Spring naar bijdragen

Negruj

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    119
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Negruj geplaatst

  1. Negruj

    toch maar even voorstellen...

    Wees niet zo streng tegen jezelf. Ik vind het knap dat je uit jezelf, zonder Refusal of andere medicijnen, kunt reduceren. Dat is heel sterk. Miesschien moet je even maar geen wijn meer in huis halen en toch ook tegen je partner zeggen dat je even zonder a wilt zijn. Groetjes, negruj
  2. Morgen Vm, Ik vind je vraag leuk. Toen ik net naar Nederland kwam heb ik dweilen altijd verwisseld met kwijlen. Ik had een kwijldoek en moest dingen van de grond opkwijlen. Maar nu weet ik wel beter:P
  3. Morgen allemaal, Ik heb me dagen niet gemeld want ik voelde mij een beetje schuldig. Dit weekeinde is het helaas niet droog gebleven. Maar gelukkig ook niet uit de hand gelopen. Vandaag lekker de stad in met dochter en kleindochter. Bol, het eten is in dat soort instellingen inderdaad niet lekker. Neem je zelf iets lekkers mee?
  4. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Ik ga er nu uit. Moet nog boodschappen doen en koken. Tot morgen
  5. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Ik had het ook net gelezen. Zo'n onderzoek is wel een open deur intrappen. Zeker als je de verklaring van Wiers leest.
  6. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Ja Vie, Ik ben nu 57 en heb me voorgenomen om tot mijn 60 in het onderwijs te werken en dan een baan te nemen waar ik geen of minder verantwoording draag. Maar ik vind het werken met kinderen in de puberteit juist leuk. Kleine volwassene met een eigen mening, maar veel problemen. Tjonge, bij ongeveer 1/3 van de kinderen heb ik het idee dat het een wonder is dat zij zich nog staande kunnen houden. Alleen kan ik niet tegen onvoldoendes. En heb ik HAVO en VWO examenklassen.
  7. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Ja Isa, Waarom schieten leraren in stress? Waarom hebben zij zo vaak een burn out en plegen zelfmoord? ( Bij ons twee jaar geleden twee collega's in twee maanden). Ik denk dat het een combinatie van faktoren is. Gedeeltelijk altijd ook in de privesfeer. Maar om dat uit de doeken te doen duurt te lang. Maar als een keer de rek eruit is, lukt het gewoon niet meer om zo te werken zoals je wilt. Ik doe nu pas sinds twee weken weer meer dingen, zit niet alleen maar op de bank. Waarschijnlijk helpt het omdat ik zolang geen alcohol drink of probeer te drinken. En ik neem natuurlijk eten mee, brood en fruit, water. Maar ja, ik mlust niets, mijn maag zit dicht.
  8. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Verder trap ik elke dag weer in een valkuil. Iemand in deze groep heeft het over HALT, de vier valkuilen!!!KLopt. Als ik om 6.15 uur opsta raak ik altijd meteen zo in de stress dat ik niet kan eten. Dan werk ik b.v. vandaag tot 14.30 uur zonder pauze (toen had ik met een leerling een "slecht weer gesprek, en gaf aan twee andere lln een soort bijles). Honger!!!!!!!!!!!!!!! Vervolgens ga ik pas in de auto terug naar huis eten en water drinken. Te laat, mijn trek in A werd de hele dag steeds groter, ook onder invloed van heel veel koffie. Helemaal fout. Maar hierdoor kan ik pas 10uur werken en ben voor de rest ziek in de ziektewet. Maar jullie zien; dit is helemaal geen probleem als ik dat afweeg tegen jullie. Daarom hou ik meestal maar mijn vingers stil en ga jullie berichten lezen. Dat doe ik zo'n drie keer per dag. Ik blijf dus wel bij. Liefs
  9. Negruj

    vrijdag 15 januari

    Ik lees wel altijd tussendoor maar weet niets op de berichten te antwoorden. Sorry Ik heb wel net een bericht aan al mijn collega's gestuurd over iets heel anders. Als je wilt voorkomen dat Google al je data opslaat, en dat doen ze, zij weten meer over jou dan jezelf, meld je dan aan bij de zoekmachine Ixquick.com. Volgens Duitse "Datenschützer"is dat de enige manier om je prive te beschermen.
  10. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Wat ziet dat er mooi ooit.
  11. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Dan je Al, en ik altijd denken dat daarmee werd aangegeven dat op ditjes en datjes nieuwe berichten waren.
  12. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Weet trouwens iemand hoe je pb's kunt lezen? Schrijven is geen probleem.
  13. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Dan heb je toch echt geluk gehad en bent op tijd gestopt. Gelukkig maar want ik las dat je veel kinderen en kleinkinderen hebt. Voor hen doe je het tenslotte ook. Zij willen jou nog lang als opa hebben, toch??
  14. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Met mij gaat het nu goed. Ik vind het goed te horen wat de lichamelijke klachten van mensen zijn. Dat geeft zo veel herkenning. Net las ik dat ook andere mensen totaal aan het snoepen zijn geslagen: als ik toch niet drink ,kan ik lekker snoepen. Minder calorien. Ik eet haast iedere dag een zak chips. Foute boel. Willie, had jij al last van je lever na al die tijd?
  15. Negruj

    Woensdag 13 januari

    Hoi iedereen. Ik ben er weer even. Willie, Ik ben blij dat het jou zo goed afgaat. Ik had vandaag verschikkelijk veel trek. Waarschijnlijk gewoon te weinig gegeten en gedronken. Nu gaat het weer een beetje. Maar poeff. Ha het Vm. Alles okay in Belgie?
  16. Marjo, en dan maar het volgende glas sap of water klaarzetten. Meid, ik heb je bericht van twee jaar geleden gelezen. Als het toch een zo lange tijd goed gaat moet je nu ook de knop om kunnen draaien. Lees nog eens door wat je vroeger schreef, toen je in therapie was.
  17. quote: Originally posted by: Negruj Ik heb nog een valkuil: niet morgen kan ik weer .............. maar drinken als een soort beloning . Als ik nu een hele tijd niet drink kan ik me belonen door een keer wel te drinken. Stomstomstom. En snoepen. Ik snoep haast elke dag. Ik ga in ast anti snoep therapie.
  18. Ik heb nog een valkuil: niet morgen kan ik weer maar een soort beloning. Als ik nu een hele tijd niet drink kan ik me belonen door een keer wel te drinken. Stomstomstom. En snoepen. Ik snoep haast elke dag. Ik ga in ast anti snoep therapie.
  19. Dat heb je mooi verteld, Isa. Weet je eigenlijk hoe lang de lichamelijke verslaving duurt? Is dat maar zoals bij roken een korte tijd?
  20. Kijk Kate, dat nou net waar iedereen me zit, als je om de dag drinkt stel je het stoppen alleen maar uit en wakker je de behoefte om te drinken alleen maar aan. Heb jij je ook al aangemeld bij Alv cohol de baas? Of lees wat in de rubrieken staat. Ik denk dat het helpt.
  21. Morgen iedereen, Gisteren heb ik helemaal niet op het forum gelezen. Vandaag herken ik veel . Ik ben net zo de mis in gegaan als Lianne, met kerst en oud en nieuw gedronken. Heb er eigenlijk geen spijt van, maar wat is het moeilijk dan weer te stoppen. Met resufal lukt het wel maar ik ben bang dat ,als ik denk dat het goed gaat en ik probeer zonder refusal door het leven te gaan, ik weer drink. Wat een toestand. Je komt nooit van de behoefte af. Ik zal nooit een sociale drinker kunnen worden. Ik denk dat het met de van jullie toch ook zo gaat?
  22. Negruj

    zaterdag 9 januari

    Hoi iedereen, Wat leuk met de chat-site naast de adb-site. Ik ben weer een stukje verder in mijn kennis van computers.
  23. Moet weer aan de slg, tot later
  24. Dank je Hannah. Anoniemtje: Het doet zeer om een vriend in te laten slapen. Maar je wilt de hond pijn en een slecht leven besparen. Je doet het dus heel goed en het is een teken van genegenheid van je voor het dier. Vertel gerust je verdriet aan de groep. Wij kunnen niet helpen maar je wel vial mailtjes steunen. Negruj
  25. Isa, Ik denk dat je met behulp van de vele aanspraak die je hier altijd op het forum hebt, er wel doorheen gesleept zult worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...