Spring naar bijdragen

donderdag 17 december 2009


Vie

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 265
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Over slachten en zo. Grappig dat mensen wel vlees willen eten maar niet willen weten
waar het vlees vandaan komt.
Vlees uit de bio-industrie zou ik nooit meer eten, maar ik heb zelf wel al kippen,
konijnen en duiven geslacht. Waarom niet??? Mensen zou ik dan toch wel niet willen
slachten/doden:huh: . Alhoewel, hoe is het met een tyrannenmoord?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
Negruj

Jacc, het vlees is niet echt duurder.


Als je voor een recept gewoon minder maar dan echt vlees koopt,


hou je dezelfde hoeveelheid bereidt vlees over.


AH en andere supers pompen namelijk hun vlees met water op,


zogenaamd omdat het publiek het wenst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jane, ik denk steeds als jij het over spinnen hebt dat je dan achter het spinnenwiel zal kruipen... haha

Vie, ik rook al 40 jaar en ben aan de pufjes. (Té erg om te noemen eigenlijk) Heb jij ook nog inhalers?

Ik dank degene die het daarstraks over snert had (weet nie meer wie) want toen ik naar de winkel was geploeterd door de witte rommel, heb ik ook alle ingrediënten gekocht en het begint al lekker te geuren hier.

Waauw: ik heb net een uitnodoging van de online hulp!!
:)
tot later...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Negruj ik slacht als het moet ook mijn kippen hoor. Niet die gelegd hebben maar kuikens jazeker, waarom niet. Niks mis mee, ze hebben in ieder geval een goed leven gehad met veel lekkers dus moet dat kunnen. Ook heb ik vaak dieren gehad die ik moets dood maken, geoon om hun uit hun lijden te halen. Ik weet gewoon dat als je naar de dierenarts gaat hij zo'n diertje opkrikt en die leeft dan nog een paar dagen en dan gaat die nog dood. Dan lijdt zo'n diertje nog veel meer.:(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jacc ze mogen dat toch niet meer? Het vlees kleuren? Wij kochten altijd kalfsvlees bij een boer. Dat was ongeveer, e7,50 per kg. Alles door elkaar van rosbief tot biefstuk. Dat kost in de winkel al gauw zo'n e15,-- de kg. Dat was goed vlees. Zonder kleurstoffen en water. Gewoon puur vlees. Er is bijna geen boer die dit meer doet maar hij nog steeds wel. Dus als je vlees nodig hebt kun je bij zo'n boer gaan kijken. Ook varkensvlees. Ik geloof e4,-- de kg. Spek is dan echts spek met heel weinig vet.:)mmmmm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Negruj als volwassen kippen mals zijn, klopt het niet. Dan zijn ze n.l. veel te vlug gevoerd met groeihormonen, is mij verteld. Kippen van b.v. een boerderij hebben juist heel vast vlees, vergelijkbaar met draadjesvlees. Ik heb de Bresse Hoen, een franse kip en de rolls royce onder de kippen. Die heeft heel vast vlees en dat is heel lekker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

bol,
Hoevebiesland.nl bij ons in de buurt (Rotterdam/Delft) heeft ook een biologisch bedrijf.

Lijkt me ook goed.

Ons motto: liever goed eten dan veel eten.

Maar verdomme: ik besef dat veel mensen er geen geld voor hebben, maar Lidel heeft ook
biologische producten.
En het bedrijf is echt goed, alleen de medewerkers worden als slaven gebruikt. Daarom koop
ik er nooit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Willie wat wil je zeggen met het bericht dat je gekregen hebt van je behandelaar? Je vraagt ons blijkbaar om een reaktie maar wat verwacht je te lezen? Het lijkt me dat je er zelf iets mee kan doen.

Cathy ik gebruik heel af en toe nog een astmapufje, bijvoorbeeld als ik een stoffig klusje heb gedaan zoals de boekenkast uitruimen. Maar verder eigenlijk niet meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...