Spring naar bijdragen

Pijn in de leverstreek


Livia

Aanbevolen berichten

Hallo Livia, pijn in de leverstreek heb ik ook flink gehad. Ook al tijdens het gebruik van benzodiazepines. Ik ben in die tijd menig keer onderzocht op allerlei kwalen. Nooit kon er iets gevonden worden. Er is toen ook nog een echo gemaakt en bloedonderzoek maar niks mis. Het hele rare was dat zodra ik een onderzoek had gehad de klachten 9 van de 10 keer ook weer snel verdwenen. Dan diende zich weer iets nieuws aan. De ontwenning van een benzo levert een heel scala van klachten op. Desalniettemin moet je natuurlijk altijd alert blijven op veranderingen in je lijf en gewoon naar de huisarts gaan met je klachten. Ik kan mij herinneren dat ik zowat elke week bij de huisarts zat met iets nieuws en op enig moment vroeg ik de huisarts of hij van mening was dat ik een hypochonder was geworden.

Dat vond hij gelukkig niet en stuurde me elke keer door naar een specialist. Ik ben nu al bijna een jaar niet meer naar de huisarts geweest. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gelukkig is ook dit herkenbaar is, neemt niet weg dat als het erger wordt ik wel even de huisarts ga raadplegen.

De brainzapps nemen nu duidelijk af, maar lichamelijk ben ik een oude vrouw, voel me echt niet goed. Ik probeer heel rustig aan te doen en hopen dat het toch binnenkort langzaam beter mag gaan.

Ja water drinken zal ik wat vaker gaan doen idd.

 

groetjes Livia

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Afgelopen donderdag naar de huisarts geweest en hem verteld van de pijn in m'n bovenbuik en slecht slapen e.d. Ook verteld dat ik gestopt ben met Bromazepam, hij vroeg of ik iets wilde om te slapen.....zei verder niets over het stoppen met de Bromazepam.

Ik heb ervoor bedankt en nu is er bloedgeprikt om te kijken hoe het met m'n lever is. 

Bij de drogist heb ik iets van Ymea meegenomen, een supplement met passiflora, melatonine, valeriaan en yam voor slecht slapen. Nu heb ik al een paar nachten het idee dat dat iets beter gaat, maar merk nog niet dat ik minder vermoeid ben. 

De overgevoeligheid voor geluid en licht blijven echter onverminderd erg.

 

Het is echt een zware weg zo in je eentje.......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Sunngirl, Livia en Shakemarieke,

 

Ik herken ook de pijn in de leverstreek. Die begon tijdens de afbouw van diazepam. Ik ben nu 3,5 maand afgebouwd en heb daar nog steeds regelmatig last van.

Ik heb ook als ontwenningsverschijnselen heel veel lichamelijke klachten. Die tot nu toe nog steeds aanhouden. Vooral ook de maagpijn, benauwdheid en spierpijnen. Maar er zijn er ook verdwenen: hartkloppingen, flauwvallen, spiertrekkingen en krampen zijn nu veel minder of weg.

Zoals Gaba en Benzoslachtoffer ook hadden, dat het heeeeel langzaam aan gaat minderen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja het is ongelofelijk hoe dit spul invloed op je lichaam heeft. Ik kan nu zeggen dat ik heel erg langzaam uit het dal ga kruipen met af en toe een terugval.

Ik voel me vooral veel rustiger en niet meer zo angstig. Maar de lichamelijke problemen zijn er echter nog steeds wel. 

 

In m'n bloed waren leverfunctiestoornissen te zien maar de huisarts wil het voorlopig nog aankijken. Ik hoop echt zo dat ook dit langzaam mag verdwijnen! 

 

Sterkte allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb niet echt pijn gehad aan de lever, maar in mijn bloed was de gamma gt ook verhoogd. Arts vond dit geen probleem. Heb in het verleden, in 2006 een leveropteratie gehad. Had een goedaardig gezwel dat ze weggenomen hebben.

Liefs,Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...