer typen.
  5. baco168

    Ik ben baco

    Toch
  6. baco168

    Nieuwe stap, bang hartje

    Heey hoe is het met jou @Lily03? Heb je draad aandachtig gelezen maar je bent gestopt met schrijven. Alles okay daar?
  7. baco168

    Hallo allemaal!

    Fijn om ook jou positieve verhaal te lezen! Dat is een goede motivatie zoals jij alle positieve kanten van het stoppen beschrijft! Is er bij jou iets veranderd dat je deze beslissing gemaakt hebt? Of is het door de jaren heen? Ikzelf heb het vooral lastig met het idee nooit meer iets te kunnen drinken aangezien ik erg van sociale uitjes houdt.
  8. baco168

    Ik ben baco

    Hoi , Ook hier maar aangemeld na stilletjes eerst gelezen te hebben. Herken veel in de verhalen. Mijn besluit was om te stoppen of flink te minderen in 2024 maar aangezien het een erg slechte week is geweest denk ik erover om het nu al te doen. Wel pal voor de kerst maar de kater zelf is erger dan het stoppen nu denk ik zo. Of minderen echt wat is weet ik nog niet helemaal stoppen ziet er ook niet heel rooskleurig uit voor mezelf omdat ik ook een sociale drinker ben. Vaak uit en veel weg. Om nu meteen aan de cola te gaan is ook wat. Ik lees nog even jullie verhalen en hoop ook dat die me motivatie geven om iets te besluiten.
  9. Goed bezig! En goed dat je nu de keus al hebt gemaakt ipv in het nieuwe jaar. Ik zit er zelf ook aan te denken nu te beginnen ipv het uit te stellen. Deze verhalen klinken positief! Ik ga zo ook even mijn verhaal schrijven. Goed bezig en succes!
  10. baco168

    Hoi hoi iedereen.

    Hey Vamos, Jou verhaal is voor mij erg herkenbaar. Wel mooi om te lezen dat je het nu al 1.5e maand volhoudt! Moet toch ook wel een prestatie zijn na zolang gebruik. Ben jij eerst naar de huisarts gegaan of van te voren ook andere stappen gehad? Ik zal zo ook even een eigen draad aanmaken voor het verhaal van mezelf. Goed bezig en ga zo door! Ik weet dat dingen uit het verleden lang mee kunnen spelen in je hoofd. Zeker als je van je ouders de verkeerde " opvoeding " mee gekregen hebt. Het is lastig om jezelf dan volwassen te maken. Helemaal als er ook nog een drug/alcohol in het spel is. Zelf heb ik hier nu ook therapie voor alleen het is knap lastig en eenzaam soms. Zeker als je ook nog een klein netwerk om je heen hebt. Motiverend toch wel om te lezen dat je op de goede weg zit en wens je enorm veel succes en sterkte met de situatie. Waar deuren dichtgaan gaan er ook vaak weer deuren open! En ze zeggen weleens het leven begint bij de 40 pas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...