Spring naar bijdragen

willie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    485
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

296 profielweergaven

willie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. willie

    Donderdag 2 mei

    Na vier jaar droog is je lichaam helemaal schoon. Dus een halfjaar nog dan kan ik weer beginnen.
  2. willie

    Donderdag 2 mei

    Je kent me natuurlijk niet meer maar ik ben met de drank gestopt in 2009. Dat is nu drieenhalfjaar geleden.
  3. willie

    Donderdag 2 mei

    Willy hier. Goedenavond
  4. Toen waren er Bolletje, Kirky, Vlaamsmeisje, Caroline,Rlf en jij natuurlijk en nog een paar. Ik hoop dat ze allemaal gelukt is! Het is het waard en ik kan nu meepraten. Het beste en ik kom nog wel eens. Willie
  5. Soothe, Dat je dat nog weet. Ja ik woon in Duitsland. In handrup. Dat is in de buurt van Lingen. Het is een echt bierland. JAMMER! maar om niet meer te drinken hoef je alleen maar terug te denken aan de rottigheid die er allemaal door kwam.
  6. Drie jaar drink ik niet meer. Trots wil ik dat melden maar ik ken niemand meer. Nog een jaar en mijn hele lichaam is weer schoon na 40 jaar drinken. Dus dan kan ik weer beginnen.
  7. willie

    zondag 18 dec

    Jane 4, Die drinkt nog gewoon haar biertje! Twee halve liters per dag. Ze lift natuurlijk met het goede voorbeeld mee anderes waren het ook meer geweest. Ik ben er aan gewend geraakt. Wanneer ze stiekem een biertje meer drinkt(wat ze zelden doet) hoor ik het direct aan haar stem. Overigens jij weet het nog goed van mij. Ik woon inmiddels in Duitsland (BIERLAND) geen probleem.
  8. willie

    zondag 18 dec

    Jaap, Goed uitgerekend. Je bent een kenner. Je hele dag gaat na het moment staan. Bij mij was dat vier uur middags. 40 jaar gedaan. Nu ben ik absoluut niet fitter of gezonder maar hoe was ik geweest wanneer ik doorgedronken had? Het heeft absoluut af en toe zijn bedenkingen maar wanneer ik op feesten die lallende dronken muk zie ben ik blij.
  9. willie

    zondag 18 dec

    Goedemiddag, Net heb ik uitgerekend dat ik meer dan 3000 liter bier niet heb gedronken.Vandaag liep ik op de kerstmarkt. Heel veel mensen vrolijk aan de drank zonder problemen. Dan denk ik Ja Ja Ja het is toch wel gezellig. Maar wanneer ik dan even later een helemaal dronken man zie vind ik dat absoluut niet leuk. Daar haal ik de energie uit.
  10. Kirky ken ik nog van twee jaar geleden. Een taxi chauffeur die 8 halve liters dronk per dag
  11. willie

    Dinsdag 25 oktober

    Ik kom nu nog wel terug om een beetje bij te praten. Moet nu naar bed ondanks dat ik nuchter ben. Anders lag ik al om acht uur half negen in bed. We spreken elkaar. Bedankt voor de eerste reactie
  12. willie

    Dinsdag 25 oktober

    Sorry maar ik ben even kwijt hoe het forum ook weer werkt vandaar dat ik meerdere keren geschreven heb Twee jaar heb ik er niets mee gedaan VANDAAR Hij lijkt wel anders een beetje. In twee jaar heb ik geen druppel drank meer gehad na 40 jaar zuipen. Ik ben verhuisd naar Duitsland.(Een echt bier land) Wij wonen in de buurt van Hasselune. Het bevalt mijn vrouw en ik PRIMA.
  13. willie

    Dinsdag 25 oktober

    Hallo, Haast twee jaar geleden zat ik op dit forum. Bekende namen zie ik nog. Ik zou het leuk vinden te horen hoe het gaat
  14. willie

    Dinsdag 25 oktober

    Hallo, Haast twee jaar geleden was is op dit forum. Ik zie nog enige bekende namen. Ik zou het leuk vinden te horen hoe het gaat.
  15. Hallo, Haast twee jaar geleden was ik op dit forum. Kom even terug om te zien of er nog bekenden zijn Willie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...