Spring naar bijdragen

peggy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door peggy geplaatst

  1. peggy

    ik wil dit niet meer

    hoi twinkle, Jou verhaal is enigzinds herkenbaar voor mij. Ik ben naar de huisarts gestapt nadat ik het boek van Olivier ameisen had gelezen over baclofen. Mijn huisarts was er op tegen en heb toen een afspraak gemaakt met een plaatsvervanger die er wel open voor stond, ik had een steuntje in mijn rug nodig en kreeg dus baclofen. Nu ben ik 2 weken zonder drank en wat gaat het goed! Ik voel me dankbaar! Ik hoop voor jou dat je deze stap ook gaat nemen, succes en sterkte
  2. DAGPACT: Lies Miranda Albert Lytse Kunsie Acer Agnieta Jac snoepie peggy
  3. DAGPACT Albert Lytse Agnieta snoepie Lies Miranda Peggy
  4. DAGPACT Kunsie jane lytse albert liesje miranda Acer Jacc Sabine peggy Nadia
  5. dagpact: lytse albert liesje dylan Miranda peggy
  6. Dagpact 31-08-2013 Lies Miranda Dylan Peggy
  7. Dank jullie wel voor de uitleg en het welkom, en zeker bolletje We gaan er weer voor!
  8. Goedemorgen, DAGPACT Albert Lytse Miranda Agnieta peggy fijne dag
  9. Ik heb me in het verleden aleens voorgesteld, ga het binnenkort maar weereens opnieuw doen hier, voor nu wil ik heel graag op de dagpact, maar hoe doe ik dat?
  10. ook ik mocht met niemand contact hebben door zijn ziekelijke jaloezie. sprak geen mens meer en daar zat ik dan in het buitenland... Ben zo blij nu weer met mijn vrijheid, deze mannen moeten inderdaad opgenomen worden, maar het ligt natuurlijk nooit aan hun.
  11. Mis Toedeloe, Ik schreef al eerder op wie ooh wie, zelf zat ik tot vorig jaar ook in zo'n situatie het was echt onhoudbaar, dit soort mannen zijn rasechte narcisten en hebben een probleem wat niet zomaar op te lossen is. Ook ik woonde biij hem in het buitenland, al mijn spullen stonden biij hem. Toch ben ik savonds in mijn auto gestapt en heb alles achtergelaten. Ernorme steun van maatschappelijk werk gehad, en via blijf van mijn lijf huis ergens 6 uur rijden verder... heb ik dan nu mijn eigen huisje, rust veiligheid eten en ondertussen weer mijn eigen spulletjes. Veel sterkte
  12. Mijn negatieve ervaringen met drank zijn, me de volgende dag heel erg depri voelen. In mijn drama gaan zitten, mensen laten weten dat ik geen zin meer heb om te leven. Me heeeel eenzaam en ellendig voelen, dat verdoven en vervolgens komt het de volgende dag dubbel en dwars terug pff. Dat heb ik er allemaal niet meer voor over.
  13. peggy

    donderdag 24-2-11

    Dhen, Ik schrijf hier niet zoveel maar lees wat vaker mee. Mooi geschreven weer van jou! En bedankt voor het delen. Jij bent tot inzichten gekomen die heel diep gaan, tevens mijn proces waar ik nu in zit. Fijne dag.
  14. peggy

    even een vraagje

    Goedeavond allemaal, Ik lees al een poosje mee op dit forum en zal me nogeens wat uitgebreider voorstellen. Maar voor nu heb ik een vraag; ik wil meedoen aan de internetbehandeling maar dan lees ik vanalles over huisarts en ziektekostenverzekering. Weet iemand hoe dit zit, ik wil namelijk graag anoniem blijven.
  15. Dhendro, Dank je wel voor dit openhartige delen, schitterend... ik lees veel mee maar dit van jou geeft me echt een steuntje in de rug, ga zo verder. Liefs Peggy.
  16. peggy

    oude patronen

    Dank je wel Kate, dit raakt me en ik zal het nog heel vaak lezen.
  17. peggy

    toch maar even voorstellen...

    Hallo Yajala, Welkom hier op dit forum, ik heb zelf ook nog niet zoveel geschreven maar lees wel elke dag mee, ik wil jou heel veel sterkte wensen, ik herken veel in wat je schrijft, het achter de computer zitten, niets in het huishouden doen alles is teveel, bah daar wil ik ook vanaf en mijn leven weer oppakken. Ben driftig op zoek naar een baan dus ik ga wel hopen dat ik die snel zal vinden, want door een doelloos leven ben ik eerder geneigd weer iets te gaan drinken. Oke hoop dat je hier lekker mee gaat schrijven. groetjes Peggy.
  18. peggy

    Ook even voorstellen

    Hoi Kikkie, Goed van je dat je inziet zo niet verder te willen, al een hele stap om je probleem te herkennen. Wat je zegt over het niet kunnen slapen, die angst had en heb ik ook. Nu neem ik elke avond 5 van die kleine pilletjes van kruidvat, melatoline en dat helpt me enorm, het is even uitvogelen hoeveel je er nodig hebt dat is voor iedereen verschillend, 's avonds een wandeling of wat yogaoefeningen doen helpt ook. Ik wens jou heel veel sterkte.
  19. peggy

    Verwerken

    Hoi Kit, Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, met drank verstop je je dingen, vlucht weg uit de realiteit om dan te ontdekken dat het je niets brengt. En Cathy ik snap wat je bedoeld met verwerkingsproblemen, je kunt ook zeggen als ik nuchter ben komen mijn emoties veel heftiger naar voren, en ik denk dat de meeste alcoholisten heel gevoelige mensen zijn, inclusief ik, maar okee nu heb ik zoiets van; laat maar komen die emoties moeten ertoch uit en uit ervaring weet ik dat ik er dan ook weer sterkter uitkom. Maar al met al... het is best een moeilijke weg. Sterkte.
  20. peggy

    ook maar voorstellen

    Hoi Coco, Jeetje wat goed dat je bent gestopt met drinken en roken, geeft mij ook weer moed als ik dit zo lees. Enne.. ik ga zeker kijken voor die internetbehandeling. Vanavond zeker niets drinken behalve een kopje thee dan, dat is me gisteren ook goed afgegaan. Ik voel wel dat het de enige methode is om er voorlopig helemaal mee te stoppen, 1 of 2 wijntjes op een avond zijn voor mij geen optie meer, dat lukte dus nooit. Ik kom deze week maar veel hier op het forum, is een mooie afleiding vind ik. groetjes allemaal en een fijne dag.
  21. peggy

    ook maar voorstellen

    Goedemorgen, Bedankt voor jullie fijne reakties, ik heb verder geen hulp nee en lees hier over een internetbehandeling, hoe kan ik me daarvoor aanmelden en hoeveel kost dat dan?
  22. peggy

    ook maar voorstellen

    Hallo allemaal, Ik ben Peggy en ben 46 jaar, vroeger was ik een gezeligheidsdrinker, tegenwoordig meer een probleemdrinker. Alcoholproblemen komen veel in mijn familie voor en ik had me altijd voorgenomen daar vanaf te blijven, helaas is het er ook bij mij ingeslopen en de laatste tijd was een flesje wijn per avond heel normaal voor mij. Ik wil dat vanaf vandaag niet meer, ben al vaker gestopt en vond mijn leven dan heel saai, een vriend zei laatst tegen mij, dan word het tijd dat je gaat kijken in jezelf waar die saaiheid dan vandaan komt, het zegt iets over jou dat gevoel onderzoeken brengt je waarschijnlijk meer dan ervoor weglopen. Okee ga er naar kijken hoe het zonder drank ook gezellig te hebben met mezelf.
  23. peggy

    Het gat in je hart

    Hier wil ik ook graag even op reageren, ik lees al een tijdje mee op dit forum en voor het eerst ga ik ook wat schrijven. Het "gat" de "leegte"die we voelen als we stoppen met roken of drank ppfff vind dit een heftige Ik was laatst bij een therapeut en ze zei, okee ik begrijp dat die leegte beangstigend is maar misschien zit er in die leegte wel heel iets moois. En ik begrijp wat ze bedoelde. Dat moois wat er in die leegte zit en wat zo eng lijkt is je eigen kern, onze essentie waar we uit geboren zijn. Ik weet dat ik door te stoppen met roken en drinken (wat me nog niet helemaal is gelukt) tot mijn eigen kern kan komen, weer kan voelen, verdriet, boosheid, angsten maar bovenal ook blijdschap en liefde voor mezelf. Ik hoop dan ook dat ik hier nogeens kan melden dat ik er helemaal vanaf ben, groetjes Peggy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...