Spring naar bijdragen

Maandag 18 december


BamBam

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 78
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gezelli Houtje!

Er is er ook weer eentje jarig maar ik ken um niet. Heeft iedereen eigenlijk z'n/haar verjaardag ingevuld. Dat vind ik wel leuk. Kom op Stien, je hoeft niet te zeggen hoe oud...

Aan de auto's te horen buiten is het nat. Ik wil graag vorst, veel vorst, graadje of 10 en dat voor een maand of twee, lekker schaatsen, holadijeeee.
Warme chocolade melk met slagroom en zonder BB want daar doe ik niet meer aan mee!

Nou de stemming zit er hier al goed in, es kijken of ik dat lekker lang vol kan houden. Toedeloe.


Zeeman, hoe was je feestje?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stien, heb je berichten van vannacht gelezen. jammer dat er niemand meer online was om je te steunen. Heb je een beetje geslapen, hoop het voor je.
Hou je doel voor ogen Stien. Je wilt niet langer de drank je leven laten beheersen, dat valt niet mee maar je kunt het. Hou vol, probeer te bedenken of er een reden was voor je stemming van gisteren. Misschien kun je dit achterhalen en een volgende keer ben je er dan beter op verdacht.
Probeer ook voor de feestdagen die knop om te zetten. Waarom zou je nu nog wel drinken en vanaf 1 januari niet? Het kost veel energie om al deze opties open te houden.
Succes met al je denk en voelwerk. Stap voor stap Stien, sneller gaat gewoon niet.

En de drinktip is water. Veel water en thee. Juist bij het eten water. Ik vind frisdrank bij m'n eten niet lekker en dus drink ik water. Sávonds Rivella, thee en water. Soms een colaatje, maar alleen bij speciale gelegenheden, haha.
Zet um op Stien!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo en goedemorgen iedereen,

BamBam: feestje was goed, we hebben het droog gehouden, gisteren dus precies zes weken en de rest van het jaar zien we vol vertouwen tegemoed.

Zit nu op doktersadvies thuis, beetje teveel hooi op m'n vork genomen afgelopen weken en nu een bloeddruk die skyhigh is. Dus rest van het jaar zitten we thuis met een hoofd dat af en toe op springen staat. verder alles dik in orde hier, paar weekjes rust zullen me goed doen, hoop ik.
Luitjes, sterkte allemaal deze week en leg de lat niet te hoog voor jezelf de komende weken, werkt alleen maar frustrerend. Dit is geen vrijbrief om te gaan drinken !!!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedevandaag,

Stientje, ik hoop dat je toch nog lekker hebt kunnen slapen. Had vanmorgen wel even met je te doen toen ik je zo eenzaam en verdrietig in de nacht zag schrijven... Misschien inderdaad beter om meteeen aan de bel te trekken als je nog iemand ziet ingelogd op die tijd. Nog een lekker drankje? Ik ben sinds kort verslingerd aan de dubbel frisss Wild Berry. Een nieuw smaakje dat ik hier tot nu toe alleen nog maar bij Dirk van de Broek ben tegen gekomen. Fris-zurig van smaak met ook een wel feestelijk rood tintje.

Zeeman, van harte met je zes weken. Toch onvoorstelbaar zoals jij gaat. Hoop dat je het niet extra moeilijk gaat krijgen nu je de hele dag bij huis bent. Maar jou ondertussen een beetje kennende gaat ook dat je wel lukken. Zelfs je verjaardagsfeestje goed doorgekomen....dat biedt perspectief. En doe kallumpies an, want je zit natuurlijk niet voor niets thuis.

Uiteraard het vaste maandagriedeltje Anna, Ferry en ook Rufus (tenminste daar ga ik van uit. Zat Rufus niet in Spanje of zo, om te klussen??). Iets met negentien weken geloof ik, maar daar vraag ik al niet eens meer naar want ook dat vragen begint een wekelijks terugkerend iets te worden....Gefeliciteerd.

Verder iedereen weer een goede werkweek gewenst als je aan het werk moet en anders gewoon een goede week, hoe dan ook..

Groetjes, Kohtje.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Neeeeee

"het riedeltje" Anna, Ferry en Rufus zijn vandaag 20 weken !!!!!!!! Ik ben niet van het vooruitkijken, maar óp naar het half jaar, dat is 6 hele maanden, en dan is het eerste en ergste leed écht geleden.

Zoals ik zaterdag of vrijdag al eens zei (maar dat sneeuwde onder met Sally's gedoe, da's geen verwijt voor de duidelijkheid!)

Eérst moet je vechten TEGEN jezelf tegen de drang naar alcohol, daarna moet je gaan vechten VOOR jezelf, wat wil ik, is dit alles, of juist andersom, ik krijg een heel ander leven, en daar moet je weer voor gaan knokken, en dan is soms de gedachte verleidelijk.....is de gang naar de wijnfles niet eenvoudiger.....maar jongens, NEE NEE NEE, als je zo dapper bent om de deur open te doen voor het échte leven, dan heb je ook de kracht om het aan te kunnen, zeker weten. Dat lange termijn-voordeel is best moeilijk te zien, omdat die omslag van TEGEN jezelf naar VOOR jezelf gewoon heel moeilijk is, en de tweede fase duurt ook veel langer, maar langzaam aan kun je het steeds meer aan, echt heus

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ook goedemorgen allen, wat een heerlijk helder weertje buiten. Binnen is het ook heerlijk helder.
Wie nog niet weet wat voor een kerstdiner te maken met kerst, ik zag gister bij live en cooking een lekker uitziend gerecht. Is te vinden op hun site. Ik ga dit denk ik maken, wel een hoop werk, maar dat vind ik met de kerst wel leuk. Op tv,. ziet alles er altijd zo simpel uit he!
Fijne dag allen en kalmpjes aan voor diegene die moeten uitrusten!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jaaaaah, Houtje, dat is niet eerlijk. Jij hebt Anna gisteren nog gesproken. Zullen die twintig weken wel genoemd zijn in de loop van het gesprek.

Anna, ben je nu op je werk of ben je thuis? Zie, ik kan echt alles niet meer op een rijtje krijgen zo af en toe. De gekste dingen weet ik me te herinneren maar wat wel handig zou zijn om te onthouden fladdert alle kanten op...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha die Kohtje, ik heb bij google gewoon live en cooking ingevuld en dan volgt het denk ik vanzelf.Ja, alles op tv is zo makkelijk. Bij die kookprogrammas staat alles al keurig in kommetjes klaar, bij is het dan in een mum van tijd een klere bende, En dan zorgen dat je hoofdgerecht niet eerder klaar is dan het voorgerecht!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi, allemaal

Ik heb net de rest van het draadje van gisteren gelezen, aan allen héél dankewel voor jullie steunende woorden!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb het de rest van de avond droog gehouden, hoor!!

En Stien, ik hoop dat je je wat beter voelt vandaag!! Er waren hier 2 weken geleden nog een paar nachtuiltjes( oa ikzelf) , het is de ene dag bij de andere!! Spijtig voor jou dat er niemand meer was maar als je je vandaag slecht voelt, op tijd om hulp roepen, hé, dan is er hier toch iemand die je erdoor heen kan helpen!!!

Ik heb net nog eens naar roeselare gebeld , het onderzoek is goed verlopen maar ze willen de uitslag niet zeggen, ik moet deze namiddag met de dokter gaan praten, alvast beginnen duimen!!!!

Veel groetjes van knuffie!!:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag!

Mooi gezegt Houtje

quote:


TEGEN jezelf naar VOOR jezelf

ik hou het in gedachte!

Als ik het bekijk is het net als stoppen met roken ben nu 11 mnd verder en gaat steeds beter en voel me steeds sterker worden...Op het begin was het ook door zetten na een half jaar al weer wat makkelijker en nu denk ik er niet meer aan is volledig uit m,n systeem...

Nou is stoppen met roken niet helemaal te vergelijken want als je niet rookt ben je tegenwoordig goed bezig!!. En als je niet drinkt ben je saai of ze kijken je aan met zoiets van O je hebt zeker een probleem!!
Maar het principe van de verslaving is hetzelfde!!

Even verder lezen....


Ik drink vandaag ook niet!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zeeman 6 weken en op je verjaardag niets gedronken WOW :musicnote::present::) je hebt waarschijnlijk echt de klik omgezet! Goed hoor!!

De rest van de mensen natuurlijk ook gefeliciteerd met het behalen van de 20 weken -dagen of uren elk gevecht is een gevecht!!

Marieke goed plan joh zet hem maar aan het werk hoor hihihihihi!! Ik ga ook even aan de schoonmaak het is heerlijk weer!

Ik heb lekker een extra dagje vrijgenomen!!

Fijne dag allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedendag vandaag,

Ik wilde zelf vandaag niet beginnen over zoveel weken, merk dat ik toch iets minder in weken begin te tellen. Vooral ook omdat ik zelf de tel kwijtraak. Dus heb ik de kalender er maar even bijgepakt, en mensen, voor alle duidelijkheid, wij (RAF-trio) zijn vandaag 19 weken ADB, en beginnen dus met week 20. Kohtje, je had het goed, Houtje liep een week vooruit, en we hebben dit gisteren niet besproken want daarvoor waren er véél te veel andere dingen om te bespreken.

Mijn autootje is weer naar de garage, omdat ik toch wat startproblemen had. En net nu deze hobbel bijna gladgestreken lijkt te zijn zit ik alweer midden in de volgende. Gisteravond stond tot mijn grote schrik de keuken helemaal blank, omdat ik een lekkage aan mijn wasmachine blijk te hebben. Zometeen ga ik dus de boel maar even open schroeven, om te kijken of ik er zelf nog iets van kan maken, alvorens een monteur te bellen. Het ding is van een zeer degelijk merk (er is geen betere) maar al 18 jaar oud, dus jullie begrijpen dat dit allemaal zéér hoopgevend is voor de toekomst. Zeker zo net voor Kerst en met twee volle wasmanden. Ik ben bang dat de aanschaf van een nieuwe computer andermaal uitgesteld zal moeten worden.

Inmiddels zal het wel duidelijk zijn dat ik dus thuis ben. Als een mens nog niet ziek zou zijn, zou je het er toch van worden, nietwaar.

Marieke, als je toch bijna klaar bent met je huis mag je wel even deze kant op komen. Het is hier één grote puinhoop en ik ben nog wel even met wasmachineperikelen bezig. Eén lichtpuntje, de keuken is gisteravond al gedweild!

Ennuh, ik drink vandaag denk ik maar niet.

Later,
Anna

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...