Spring naar bijdragen

een mooi, droog weekend!


Trees

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 133
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Goedemorgen,

Wat een drukte hier al zo vroeg in de morgen.
Ik dacht nog wel dat ik de enige zou zijn en dat iedereen lekker aan het uitslapen was.
Nou in elk geval heb ik erg lekker en lang geslapen, een beetje rust in de kop.
Carolien, oeps lastig allemaal hoor.
Adam, een vriendin van mij is ook pas aan een hernia geopereerd na 1 dag alweer naar huis, verder had ze de 1e week hulp nodig en nu gaat het alweer supergoed.
Dus, go for it.
Mensen verder wens ik jullie allemaal een mooie zonnige dag toe.
Ik ga nu werken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Carolien, dat mag toch, met jezelf bezig zijn?
Lijkt me ook wel erg naar voor je dochter als ze vast zit in een verkeerde relatie. Voor een ander is dat zo gemakkelijk te zien, maar oh als je er zelf in zit.
Veel succes met het schilderen vandaag.

J. heeft het gisteren voor elkaar gekregen dat de werkmannen vandaag toch doorwerken. Mooi zo. Ik zou willen dat ze
a: de planten wat minder vertrapten
b: niet zo hard de radio aanzetten
c: opschoten in plaats van de helft van de tijd met elkaar te staan roken en de peuken op het grind neergooien
Enfin, ik moet me maar wat minder ergeren. Koptelefoon op en verstand op nul.

Ik wens iedereen een heel fijne, droge, welbestede dag toe.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen:

Carolien al direct druk in de bol deze morgen. Tja, wat moet je doen..... kalm blijven.

Adam: dus een operatie, dat is niet niks, sterkte in ieder geval.

Bambam: alles goed?

Tina: goede nachtrust is wat waard. Ik heb de halve nacht wakker gelegen door een stelletje schreeuwende feestgangers. Op een gegeven moment hing ik uit het raam om terug te blerren dat ze stil moesten zijn. Ruzie met man, dat doe je toch niet, nou ja, dan maar raam dicht. Het is toch aso, tot 6 uur vanochtend ging het door. Werkse trouwens

Vie: werklui over de vloer brr.....

Trees: jij bent vroeg, ik doe met je mee vandaag, is me weer goed bevallen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het zijn wel héél gemengde dagen geworden : tegelijk véél mensen met redenen om te feesten :present::rose::musicnote: anderen die het moeilijk hebben maar toch proberen volhouden:present::rose::musicnote: Echt het leven zoals het is.
Het regende gewoon berichtenen, ik lees ze wel maar ben niet in de mogelijkheid mentaal gezien dan om om in te springen bij de gesprekken; misschien komt dat nog.

Gisteren heb ik mijn 70 ste dag met gemengde gevoelens doorgebracht. Enerzijds supertrots anderzijds was het wel spijtig dat ik ben opgestapt bij de fysiotherapeute. Maar ik was zo kwaad omdat zij van het uur notabene dat ik haar betaal de laatste keren steeds met die administratieve rompslomp bezig is voor een kwartier. Ook vroeg zij steeds per keer reeds voorschotten, terwijl het voor mij financieel beter uitkomt zoals het meestal gaat. Je gaat een reeks behandelingen, betaalt en krijg een attest mee voor terugbetaling van het ziekenfonds. Enfin dit is maar een kleinigheidje hoor. Ik vond het wel goed dat jullie één van de laatste dagen zo openhartig schreven over de levensduurte. Ik kom er wel, maar moet een hele strakke discipline aanhouden, anders haal ik het niet. Daarom heb ik heel weinig mogelijkheden om te socialiseren en gek te doen.

Aan iederen een héél fijn WE !

Ik ga nu voor de 90 dagen, maar begin er vandaag dag per dag aan .....:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenmorgen
ik ben vroeg wakker vandaag voor een zaterdag
Marjo. lekker gaan hardlopen morgen, 5 km is goed te doen, half uur lopen of minder in jouw geval en het geeft je toch weer een oppepper. Ik raak altijd wel ontroerd van grotere hardloopevenementen al houd ik niet van mensenmassa's.

Ik heb nog een druk weekend voor de boeg, vanmiddag komt er iemand langs en gaan we samen de wijkkrant maken en morgen hoop ik met mijn foto's aan de slag te kunnen die volgende week afgedrukt moeten worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi, goedenmorgen, voor iedereen een fijne en krachtige dag gewenst.
Zelf ga ik proberen om door m'n lethargische gevoel van de laatste weken te breken. Genoeg te doen, tuin, huis, hond, motor, ik krijg het toch niet af, maar alsmaar op de bank moe liggen te zijn daar word ik ook niet beter van. Op m'n werk kan ik mezelf ook over een dood punt heen sjouwen dus dat moet thuis ook maar eens gaan gebeuren. Liever moe dan lui, in dit geval.

Have fun in the :rose: !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen.

Hier alles ok. Vandaag droge dag 90. Dankzij het werken aan de stappen gaat het niet drinken me heel gemakkelijk af, de twaalf stappen vind ik verre van gemakkelijk maar wel erg behulpzaam. Ik ben al zo vaak op eigen houtje gestopt met drinken en net zo vaak ook weer begonnen, tegen beter weten in. Maar ja, verslaafd hè? Dan heeft weten en willen niet zoveel te vertellen bij mij. Nu ik mij dagelijks richt tot mijn HM voel ik me bevrijdt van dat gevecht met mijn wil. Ik vertrouw op een goede loop der dingen zolang ik me maar openstel voor krachten van buiten/boven af en vooral ook eerlijk naar mezelf blijf. Niet meer verschuilen achter: ja maar...

Allemaal een goed weekeinde en succes met het vinden en/of bewandelen van het juiste pad.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja dat kan je soms hebben Water, van die tijden dat je niet in je versnelling kan komen. Ik noem dat niet lui, maar blijkbaar iets dat je op dat moment nodig hebt. Op een gegeven moment kom je vanzelf wel op het punt dat je zegt, hup, nu weer vooruit. Je kan ook maar een kant op eigenlijk, achteruit gaat niet meer.

Ik denk af en toe wel eens, heb ik dan toch een tik meegekregen van al dat drinken? Af en toe begrijp ik dingen lang zo snel niet als vroeger. Komt gisteren de huisarts langs met medicatie en legt me uit, vijf dagen lang zoveel pillen per dag. Simpel, toch? Maar ik heb hem wel drie keer overnieuw moeten vragen hoe het nou zat, tot mijn eigen schrik en ergernis. Hij vertelde het me en ik vergat het meteen weer. Enfin, dat zal ook wel een periode zijn.

Tapas, veel succes met je bezigheden. Haha, ik moest zo lachen, staat ze weer een kast af te branden. Veel rust heb je ook niet in je kont, geloof ik.

Adam, ik hoop dat je snel en afdoende van die hernia wordt afgeholpen.

Wat ik eng vind, is als je nooit meer iets van iemand hoort met wie je eerder een prettig contact had. Hier op het forum is dat anders, vrijblijvender. Wie er niet meer mee wil schrijven doet dat niet. Maar ik heb in 2002 een kat overgenomen van een dame die ging emigreren. Heel leuk gemaild sinds die tijd en tweemaal is ze bij me komen logeren als ze in Nederland was. Heel plezierig. En ineens krijg ik geen antwoord meer, al een half jaar niet. Er is niets vervelends gebeurd maar geen boe of bah. Enfin, daar zit ik dus nogal over in.

Vroeger reden om weer naar de fles te grijpen, nu niet meer.

Marjo, ik ben heel benieuwd of je hebt besloten om toch nog mee te lopen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen!!!!!


Trees en BamBam, vroege vogels! Maar wel goed gemutst zo te horen :)

Adam, Heftig! Maar fijn dat het kán! Je lijkt altijd zo koelbloedig wanneer het jezelf betreft! ook wel weer knap!

Carolien, dochter werkt ook nog voor je? Toch proberen een beetje los te laten...

Hee Albertina, wat klink je weer lekker fris, wat een goede nacht slaap al niet kan doen!

Vie, werkmannen moet je accepteren zoals ze zijn! Dat werkt het best! En goed verzorgen, zijn ze heel gevoelig voor...

An, hoop dat je het nog een beetje in kunt halen door de dag. Blèèren uit het raam.... :wacko: Oordoppen naast je bed voor dit soort situaties! Is het gelukt gisteren de avond droog door te komen?

Per dag, Joanna. De eerste laten staan! Je gaat goed!

Zo Tapas, ik heb gelijk gebeld. Kan nog makkelijk mee op de boot (weer de hele nacht voor nix wakker gelegen...zucht). Als ik me te rot voel, blijf ik thuis.... Maar dat gaat niet gebeuren, ik voel nu de positieve vibes al door m'n lichaam sidderen. Vroeg naar bed vanavond! Wish me luck!!

Water, je hebt er een paar weken aan toe gegeven... nu weer tijd voor aktie! Knap dat je dat doet! Mooi motorweer ook...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, de eerste tien vierkante meter voortuin is omgespit. Nu komt de zon er in, dus dat word me een beetje te warm, laat eerst die kloeten maar opdrogen voordat ik verder ga. Nog zat andere karweitjes te doen. Eerst een glas... water! :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,
Ik heb heerlijk tot tien uur liggen slapen. Gister na een fikse massage van mijn nek door mijn man en een paracetamol om elf uur gaan slapen. Hoofdpijn nu nagenoeg weg.
Ik ga straks nog even voor wat schoolspullen voor oudste twee winkelen. Ik denk om te gaan barbeknoeien vanavond, vlgs mij bleef het hier nog wel droog en anders gooi ik het in de vriezer.
Nu snel mijn pil erin werken, want ik had gister tocj weer niet helepende gedachten
:huh:
Lieve mensen. heb een fijne zonnige, droge dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goodmorning

Daar ben ik weer even.....
Heb al gesport en daar ben ik blij om, het gaat heeeel langzaam maar het gaat vooruit!
Ik kan er nog steeds niet tegen als er mensen van 60+ een 10x betere conditie hebben dan ik maar ja die hebben waarschijnlijk ook niet jarenlang een fles wijn per dag gedronken...?!?

Ik heb niks gelezen en hoop dat het jullie goed gaat, iniedergeval droog staan!!

Fijn weekend allemaal en wellicht tot later!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marjo, terwijl ik naar je schreef dat je misschien toch maar moet gaan lopen heb ik mezelf ook weer een schop onder den derrière gegeven en net mijn rondje gedaan.. beschamend momenteel, met hond erbij hoor, dus wachten op hem, soms teruglopen, maar momenteel loop ik een uur en een kwartier over 6 km... maar eigenlijk bevalt me dat heel erg goed hihihi

De afgelopen tijd veel last van blessure gehad, kuiten zaten helemaal vast maar langzaamaan bouw ik het weer op en gaat het de goeie kant op. Gewicht wil ook even niet meewerken, met 87 kilo hardlopen is toch wat zwaarder dan met 77. Maakt ook niet uit! ik heb weer lekker gelopen en dat geeft weer een kick en voert de stresshormomen weer wat af. Een goed begin van het weekend!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O Tapas en Marjo ik kan soms zo jaloers op jullie zijn met dat hardlopen.......

De ruzie met dochter over de mountainbike begint al geciviliseerde vormen aan te nemen. Ze mág een mountainbike, maar.......er moet een bagagedrager op zitten, spatborden, licht, enzovoorts.
Als jullie nog wat kunnen vinden op internet GRAAG ik heb van Sparta een Slipstream 28 " gezien, maar die heeft de verkeerde kleur :$ en een Wasgo van Focus een soort zwarte heren fiets vind ik ook best.

Voor Zoon die is inmiddels richting de 1.80 meter (nét dertien zeg) heb ik ook in groep 7 een nieuwe fiets gekocht, maar daar groeit hij inmiddels wel uit. Het frame is nl. 57 cm en hij zou liefst 61 cm moeten hebben, dus die moet eigenlijk ook een nieuwe fiets.

Zijn er nog deskundigen onder ons w.b. aanschaffen van fietsen?

Dochter heeft nu geslapen met een plaatsje van de Focus Wasgo in haar handen wel schattig.

En nou ik het toch over off-topic dingen heb? Zijn er misschien pedicuren-deskundigen onder ons? Ik heb een voet-vel-probleem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marjo en Tapas, ik word jaloers op jullie met dat lopen. Hier wel een rondje met de hond gedaan, en bij de Jumbo vis gehaald voor vanavond. Barbeknoeien, best een goed idee Visje. Ben zelf nog steeds wat huiverig voor dat soort dingen omdat het zo gelinkt zit aan "een gezellig glaasje wijn".
Ja Marjo, je hebt gelijk, werkmannen moet je volgieten met koffie en lachen om de moppen. (Grrrr.)
Ben gewoon een beetje zaggerijnig omdat J. met kleindochter lekker de hort op is, en ik thuis ben voor de werklieden. Snap ik ook wel, het kan niet anders, maar voel me kinderachtig verongelijkt.
Ga een recept opzoeken voor gegrillde tomaten. Doe ik toch wat nuttigs.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hee Vie, ja dat zie en voel je hetzelfde als ik. Barbknoeien en wijn...., daarom liep ik da laatste dagen alweer met snode plannen om het pilletje een paar dagen niet te slikken, en dan te kunnen bb met wijn!:o Ik heb toch mijn pil erin gewerkt net, dus geen keuze vandaag, door dit soort dingen moet ik ook heen. Wel heb ik wat alco, vrije biertjes in de koelkast. Nu ga ik echt weg. Laters

Link naar opmerking
Deel via andere websites

In de rest van de tuin het "gras" (ahum) gemaaid met een strimmer, de heg geknipt en het paadje naar de voordeur onkruidvrij gekrabt. Motor-accu hangt aan de druppellader. Was is klaar, T-shirts opvouwen en de volgende er in. Moet nog wel effe tijd overhouden voor de Formule 1 in Monaco, die is altijd mooi!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan heb ik nu dubbel! Kan straks mijn geluk niet op! :P
Keigoed!! Van je, Tapas.... wat een heerlijk gevoel hè dat lopen, ik krijg er gewoon weer helemaal zin aan! En het maakt ook helemaal niet uit hoe hard je gaat. Ik vind het juist lekker op een sukkeldrafje... Zo nu en dan een sprintje B) Als ik me morgen maar een beetje inhoud, heb ook nog niet met warm weer gelopen!

Ik had echt zoiets, vooral nadat Ferry mij gisteren vroeg, wat let je eigenlijk? Deze kans laat ik toch niet zomaar liggen? Heb ik eindelijk iets wat ik heel leuk vind, gun ik het mezelf niet, en moet ik weer allerelei twijfels en paniekgedachten bedenken... Tssss! Raar hoofd!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Water,

Dank zij jou :heart: was de MRI te doen, en leidde de muziek me af, heerlijk. Ik wou eerlijk waar dat mijn HA zei je kan geopereerd, binnen een dag naar huis, klaar over uit. Ik word moe, sjaggerijnig en onaaridg van die pijn.
Het is écht een trigger.

Vis!!!!!!! Je bent een held met je refusal. Wat dapper, en knap van je om het elke dag te nemen. Super!!!!
Zo leuk dat ik veel van jullie al persoonlijk ken, tegen wie ik praat. Een foto is soms ook al zo leuk, om je een koppie erbij voor te stellen.

Vie, ik heb een voetenvel naar je gestuurd :D. Stuur je svp een gegrillde tomaat terug mmmmmmm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...