Spring naar bijdragen

zaterdag 10 oktober 2009


ferry

Aanbevolen berichten

Ja hoor ik ben er nog. Dacht net nog, dadelijk moet ik weer een nieuw forum opzoeken om van mijn forumverslaving af te komen. Moet dan toe gaan geven dat ik s'ochtends bibberend achter de comp. zit. De ene fout na de andere in typ omdat ik de juiste letters niet meer goed kan aan slaan.
Krijg dadelijk bezoek. Heb al een wijntje in huis gehaald want dat is gebruikelijk hier, als zij komt.
Verder heb ik flink de hik. Nee niet van het drinken hoor niet schrikken maar ik heb knabbelspekkies gekocht. Jongens wat is dat lekker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 220
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nou, 1 telefoontje is gepleegd en dat is geregeld. de 2e neemt niet op.
Ik kan eindelijk mijn mooie rode spartamet naar de reparateur brengen, moet er een auto voor lenen en een chauffeur en stel dit al maanden uit om te regelen
dus rijd ik zo af en toe op mijn pruttelende rode duivel die af en toe afslaat en een heleboel herrie maakt.
Goede spartamet-reparateurs zijn er niet veel hier in Nederland. De dichtstbijzijnde is op 50 km afstand

chauffeur heb ik nu geregeld, een auto ook, nu nog regelen dat ik hem op maandagavond bij de reparateur kan brengen!

en nu boodschappen doen want ik heb ontzettende zin in pompoensoep met lekker donker brood!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hmmm,

hoe kan je jezelf voor de gek houden?
ik loop nu als een kip zonder kop in de rondte!
net op het moment dat ik denk, vooruit met de geit, ik doe niets vandaag stormt het leger hier binnen.
Pa komt een lampje ophangen, dus sta ik trouw met de stofzuiger in de aanslag
kindlief honger dus moeders staat alweer te bakken en braden
mamsiepamsie komt met boodschappen aan en een nieuw televisiekastje

pfff, ik buig mijn hoofd en ga trouw maar de schilderskwast oppakken en vader vooral de hemel in prijzen (anders doet hij nooit meer iets in huize tas :D)

laters allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lianne Ze weet dat ik een alcoholprobleem heb. Zij heeft het in erge mate ook gehad maar drinkt nu al jaren een glaasje wijn per dag. Niet meer. Zegt nu niet meer te willen drinken omdat ze niet meer weg loopt voor haar gevoelens. En ze heeft het vaak erg moeilijk. Is hooggevoelig dus heeft het vaak erg zwaar.
Zij is een vroeger patiënt geweest van mijn vriend en is hem al die jaren trouw gebleven. Ook als hij haar( en dat gebeurd nog al eens) flink af snauwt. Het is iemand die zich erg interesseert voor astrologie en het paranormale. Dus zitten we nog al eens op de zelfde hoogte. Trouwens mijn vriend heeft een boekenkast vol met dat soort boeken. Ook veel fantasy en S.F. boeken. Die twee lezen erg veel.
Maar het doet mij niets hoor, haar te zien drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Houtje dat herken ik nou zo goed, juist als je bang bent om te morsen ga je morsen
vreselijk is dat he! Had ik als kind al, als iets nieuw was moest je mij er niet op loslaten
ouwe meuk blijft bij mij nou juist weer keurig schoon.

Zo, er staan 3 oranje pannen in de keuken, ik doe het niet echt met mate, ruim 3 liter soep!
dus de vriezer gaat volgebouwd worden met basispompoensoep die ik daarna zelf kan afwerken met andere ingredienten.
In plaats van dat mijn huis nou wat opgeruimder is heb ik er nu een oranje keuken bijgekregen!
grmpffff

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even kijken of dit linkje werkt. Dit is een muziekje dat mij geholpen heeft om van de drank af te blijven. Alleen ben ik natuurlijk geen man maar een woman.



Tapas jij doet het maar in het groot. Niet gewoon een bordje soep, maar meteen drie pannen.
:)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo mijn allerliefste geweten,

Tijdens het scrollen zag ik dat ik gemist werd en om die tijd inderdaad ik lag een uiltje te knappen. Lekker bezig geweest vandaag. Vanmorgen boodschappen en een boek voor een vriend gezocht. Voor mezelf uiteindelijk een gekocht. Bijzondere dagen achter de rug. Donderdagavond in het Concertgebouw gezongen met ons koor. In de pauze wijn en bier voorbij zien komen. Geen probleem, geen zin, maar het blijft je bezig houden. Waarom kan ik toch niet normaal drinken. Laat thuis, gisteren in principe te veel dingen gedaan om rust in mijn hoofd te krijgen / houden. Gisteravond al weer gerepeteerd voor de kerst met het koor. Voor mij is muziek maken geweldig. Als ik zing ben ik maar met een ding bezig. En dat wil ik graag. Nu ik dat zo opschrijf is dat de oplossing voor mijn probleem. Dus de hele dag maar zingen dan blijft het rustig in mijn hoofd.

Mijn allerliefste brengt me net een bosje witte rozen op mijn bureau!!! Ze ondersteund me nog steeds geweldig. Alhoewel ik deze keer wel op het randje schijn te hebben gelopen.

Na mijn geknapte uiltje een IKEA kast in elkaar gezet en nu even op het Forum. Heb weer veel zien langs komen waar ik op zou willen reageren, maar het is zoveel.

Dan maar een spreuk waar we op dit forum veel mee doen:

Wanneer je wereld voorwaarts en hogerop wilt duwen, streef er dan naar meer te stimuleren dan te bekritiseren.

Liefs Uiltje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik liep net op de markt, en ik zag een meneer lopen met een haloframe.
Ik heb zelf ook een haloframe gehad, 5 jaar geleden, door een gebroken nek, en een haloframe is zo'n beetje de grootste hel op aarde.
Ik heb em aangesproken, en vertelt dat ik em ook gedragen heb, en bemoedigend toegesproken, ik weet waar ik over spreek, en wat hij meemaakt dus ik mag dat doen.
Hij was er erg blij mee.
Onderweg naar huis was mn eerste gedachte: ik ga een fles whisky kopen.
Mn tweede gedachte was, oh nee dat doen we niet meer, toen ben ik een spirituele winkel binnengelopen en een mooie Reiki cedee gekocht :)

Nu boodschappen halen, vanavond een afspraak met een buikdanseres.
Tot laterrrrr x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet nog toen ik een heel klein meiske was dat mn opa de trap opliep en zei: Ik ga een uiltje knappen.
Ik wist nog niet wat dat was en bleef beneden aan de trap opgewonden en vol spanning wachten tot hij klaar was en en weer beneden kwam en was erg benieuwd wat dat dan wel niet was.
Het duurde best lang, en toen hij uiteindelijk weer beneden kwam was ik wel een beetje teleurgesteld dat het alleen maar om een dutje ging :):):)
x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Woman,

Toen ik dit las vroeg ik me af wat het betekende "een uiltje knappen". Het was eerst een "Uiltje vangen" Een schertsende uitdrukking, als men zich verwijdert om even rustig te gaan liggen. Later werd het "een uiltje knippen". En toen men niet meer wist wat dat betekende werd het "een uiltje knappen". Ik denk dat we maar weer terug moeten naar "een uiltje vangen". En dat zou in principe bij ons kunnen. We hebben vlak bij een pleintje en in een van de boompjes in het midden woont een ransuil. We hebben rond die boom een straatfeest gehad. Ik heb het vanwege de uil nog willen laten verplaatsen, maar dat is niet gelukt. Het bijzondere was dat hij tijdens het feest gewoon kwam aanvliegen en in de boom ging zitten. En er nog steeds is. Ik weer niet meer wie van onze kanjers een van de afgelopen dagen aangaf met uilen gewerkt te hebben, ze zijn inderdaad schattig en kijken je inderdaad erg wijs aan.

Groeten, Uiltje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar inderdaad zal het ook wel een ontwikkeling zijn.
Met een haloframe kan je gewoon lopen.
Het is eigenlijk ontwikkeld voor mensen met botontkalking, die last van hun nek krijgen, het is niet gewoon dat mensen met een hoge nekbreuk het overleven.
Een nekbreuk die lager zit heeft verlamming als gevolg (vanaf C5 geloof ik)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uiltje wat leuk te horen dat jij zo van zingen houdt en ook van lezen. Mijn vriend heeft vroeger bij het Byzantijns koor in Utrecht gezongen. Is zelfs op audientie geweest bij de toenmalige paus. Was voor hem geen prettige ervaring omdat het een vreet en drankfestijn van jawelste was met alle bischoppen en zo. ook moet hij ergens tussen twee meter platen nog een plaat hebben liggen die hij samen met de rest van het koor, gemaakt heeft.
W.b. uiltjes, ja ik heb vandeweek verteld dat wij soms bij de dierenambulance jonge uiltjes op moeten halen die uit het nest zijn gevallen. Ach je maakt zoveel mee met de dierenambulance. Maar dat blijven voor mij toch heerlijke donzige knuffels.

Woman heb jij ooit de Bress gelezen? Daar is mijn vriend altijd zo verzot op geweest. Trouwens ontzettend knap dat je geen drank gekocht hebt meid. Het is toch weer ff een heel gevecht maar je hebt weer eens gewonnen. Ikzelf ben geen lezer maar ben erg blij met mijn mediabox. Kan daar iedere dag m'n hart op halen met documentaires over alles wat te maken heeft met het paranormale, legende, B.D.E, mystery's enz.

Nou m'n bistrostelletje is er hoor. En mooi!!!!! Nu nog op knappen en dat is ie weer als nieuw.
Had bubbeltjeswijn gekocht maar dat vond m'n vriendin niet erg. We zijn ook nog gaan kijken voor een aanleunwoning voor mijn vriend. Allemaal erg mooi. Heb de fles mee gegeven want met bubbeltjeswijn kun je geen lekkere boeuf Bourgion maken.
Nou ik ga weer eens lekker onderuit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey die Isa,
Ja ik heb het grote geluk dat ik van nature erg positief ben ingesteld, dit in tegenstelling tot mijn manneke. Dat is echt een doemdenker. Alles maar dan ook alles trekt hij in het negatieve. Dat is vaak erg moeilijk en ik moet je zeggen dat, als ik vaak met een positief gevoel binnen kom en scheeuw "Ha lief kaboutertje van me hoe is ie"En hij dan gromt en mompelt "Slecht"en dan weer een hele lading negativiteit over mij heen krijg, het af en toe wel eens moeilijk is om toch positief te blijven. Vandaar er bijna twee keer onderdoor gegaan omdat alle positieve gevoelens en alle aandacht die ik geef, verdwijnt in een groot zwart gat. Dat kost enorm veel energie.
Maar goed we blijven door gaan. Doen we al 21 jaar. Ben er van overtuigd dat iedereen van iedereen kan leren. ook moet ik leren van hem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stillekens hier zeg.
Het eten is reeds binnen, mijn echtgenoot naar zijn bardienst op de sportvereniging en ik zelf een beetje ambivalent. Nee, niet vanwege drinken ofzo, maar: wat zal ik gaan doen met mijn vrije zaterdagavond.
Ik wil iets maar ik weet niet wat.
Misschien maar al die muziek die ik gedownload heb, eens op schiijfjes gaan zetten.
En lekker met jullie kletsen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...