Spring naar bijdragen

Blackbirdy71

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

266 profielweergaven

Blackbirdy71's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Mag ik ook mee doen? Speel wel een beetje op save met de refusal maar vind dit wel een leuke reminder....
  2. Blackbirdy71

    Het is klaar!

    Hoi, Ik ben ook nog vers hier. Herken je verhaal, behalve de aantallen. Ik weet de volgende dag niet meer hoeveel ik gedronken heb. Eigenlijk weet ik 's morgens niets meer. Behalve dat ik weer de fout in ben gegaan. Ook het alleen in het weekend drinken geprobeerd, werkt niet. Ik gebruik nu refusal en de gewoonte begint minder aanwezig te zijn. We moeten sterk zijn en deze gewoontes afleren. Groetjes.
  3. Blackbirdy71

    KiloKiller

    Mag ik vragen wat jullie hier doen? Afvallen , dat begrijp ik.... maar hoe zijn jullie ermee begonnen? Ben nieuw op dit forum en om nu gelijk 345 blz terug te lezen gaat me een beetje ver
  4. Blackbirdy71

    Nieuw

    Ik voel me heel goed. Helder en weer meer aanwezig. Ach, en anders had ik een kater gehad iedere ochtend
  5. Blackbirdy71

    Nieuw

    Goedemorgen, zal me even voorstellen. Ik noem mezelf hier Blackbirdy71, ben 51 jaar, moeder van 2 eigen zonen en een bonuszoon. Gescheiden en nu weer gelukkig getrouwd. Ik werk in de kraamzorg. Sinds ongeveer een half jaar wordt ik begeleid voor mijn alcoholprobleem. Mijn probleem met alcohol is dat als ik begin ik niet kan stoppen. Ik dronk alleen in de avonden, met als gevolg dat ik 's morgens niets meer weet van de avond (meestal nacht....) ervoor en dat ik niet wist hoe ik in bed terecht was gekomen. Verslaving is helaas bij mij genetisch aangelegd van mijn vaders kant. Hij met drugs, ik met drank. De doorslag naar de stap naar begeleiding was voor mij het moment dat ik besefte wat ik kon verliezen als ik echt lichamelijk verslaafd zou raken. Zover was ik gelukkig nog niet. Ik heb me aangemeld bij VNN en eerst gestart met gedragstherapie. Dat ging heel goed. Maar helaas gebeurde er in onze vakantie iets heftigs (zelfmoordpoging van mijn vader) waardoor ik even helemaal de weg kwijt was. Het lukte me niet om weer grip op mijn drinken te krijgen. Daarom ben ik gestart met Refusal. Een hele goede stap, geeft me zoveel rust in mijn lijf en hoofd. Ik ben nu 5 weken bezig, geen druppel meer gedronken. Alleen veel darmklachten op de dag dat ik de tabletten inneem. Dat is wel een groot nadeel. Verder alleen voordelen. Nou, vind dat ik nu wel ff genoeg getypt heb..... Wil je meer weten, vraag me maar.... Groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...