Spring naar bijdragen

Donderdag 6 december 2007


An

Aanbevolen berichten

Delta, het één sluit het ander m.i. niet uit, maar doet vooral en eerst wat het belangrijkste is, namelijk NIET DRINKEN (geintje :P) hier meeschrijven en ondersteuning bieden en krijgen.

Je krijgt wat je geeft! (daar is een mooiere spreuk voor maar allà). Soit qui mal y pense.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 138
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nou Pippi, volgens mij is tactus de laatste dagen af en toe heel traag. Er-ger-lijk traaaaaggg.....
Dank voor jouw kant van de pammen. Ik heb er voor de vakantie eentje geslikt vanwege de vlieg-zenuwen, maar toen was ik bijna twee dagen van de wereld. Dat doen we dus maar niet meer. Ik heb dus nog een strip in de aanbieding, haha.

Delta, ik vind het jammer dat je de negatieve berichten zo aantrekt. Je weet het, wie de kop boven het maaiveld uitsteekt krijgt af en toe een kets, of hoe ging dat ook al weer.
Ik meen toch dat er ook heel veel positief op jouw postings is gereageerd.
Ik hoop echt je nog wel vaker langs te zien komen, en niet alleen "op verzoek". Mij heb je altijd gesteund en dat heb ik bijzonder gewaardeerd. Bovendien vond ik je dagelijkse berichten, over hondje, kleinkind enzovoort, ook prettig.
Maar natuurlijk is het aan jou op welke manier je hier nog wil komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Benthe,

Ik heb ook last van een trage Tactus, of ik kan helemaal niet inloggen, of het duurt minuten, voordat ik beeld heb.
Komt zeker door het vertrek van sinterklaas:)
Het regent pijpestelen, en moet zo naar de atletiekbaan, voor de tweede keer wekelijkse rondjes, het is niet erg aantrekkelijk, om te gaan. Maar even flink zijn, dan kom ik weer fit terug.
tot later.

Ferry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook inlogproblemen, had mijn posting opgeslagen in Word, dus ietwat te laat (mosterd........)

Delta2,
Ik denk dat berichten over hond, kleinkind enz. over het algemeen gewaardeerd worden, maar dat berichten met een oordelend karakter over wie wat waar had moeten schrijven, voorbijgaan aan de deelnemers rol. En dat alle goedbedoelde bedoelingen (tautologie of pleonasme?) dan slecht vallen en dat is jammer.

Benthe,
Het is hier in Midden-Nederland ook takkeweer.

Ik heb gepsycholoogd met de psycholoog en 5 kwartier lang eens precies zitten vertellen hoe ik over mijn Ex denk en de manier waarop hij vooral met Dochter maar ook met Zoon omgaat en dat in combinatie met de knipperlicht-verhouding met zijn Nieuwe Geliefde en Nakomeling Baby (die inmiddels bijna twee is, dus Nakomeling Dreumes) in een Te Klein Appartement en ik voel me zalig opgelucht dat ik de beleefde frases heb laten varen en nou eens recht voor zijn raap gezegd heb hoe ik erover denk. Dat moet ik vaker doen.

Verder ben ik gaan Sportscholen in de Sportschool, heb 12 minuten keihard gefietst, geroeid en toen als Nieuwigheidje ook nog hardgelopen, en toen nog wat frustraties aan de kant geduwd met diverse Power Tools en nou kan ik echt zeggen dat Houtje weer Opgelucht ende Fris is. We gaan maar eens aan een kopje Senseo denk ik zo.

@ de Tactus Server,
Zou je svp als je geen zin hebt een BERICHT willen produceren op het fourm "ik lig er even uit" of zo. Nou zitten wij allemaal berichten te typen die virtuele anti-materie worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mm ja, lees je graag vandaag Pippi, je spat hier van't beeldscherm. Fijn dat 't weer beter gaat!
Delta, ik snapte dat het een "geintje"was. Het was mijn manier van zeggen dat ik het jammer zou vinden..
Wie mee wil rijden vanuit het Hoge Noorden, is altijd welkom. Tuf toch door het gehele land in mijn rode gezinstomaat... mits ik durf natuurlijk!
Oehw, móet nu echt naar buiten met de hond, bah!
Ha, blijf lekker hangen in de tactus, stel je voor..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi, ben ik ook weer even, tussen de bedrijven door.. ben net even wakker en een beetje hoofdpijnvrij... heb niks gemerkt van een trage server, maar ik weet dat dat af en toe voor komt.. heel frustrerend op dat moment..

Delta, je bent al een icoon op zichzelf geworden hier.. ik denk dat een plaatje niet eens meer zo heel belangrijk is. Blijf in elk geval zoveel mogelijk jezelf, maar sta open voor goedbedoelde kritiek... Je hebt een goed hart, dat weet ik.. en je hoeft jezelf ook helemaal niet naar beneden te halen.. Doe net als wij allemaal proberen te doen.. leren.. Het leven is een leerproces. Als je je huiswerk goed doet, kom je met allemaal tienen thuis... Maar een acht is ook al heel mooi.. en zelfs een zesje is al meer dan voldoende...

Oef... zit ik hier een paar minuutjes te typen, begint het al weer te duizelen... ik ga weer even rustig op de bank... met... haha..de Onedin Line...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben nog onvoldoende bijgelezen om te kunnen beoordelen waarover je het hebt, Delta, maar ikzelf heb tot nu toe alleen maar heel veel gehad aan je gevraagde, of ongevraagde adviezen en ik zou iedere terughoudendheid op dat punt betreuren!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, pipje.. ik ben heeeeeeel sielug.. helemaal allenig, alleen maar die onedin line... maar gelukkig ook nog dit forum... Misschien is dat eigenlijk ook wel errug sielug.. dat ik alleen dit forum heb... Nee hoor.. jullie zijn toch een venstertje met uitzicht op de echte wereld...

Bwaaaaaaahhhhh. gatsie... melodramatisch... ik stop.
tot hoors.. Koh.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

*Kohtje teamgenootje:beterschap!!!

*Gem: ik hoop dat je niet zoveel pijn hebt...

*RJB: ik vind het zo verdrietig voor je dat je hart is gebroken...dan moet je er extra zuinig op zijn, helemaal klasse van je dat je het niet ook nog eens helemaal kapot drinkt terwijl je het nu zo moeilijk hebt en er nog zoveel onzekerheid is...neem maar zoveel mogelijk liefde daar waar je het in ziet RJB, want dat hebben gebroken hartjes hard nodig!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jeetje Delta, het allerergste is het natuurlijk voor je dochter zelf, maar het is jouw kind, dus logisch dat dat veel invloed heeft op hoe je nu in het leven staat...de onmacht ook die je moet voelen als er iets in het leven van je kinderen gebeurt wat hun geluk in de weg zou kunnen staan...ik hoop heel erg voor jullie dat het op een of andere manier toch nog meevalt allemaal :present: !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn 'pammetjes' presenteren zich in vele vormen; zoals een bad met extravagante bruisbalolieen (galgje?), m'n muziekstudiootje, knuffels, topavonden met topvrienden, chocolaadjes, chocolaadjes en chocolaadjes, dropjes, s*x, zoutjes, chocolaadjes.....afijn, laat ik nu het pluutje eens ter hande nemen om me buiten lekker verder af te laten z*iken ;-) Later!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja moeders kunnen ook NIETS goed doen Piep..... mijn dochter komt zometeen thuis en dan begint ze te gillen dat we nog naar de Bart Smit moeten om haar Nintendo spel te ruilen, zeker weten en dat dat MIJN schuld is dat ik daar niet aan gedacht heb en gezegd dat ze DUS niet kon spelen.....

Dochter wil een nieuwe mobiel dus haar Motorola heb ik net op Marktplaats gezet voor 50 euro. Zit nog 9 euro beltegoed op ook en heeft heel wat meer gekost. Ontevreden kinderen !!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...