Spring naar bijdragen

Donderdag 9 oktober


Gast Gipsy25

Aanbevolen berichten

Ik meld me ook droog af - doe ik eigenlijk nooit, wist niet dat dit zo hoorde totdat ik net ergens een berichtje van MG las. Maar geen nieuws is bij mij meestal goed nieuws.

 

Mijn moeder heb ik maar even geparkeerd voor vandaag. Inderdaad: geen situatie die ik nu ad hoc moet oplossen. Kan ik ook niet.

 

Rapilos, ben bang dat je gelijk hebt. Heb e.e.a. gelezen over dementie en sommige vormen zijn zelfs omkeerbaar. Wellicht dat dit laatste haar kan motiveren naar de huisarts te stappen. Want dat zal ze echt zelf moeten doen. Er is echt geen sprake van dat ze zich door mij laat meenemen of betuttelen, zoals zij dat zelf graag noemt.

 

Jane, heb veel aan je gedacht vandaag, voor wat het waard is. Ik lees toevallig nu Het Gelukssyndroom, van Naima El Bezaz, over een vrouw die haar beste vriendin aan kanker verliest. Sterkte Jane.

 

Trusten x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb je nog koorts Jane?

Wat is dit nu voor een wonderlijk verhaal...?

Zo heel wonderlijk is dat niet lijkt me. Een uitvaart gaat gepaard met heftige emoties en vaak ook lichamelijk contact. Wat weer een ander systeem in ons lijf aanwakkerd. Met bewust nieuw leven maken heeft dat niet zo veel van doen lijkt me, dat is meer een gevolg van, zoals ik het zie, en daar zijn nu we weten hoe dat zo een beetje in elkaar steekt allerlei middeltjes tegen verzonnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kom net thuis, onderweg zag ik een racefiets op de stoep en even verder hing een laveloze student aan de railing. Degene voor mij stopte ook, maar er viel geen land meer mee te bezeilen. Nu denk ik, had ik een taxi voor hem moeten bellen? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh, hij blijft eigenwijs en op heel veel vlakken hebben we een heel andere insteek in het leven, maar we kletsen de laatse tijd best veel. (Het is een beetje rustig kwa werk.) Het is best interessant. Hij is wat kort door de bocht op sommige vlakken. De Telegraaf is er links bij zeg maar. Wel net mijn contract verlengt, dus ik zit er, tenzij ik ander werk vind sowieso nog een half jaar. En de kans dat ik ander werk vind is niet zo groot want ik zoek niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh leuk, wijffie, ik ben ook dol op het naar mijn zin maken van mijn huis. Zo ben ik nog steeds niet klaar met de verbouwing en dat is toch al weer bijna 2 jaar geleden dat we hier de sleutel kregen.

 

Ik denk ook dat als het af is ik wel weer wat verzin om te veranderen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De keren dat ik er zo bij lag, en die zullen er ook wel geweest zijn, die weet ik niet meer. Politie wil ik hem niet aandoen, een kennis van mij heeft een keer een boete gehad voor openbare dronkenschap omdat ze hem langs de weg vonden.

Ik denk ook wel dat het goed komt, fietsen lukte niet meer en lopend zal hij uiteindelijk wel aankomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik meld me weer droog af voor vandaag. De hele dag binnen geweest op een poging tot een wandeling na. Het toilet was bijna te ver....

Kleine dingen gedaan, een kast in de kamer schap voor schap uitgeruimd en opgeruimd.

Verder heeft Ploffie me verleid tot een minicomputertje en daar probeer ik een webservertje van te maken. En daarvoor moet ik alles van de grond af aan uitzoeken, ook al ben ik ICT-er. Met Linux had ik maar zelden wat te doen, namelijk. Gaat een hoop tijd in zitten, leuk voor als het weer buiten slechter wordt.

Ik zie wel hoe het met mijn lijf morgen verder gaat.

Welterusten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...