Spring naar bijdragen

sjaak

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    242
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

383 profielweergaven

sjaak's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ja Nina, nu kan ik echt laten zien wat ik waard ben. Ik heb voorlopig geen feestjes in het verschiet.
  2. Hoi allemaal. Ja, ik ben er ook weer. De nodige dagen flink carnaval gevierd. En nu weer proberen om met mezelf in het reine te komen.
  3. Klopt. Als het moeilijk wordt kom ik. Nu eerst even eten. Tot straks.
  4. Ik moet vanmiddag werken tot 22.00 uur. Dus dan verzet ik mijn zinnen even. Ik hou het droog.
  5. Zojuist verdrietig nieuws gehad. Bij de vriendin van een vriend van mij is kanker op de lever geconstateerd. Vrijdag gaan ze kijken hoe verder. Ik moest het even kwijt............
  6. Goedemorgen allemaal! Bolletje, een hele fijne verjaardag toegewenst. Dat je maar een fijne dag mag hebben!!!!!!!!!!!
  7. Ik ga ook slapen. Welterusten allemaaL !!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Ja Jane, die volgik. Ik geloof dat ik er ook wel uitkom. Ook mede dankzij dit forum.
  9. Mee eens. Toch een beetje een schuldgevoel omdat er een stemmetje is wat zegt dat ik helemaal moet stoppen. Hoeft echter niet van mij. Als ik maar niet meer het hele weekend dronken ben. Dat ben ik nu zeker niet geweest. Hele weekend niets gedronken. M.u.v. vandaag. Maar dan nog onder controle gehouden.
  10. Witte. Het was een beurs in duitsland en ik had van te voren tegen mezelf gezegd dat ik wel iets mocht drinken. Gewoon met mijn vrienden meedoen. Heb ook niets te veel gedronken. Voor de rest dit weekend droog gestaan.
  11. Niet al te veel, gewoon gezellig. Laat die kritische vragen maar komen.
  12. Ja Jane. In zoverre ik heb daar wat bier op en ik weet niet of ik het erg moet vinden of onder de noemer, het kan wel een keer moet scharen.
  13. Nina, ik heb geenshag of sigaretten meegenomen. Heb er niet eens aan gedacht. Ik rook al een tijdje niet meer. Wel een leuke dag gehad, te leuk......... Woman, blij dat jij genoten hebt. Ik heb het idee dat jij al best stevig op je beentjes staat.
  14. Bolletje, welterusten meid!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...