Spring naar bijdragen

Dune

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.561
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    37

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dune's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Goedemorgen lieve Frummers, @Zbb hoe gaat ie? @rapilos lekker he?! Herfstttttt @Claudius 🍀
  2. @Wendy75 welkom in ons team! Als iemand weet hoe moeilijk het is,… nou iedereen hier! Je bent dus niet alleen, je moet het zeluf doen, maar niet alleen. Onze Lady heeft je al verteld van de huiskamer een fijne veilige plek waar je je hartje kan luchten of als je het even lastig hebt… kom op jij kan dit! Want dat heb je al bewezen! eerst maar even vandaag, vandaag drink ik niet! Doe je mee?
  3. Goedemorgen lieve Frummers, lekker herfstig, i love it! @Claudius 47 dagen nuchter is echt een prestatie hoor!! Die kan je vast aanvinken! Is het lang geleden dat je zolang droog stond? In elk geval op naar de 2 maanden, ik doe met je mee!
  4. @Claudius ik probeer me jou situatie voor te stellen, en dat is op zijn zacht gezegd erg zwaar. Bedankt voor je uitleg, en ik kan je vanaf mijn plaats alleen maar heel veel sterkte toewensen, en probeer lichtpuntjes te vinden, hoe klein ook…❤️ en blijf vooral hier schrijven, lucht je hartje dat kan ook heel fijn zijn!
  5. Pffffffff @Claudius dat is dus echt vrijheidsberoving, vind dat nogal wat, je staat echt onder curatele dus…. Mag dat zomaar, je word als crimineel behandeld nu…. Wat een land… trouwens een rare vraag van mijn kant, is het niet een recht van een persoon om alcoholist te zijn? Vrijwillig dan bedoel ik (snap dat dat hier een gekker opmerking is maar ik bedoel dan het juridische aspect ervan)
  6. @Claudius, zit je gevangen daar? Dus niet vrijwillig bedoel ik dan….
  7. @rapilos wat een toppertje ben jij!!!!!! @Claudius even een tegenvaller, maar hou vol! @Zbb geweldig een nieuw zeil! Dat betekent dat je bezig bent met de juiste dingen en een goede mindset hebt! Goed bezig man! @lady jane komt die film in de bios of op tv?
  8. @Jac, weet zoooo goed wat je voelt……. hieronder een mooie die ik naar baasjes stuur die hetzelfde meemaken, sterkte!
  9. @Spirit, hoe gaat het met je?
  10. Herfst is zaaaaalig! @Etty je hebt gelijk, drank is het minst met herfst verbonden
  11. @Zbb, klopt ik neem sinds 5 weken elke dag een halfje, maar om dat nou elke dag te melden… ik sta wel op het weekpact lief dat je het opmerkte
  12. Goedemorgen, ik doe weer gezellig mee! Weekpact 22 september: .Claudius .Jane .Wimmelt Dune
  13. Priet priet waar is onze @IJsvogel ? Je word gemist
  14. @Spirit gefeliciteerd meis!🎂
  15. Goedemorgen Frummers, moet altijd zo lachen om je woordkeuze @Oskar, je bent een inspiratiebron. Lees je graag! Waakzaam moet ik ook zijn, so far so good. Mijn eerste maand ligt achter mij, maar voel de kater nog steeds, en dan vooral de mentale kant van mijn laatste drama. Zo lang heb ik dat nimmer waargenomen. Dat is goed. Reminder elke dag weer mooie dag voor allen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...