Spring naar bijdragen

Terug van weggeweest


Sita2

Aanbevolen berichten

Goedemorgen. Ik had een erg slechte dag gisteren, lichamelijk en geestelijk. De frustratie loopt over, het lijkt of alle rek weg of op is en ik wil alleen maar weg. Niet helpend met een dijk van een hoofdpijn/migraine die niet weg te slikken en slapen was. 

 

Ik hou verder voor nu vast aan mijn plan: niet drinken en hier elke dag schrijven. Belonen lukt me niet, zou niet weten waarom en met wat.

bewerkt door SvDolphin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé Sita,

 

Zie het schrijven hier op het forum ook als praten, komt op hetzelfde neer en is gewoon gemakkelijker om die stap te zetten. Als ik je zo lees herken ik zoveel. Het zorgen voor de rest .. het zo hard moeten knokken om toch maar te zorgen dat iedereen zich een beetje goed voelt nadat jullie de stap hebben gezet om naar het buitenland te gaan (schuldgevoel?). Het lukt je om je kroon recht te blijven zetten en iedereen dat extra duwtje te blijven geven.. kom vooruit allemaal een beetje flink zijn en we hebben elkaar toch... tot.. de rek eruit is en dat is dan inderdaad vaak als er iemand ziek valt. Vooral één van de kinderen. 

 

Lieve Sita..zorg voor jezelf..neem inderdaad die AD, maar probeer niet te drinken. Door te drinken kun je het niet aan. Het is niet gemakkelijk om naar het buitenland te verhuizen (veel buitenstaanders zullen het enkel de mooie kant zien), wees trots op jezelf, want ik lees dat jij de persoon van de organisatie bent binnen het gezin. Probeer soms eens wat los te laten en aan jezelf te denken...

 

Veel liefs, Lieve

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

Sowhat noemde die al, maar daar wilde je niks van weten.

 

 

Beste A3b, dank je voor het meedenken en welkom op m'n draadje.

Dit vind ik wat kort door de bocht. Is niet een kwestie van niks van willen weten. Dat kun je ook in mijn reactie teruglezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sita, heb je in Nederland een stevige achterban? 

Skype je of zo?

Wij zijn zo anoniem en ook zo onwetend, jouw situatie is te specifiek om praktisch mee te kunnen denken, maar ik vind het wel zorgwekkend klinken.

Maar wat heb je daaraan?

 

Heel erg fijn dat je niet hebt gedronken, dat staat vast. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen! Dank je A3b voor het teruglezen. Praat makkelijker ;). Ja, ik was (en ben) me daarvan bewust. Ik heb dit eerder gedaan. 

Door de extra AD voel ik me wat duffer, maar dat is misschien het dempende effect wat wel even lekker is.

bewerkt door SvDolphin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen, met tranen in mijn ogen lees ik jullie: wat voel ik me hier gezien en gehoord én meest belangrijk voor mij niet veroordeeld.

 

De schade valt mee. Het was een lichtere dag. Waarom ik dan toch dronk? Daarom misschien, het voelde even als blij en dankbaar en wilde dat vieren. Zoiets.  :blush:

 

Gesprek op school ging heel goed en daar werd jongste (en wij) gehoord. Het wordt heel serieus genomen en ze gaan ermee aan de slag, ook concreet. Kinderen uitkiezen die wel matchen en samen laten werken met hem, opletten dat hij niet teveel alleen zit, etc. Over een tijdje opnieuw gesprek om te kijken of het verschil maakt.

 

Ik voel me minder down, uiteraard hierdoor en misschien door de extra AD of misschien omdat het tijd is uit mijn dal te klimmen. Ik weet het niet. Probeer dankbaar te zijn met wat nu is en hoop dat het een belofte is voor een stijgende lijn. Ik heb wel besloten te stoppen met vechten tegen het hier-zijn. Dat was het niet letterlijk, maar het ging wel steeds meer zo voelen. Accepteren dat ik hier ben. Dat scheelt enorm en helpt jongste misschien ook als hij merkt en voelt dat ik ook hier 'ben'. 

 

Ik hoop dat dit een beetje te begrijpen is?!

De dagdraad vind ik lastig, omdat ik hem weer niet waar heb gemaakt en omdat het schrijven heen en weer door anderen me niet altijd erg aanspreekt. Vandaag drink ik niet en blijf ik even op mijn eigen draad daarmee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De 'einde' middag trek is er. Enorme rotstart (na een heerlijke wandeling met hond),  Nu nadat ik alles heb gedaan wat moest gebeuren, de kinderen zijn verzorgd en aan het huiswerk zitten voel ik wat het met me heeft gedaan vandaag en ben ik moe en wil ik ontspannen. Ik heb net wat gegeten, mijn mooie flesje water gepakt en ingeschonken en het forum opgegaan. 

bewerkt door SvDolphin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha Quinn, ja zoiets maar ook andere kanten, maar laten we het bij die kant houden :P

 

Ja ik was stilletjes, omdat ik niet zonder kan   :(

Ik ben volwassen, maar dan komt er toch iets door van het kind in mij. Oude patronen.

 

En toch, ik voel me iets beter deze dagen. Rare en gevaarlijke combinatie :blush:

bewerkt door SvDolphin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klinkt best goed, al houd ik dan weer niet van warmte. En de minder leuke kanten zijn onvermijdelijk, je schreef zelf al ergens dat je jezelf altijd meeneemt. En daar horen ook altijd en bij iedereen mindere dingen bij. Zolang je de leuke ook maar ziet ;)

 

Echt hè, als je je ergens niet hoeft te schamen voor een slechte dag of een terugval, dan is het toch hier, lijkt me. Niet in je eentje gaan lopen worstelen en klungelen, hier is altijd wel hulp bereikbaar. Niet alleen op zonnige dagen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...