Spring naar bijdragen

woensdag 3 oktober 2007


blacky

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 319
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Herkenbaar, hoor, Benthe.. Ik ben ook zo overweldigend onhandig. En die gebruiksaanwijzingen zijn ook niet te volgen. Meestal moet je twee knoppen tegelijk ingedrukt houden (maar welke?) en ook vaak moet er een kabel met een naam (iets als chartkabel) worden verbonden. En dan maar wachten tot het rode lampje knippert. Uw apparaat is nu gebruiksklaar!. Ja, ja!

Fijn dat het weer wat beter met je gaat, Houtje! Ik vind het knap van je, dat je dit allemaal volhoudt. Ziekzijn is al niet fijn, maar dan ook nog eens alleen verantwoordelijk voor twee kinderen. Eten koken als je buikpijn hebt: dat is een Olympische Prestatie. En inderdaad is ALLES beter zonder JWW!

Iets anders: heeft één van jullie wel eens naar de serie 6 Feet Under gekeken? Wij hebben alle afleveringen op DVD en kijken nu de hele serie weer.. Met een kop thee, of een beker warme chocomelk.. Intens mooi!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

An, die serie gaat over een familie waarvan de twee zoons een Begrafenisonderneming runnen. Maar het gaat vooral over menselijke verhoudingen.. Over liefde, wanhoop, zorg, warmte. Over het leven, zeg maar en over de dood (maar dat spreekt). Geweldige acteurs, geweldig mooi gefilmd. Ik kom superlatieven tekort!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor de adviezen. Toevallig heb ik Arnica, dus dat ga ik eens proberen. Geef ik altijd aan mijn hond als hij zijn schouder geblesseerd heeft (dat gebeurt wel eens, gevoelige plek). Zelf heb ik altijd het gevoel gehad dat homeopathische middelen bij mij niet zo werkten, maar men adviseert ook altijd om er niet bij te drinken, en dat deed ik altijd wel. :$ Misschien heb ik er nu wel baat bij. :D

Houtje, sterkte met de depressie. Ik ben benieuwd of lichttherapie bij jou helpt, ik heb af en toe ook wel het gevoel dat ik wel wat licht kan gebruiken. Gelukkig voor jou dat jij je 's avonds beter voelt. Bij mij is dat niet het geval hoor, als ik er doorheen zit. Dan is het 's avonds het ergst. Gelukkig heb ik op dit moment geen erge dip, maar ik heb wel al een paar weken vreselijk last van koopzucht. Zelfs mét korting moet dit niet te lang doorgaan, want mijn volgens de heren in Den Haag riante inkomen (ik wérk immers, en kan er nog wel wat op achteruit!) is hier ábsólúút niet op berekend.

Marieke, ik heb niet gelezen wat er gisteren gebeurd is, maar ik begrijp dat het weer mis ging met de buren. Ik hoop dat er nu toch eindelijk eens een oplossing gevonden wordt, het is te gek om los te lopen dat zelfs na maanden noteren nog steeds niets gebeurd.

Helaas heb ik de rest ook niet helemaal gevolgd. Corinne, je dochter bobbeltjes? Beterschap! Blacky, weet je al iets over de blauwe plekken?

Mensen, ik heb geen idee hoe ik dit op moet lossen. Ik wil hier graag zo nu en dan blijven lezen en schrijven, maar het lukt me absoluut niet meer om elke dag het hele draadje bij te houden. Ik heb dat meer dan een jaar met veel plezier gedaan, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daardoor vaak andere dingen heb laten liggen, en me ook te vaak terugtrok uit mijn gezin.
Dat was oké, toen ik dit forum nog hard nodig had om niet aan de zuip te gaan. Maar ik wil nu ook weer avonden gewoon met mijn jongens doorbrengen, een vriend(in) bellen, een keer een kast uitmesten, of dat soort dingen. Ik hoop dus dat jullie me niet kwalijk nemen dat ik niet altijd overal van op de hoogte ben. Ik besteed de tijd dat ik hier ben liever aan een beetje meepraten en mijn pb's lezen, dan aan urenlang draadjes lezen en geen tijd meer over te hebben om iets te zeggen. Dat betekent niet dat ik ongeïnteresseerd ben hoor!

(Beetje veel foutjes aangepast!)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi lieve lotgenoten!!

Ik ben eindelijk bijgekomen van mn nachtdiensten en had dus uitgebreid de tijd om naar mn kleine manneke en kaboutertje te gaan....:D
O wee, als de kleine man ziet dat ik "zus" op schoot heb, als blikken konden doden....:D

Heb alles wel bijgelezen, maar het heeft weinig zin om op ieder van jullie te reageren.
Wel wens ik allen natuurlijk het beste, die het nodig hebben krijgen een knuffel (ook degenen die het niet nodig hebben, ben gul vandaag, haha :D)

sorry, typefoutje..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ow six feet under... kan je die niet voor me branden ofzo... helemaal te gek was die serie, zoveel lagen en zoveel humor en drama
die karakters, echt waanzinnig!! inderdaad een superlatieven serie!!

zo, dat moest er even uit.. nu ben ik momenteel nogal fan van gooische vrouwen bij gebrek aan echt goeie series,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo daar issik weer...
Pfffffffffffff ik kreeg me toch een dip vanaf 12 uur.Was aardig hieperdepiep en beroerd.Heb in die toestand nog wat rake mailtjes gestuurd naar bepaalde mensen op mijn werk die zullen wel gedacht hebben.
Gelukkig is het woensdag en ben ik mijn kleine om half drie opwezen halen had ik weer wat afleiding.Wat leuke dingen samen gedaan.Ze is weer eens als een prinsesje gesminkt.Samen lekker pizza gegeten(ik tegen heug en meug) en ik heb haar om kwart over 6 weer naar haar moeder gebracht.Nu moet ik ffies de tijd door zien te komen tot de volgende afleiding. Ik ga zo iemand ophalen die mijn gordijnen eindelijk eens af gaat maken.Zit nu weer heerlijk aan de gemeentepils....I've got the power....

Euhmmmmmm , dat bloed prikken is meer voor algemeen beeld van mijn gezondheid en cholesterol verder nix ernstigs.Tenminste , dat hoop ik.
Alleen als mijn lever een tikkie heeft gehad , krijg ik volgende week een preek van de doc , zei hij serieus over zijn brilletje heen kijkend.

Grtzzz

Sjakkie

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ja Houtje je mag een boek lezen je hoeft alleen maar om de 5 minuten even in het licht te kijken...ik doe het meestal na 2 bladzijden..ik weet zeker dat je succes hebt..ik voel me geweldig en zat echt heel diep in het putje en zakte per uur dieper in de bank..echt heel naar...voel me herboren...en actief en super gemotiveerd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Piep....

Hoi allemaal,

Snel even komen zeggen dat het met m'n ma heel wat beter gaat, ze mag morgen naar huis komen!!
Ik ga nu snel nog m'n keuken opruimen en dan aan m'n nachtdienst beginnen! Het is niet te druk op m'n dienst momenteel, ben ik wel blij om!!

Veel liefs van knuffie!!
Daaaaaag!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marieke kan je je niet aansluiten bij de woning bond als je nu lid wordt betaal je maar 12 euro of zo iets. En zij kunnen je helpen in conflicten met de woningbouw ...want dit kan toch niet langer dat jullie onder zulke omstandigheden en met zulke buren en niemand die jullie ondersteund in dat huis moeten blijven wonen...dat kan niemand van jullie verlangen.
Ga naar de web site van de woning bond en kijk maar eens ze zijn heel goed in het oplossen van conflicten tussen huurder en verhuurder.
En die woningbouw vereniging moet jullie gewoon een ander huis geven...hier betaal je toch geen huur voor om zo te leven.
Sterkte meissie!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...