Spring naar bijdragen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Gast

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...


Gaat nog steeds heel goed. Ik denk dat ik dit gewoon ga doen!
Alcohol brengt me niets. Heerlijk die vrijheid!!

bewerkt door Nooitgenoeg
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha, goed om te lezen! Hier hetzelfde, alcohol brengt ook mij niets, ik heb niet meer het romantische idee dat alcohol me vrij maakt. Juist niet!

Succes met alles!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ha allemaal

 

zal me even voorstellen: mijn naam is Sofie en ben nu sinds augustus serieus aan het proberen te stoppen met drinken. Eerst gelukt ook: mbv refusal 3 maanden niet gedronken maar toch weer gaan proberen. Ook weer terug naar mijn ex, die is ook alcoholist en coke verslaafd. dat ging weer helemaal mis :'(    het drinken en de relatie uiteraard ook. Het één houdt bij mij het ander ook in stand maar dat snapt zelfs een kip....ik ben alleen zo stom dat ik er weer ingetrapt ben. relatie nu net verbroken. Drinken nog niet. Ben wel weer naar de Brijder gegaan en we hebben weer strak gesprekkenschema opgebouwd en in september ga ik dus voor de tweede keer de cursus doen die zij aanbieden, 13 weken. Ik leef daar dus nu naartoe.

Voel me alleen echt ZO * en somber nu extra door dat ik gedronken en gebruikt heb gisterenavond en ik mn ex niet meer kan/mag/moet bellen. Hij heeft narcistische persoonlijkheidsstructuur. Maar verder voel ik me dus structureel angstig en heb ik veel stress. Vorige maand een psychiater bezocht en die heeft gegeneraliseerde angststoornis gediagnosticeerd. Nou....dat weet ik al jaren. Nu hebben we er alleen een naampje voor. Nou goed...en verslaafd ben ik dus aan van alles. Roken, drinken, maar ook in relaties verslaafd aan 'de ander'. ik voel me goed als zij me bevestigen anders niet. Mijn geluksgevoel moet van buiten komen. In de vorm van liefde, drank, drugs wat dan ook. Als ik t probeer zelf te voelen voelt er daar iets ZO naar dan ga ik weer drinken. Zo gaat het al 20 jaar. En dus mijn leven staat al 20 jaar stil.

 

Ik heb gelukkig wel een prachtige dochter van 8 jaar!! Ik ga er weer voor ook voor haar/ons, Ben bang dat er anders een keer iets misgaat en ik haar straks (een tijdje) kwijt ben :'(

 

Het helpt me erg om jullie te lezen denk ik!! Hoe zijn jullie hier beland???

 

lieve groet

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...