Spring naar bijdragen

peggy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

peggy's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. peggy

    ik wil dit niet meer

    hoi twinkle, Jou verhaal is enigzinds herkenbaar voor mij. Ik ben naar de huisarts gestapt nadat ik het boek van Olivier ameisen had gelezen over baclofen. Mijn huisarts was er op tegen en heb toen een afspraak gemaakt met een plaatsvervanger die er wel open voor stond, ik had een steuntje in mijn rug nodig en kreeg dus baclofen. Nu ben ik 2 weken zonder drank en wat gaat het goed! Ik voel me dankbaar! Ik hoop voor jou dat je deze stap ook gaat nemen, succes en sterkte
  2. DAGPACT: Lies Miranda Albert Lytse Kunsie Acer Agnieta Jac snoepie peggy
  3. DAGPACT Albert Lytse Agnieta snoepie Lies Miranda Peggy
  4. DAGPACT Kunsie jane lytse albert liesje miranda Acer Jacc Sabine peggy Nadia
  5. dagpact: lytse albert liesje dylan Miranda peggy
  6. Dagpact 31-08-2013 Lies Miranda Dylan Peggy
  7. Dank jullie wel voor de uitleg en het welkom, en zeker bolletje We gaan er weer voor!
  8. Goedemorgen, DAGPACT Albert Lytse Miranda Agnieta peggy fijne dag
  9. Ik heb me in het verleden aleens voorgesteld, ga het binnenkort maar weereens opnieuw doen hier, voor nu wil ik heel graag op de dagpact, maar hoe doe ik dat?
  10. ook ik mocht met niemand contact hebben door zijn ziekelijke jaloezie. sprak geen mens meer en daar zat ik dan in het buitenland... Ben zo blij nu weer met mijn vrijheid, deze mannen moeten inderdaad opgenomen worden, maar het ligt natuurlijk nooit aan hun.
  11. Mis Toedeloe, Ik schreef al eerder op wie ooh wie, zelf zat ik tot vorig jaar ook in zo'n situatie het was echt onhoudbaar, dit soort mannen zijn rasechte narcisten en hebben een probleem wat niet zomaar op te lossen is. Ook ik woonde biij hem in het buitenland, al mijn spullen stonden biij hem. Toch ben ik savonds in mijn auto gestapt en heb alles achtergelaten. Ernorme steun van maatschappelijk werk gehad, en via blijf van mijn lijf huis ergens 6 uur rijden verder... heb ik dan nu mijn eigen huisje, rust veiligheid eten en ondertussen weer mijn eigen spulletjes. Veel sterkte
  12. Mijn negatieve ervaringen met drank zijn, me de volgende dag heel erg depri voelen. In mijn drama gaan zitten, mensen laten weten dat ik geen zin meer heb om te leven. Me heeeel eenzaam en ellendig voelen, dat verdoven en vervolgens komt het de volgende dag dubbel en dwars terug pff. Dat heb ik er allemaal niet meer voor over.
  13. peggy

    donderdag 24-2-11

    Dhen, Ik schrijf hier niet zoveel maar lees wat vaker mee. Mooi geschreven weer van jou! En bedankt voor het delen. Jij bent tot inzichten gekomen die heel diep gaan, tevens mijn proces waar ik nu in zit. Fijne dag.
  14. peggy

    even een vraagje

    Goedeavond allemaal, Ik lees al een poosje mee op dit forum en zal me nogeens wat uitgebreider voorstellen. Maar voor nu heb ik een vraag; ik wil meedoen aan de internetbehandeling maar dan lees ik vanalles over huisarts en ziektekostenverzekering. Weet iemand hoe dit zit, ik wil namelijk graag anoniem blijven.
  15. Dhendro, Dank je wel voor dit openhartige delen, schitterend... ik lees veel mee maar dit van jou geeft me echt een steuntje in de rug, ga zo verder. Liefs Peggy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...