Spring naar bijdragen

Julius

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    731
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Julius geplaatst

  1. Dat vind ik een vrij onverstandige vraag aan een opgeschoten puber
  2. Julius

    Computer vragen.

    Sorry, feestdagen.. afwezig.. Ikzelf heb t simpel gehouden ook al ben ik bij opera licht,-en geluidstechnicus geweest. Een stekkertje vanuit de tv naar m'n stereo. (3,5mm jackplug naar AUX uiteinden) Zo ook met m'n PC.. Iig.. als je iets aanschaft, en 't werkt raar/niet.. probeer elke mogelijkheid inderdaad ook even.
  3. Tsja alf... waarom niet... ik geef je gelijk ook. Alleen pas wel op,.. sommige denken dat ze meer rechten hebben dan anderen, of beroepen zich ergens op wat niet is afgesproken. ..alleen maar omdat ze het gewend zijn.. Zelf wellicht eens hebben staan popelen dat ook te doen maar zich laten weerhouden door een voorschrift.. Haha Witte Je naam is anders wel vrij kernachtig Ja bij thee was gezellig. (wat kan die praten joh )
  4. Dat is de norm Alf, de ongeschreven regel, het gebruik.
  5. Zo weer een gezellige avond hier met Theetje en co gehad. Wens me sterkte en doorzettingsvermogen... godspeed!
  6. Ha wing, Leuk vind ik het een eerste reactie van jou naar mij toe te lezen. Een mooie kerstgedachte.
  7. ... alhoewel de naïviteit van Don Quichote ook wel mooi is...
  8. quote: Originally posted by: AlbertRemmo valt het me op dat de site weer normaal doet? Hier merkten we toch iets anders. "Service temporarily unaviable."
  9. Van Thé -hier naast mij- moet ik wat zeggen. Wat -helaas- weet ik niet. Vertel mij, hoe het moet.
  10. Julius

    Computer vragen.

    quote: Originally posted by: erikquote: Originally posted by: Hannah1 Hoe kan je documenten blijvend verwijderen van een laptop? Bedoel je verwijderen zonder dat ze eerst in de prullebak komen, dan is het shift ingedrukt houden en dan delete. Bedoel je een file echt verwijderen zodat het ook niet meer te undeleten is, google eens op file shredder. Dat soort programma's zijn vaak gratis en prima voor prive gebruik. Bedrijfsgeheimen en dat soort echt belangrijke info moet je niet met dit soort gratis programma's doen. Bedoel je dit Hannah? De enige manier om bestanden écht te verwijderen is om ze te verwijderen d.m.v. normaal wissen. [is alles nog traceerbaar voor deskundigen] Als je iets Écht wilt verwijderen moet je zorgen dat je de ruimte van de gewiste files weer overschrijft met nieuwe data. [of de harddisk in de magnetron doen oid] Voor de gewone gebruiker volsta je door alles in de vuilnisbak te doen en deze te legen.
  11. Julius

    Computer vragen.

    Ik bedoel niet de stekker uit elkaar halen maar gewoon een draadje tussen de 2 'pikies' welke je vastmaakt aan de kachel. De dingen kunnen afzonderlijk inderdaad wel geaard zijn, maar er moet echt één lijn zijn naar het stopcontact. Dat er dingen afzonderlijk wel geaarde aansluitingen hebben wil niet zeggen dat de apparatuur zélf ook geaard is. Wat voor 'n stekkers heeft je installatie? Platte met 2 'pikkies'? of rond aan het eind met tussen de pikkies in een ijzer/zilverkleurig iets? En je stekkerdoos 2 gaatjes met boven en onder nog verende uitsteekzels? [stopcontact idem] Waar het om gaat, wat ik dus bedoel, is uitvinden of de apparatuur verbinding heeft met de ´aarde´ door een 3e contactpunt naast de 2 gebruikelijke raakvlakken dus.
  12. Julius

    Computer vragen.

    Is alles wel geaard? Zo niet.. wat ik deed met mn gitaarversterkertje in mn ouderlijk huis, wat hetzelfde probleem had, was dat ik het aardingsstukje van de stekker verbond met de radiator dmv. een extra stroomdraad.
  13. Goed dat je de eerste zin zo algemeen houdt en je niet specifiek op de reacties hierboven richt Herman
  14. Vie, je weet hoe ze de Golden Gate Bridge schilderen? Zo ook met harsen
  15. Oh [goed geheugen trouwens!]
  16. Omdat mannen maar een ding tegelijk zouden kunnen? Ik kan nóg erger Forummen, MSN'en, en 2 films tegelijk volgen (af en toe zappen)
  17. Julius

    Droge Arre Slee Pact

    quote: Originally posted by: Coco Jane Ja doooeeiiiiiiii ik ga echt niet op schoot hoor, die tijd heb ik gehad, tenzij er natuurlijk een leuke vrijgezellige kerel met lang haar mee gaat *[ waar is m'n conditioner!!?! ]
  18. @ Witte; Had inderdaad wat genuanceerder gekund. @ Hannah; De algehele negativisme, in plaats van blij te zijn een leuk, creatief en integer gebaar.
  19. Het stond voor mij vast dat het initiatief van Tactive was, maar, pas na langere tijd. Omdat de ingreep uitbleef. Ook omdat de benadering als zo vanzelfsprekend en informeel was. Tactive had inderdaad wat transparanter kunnen zijn over de kerstman, of andersom. Ook was het beter geweest het idee te verduidelijken door bijv. een illustratie. Aan de andere kant had hier door de gebruikers ook op een fatsoenlijke manier om een uitleg gevraagd kunnen worden. Het is ook algemeen bekend dat meneer Tactus zo af en toe ook eens slaapt en dus niet gelijk kan reageren, of zich in dit geval zelfs te verdedigen. Zo ook met deze situatie zoals die nu is; Er is bijna geen tijd over heen gegaan sinds sluiting en er word gelijk al een reactie verwacht? Soms is het beter even niets te zeggen als je niets zinnigs te melden hebt. Wacht eens geduldig af of stel een fatsoenlijke vraag zonder gelijk met dat vingertje te wijzen. Apart, omdat Tactive zich nooit zo direct en duidelijk op het forum laat zien, het de gewoonte is dat men zich hier in het algemeen zelf wel reguleert. 'Men' had dit kunnen weten en enig geduld kunnen vertonen. Immers, het is nog geen kerst, of wel? Tot slot wil ik zeggen dat ik niet de behoefte had om aan de actie mee te doen, zoals ook met de gedichten en dergelijke. Dit neemt niet weg dat ik de manier waarop mensen gereageerd hebben mij niet gekwetst en teleurgesteld hebben. p.s.; Allo allo op één (Brussel 1)
  20. Ik vond de kerstactie inderdaad ook op een wat lullige manier getorpedeerd. Bovendien is de Kerstman toch ook mens.
  21. Ha Ari, Gefeliciteerd! ... en nu word het aftellen..
  22. De eerste rijp weer op het gras De zon die zich stralend van haar beste kant laat zien Een mooie winterdag Nu Sint reeds vertrokken is ons achterlaat Voldaan Of ontgoocheld Nu het feest van Licht en verjagen van geesten in 't verschied Hoe zal het zijn dit jaar weer? (zomaar een pennestreek, nog onvoltooid, 15 dec. 2009, Julius)
  23. Julius

    Mijlpalen

    Je bedoelt Meiske? Isa is daar ik meen al sinds begin Augustus dit jaar nuchter. Ikzelf, afgezien van enkele dips en sociaal -nu wél beschaafd- drinken, besef sinds 29/09/2009.
  24. Na het lezen van dit topic schoot me iets te binnen; Een beter milieu? Begin bij jezelf. Hoe dat in relatie met dit topic staat laat ik aan jou/jullie verbeelding over.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...