Spring naar bijdragen

Vrijdag 16 april 2010


Babble

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 174
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cathy ben erg nog steeds hoor, mij roeien ze zo maar niet uit hahaha

Bolleke rees is nog steeds knetter en reced maar door totdat ze voor pampus ligt van vermoeidheid en ik er ook knetter van ben om steeds te gaan kijken of ze nog leeft. Weet niet hoe lang ik hier mee door moet gaan want ze wordt steeds magerder en ik weeg ook pakje invalide boter.

Half glaasje water nu al dus ben erg blij dat de ergste dorst gestild is. Komt altijd kee maar vrees de dag weer en die is er me veel te snel Stomme is dat ik het nooit voel komen want opeens is het er. Naja morgen over en er dan maar even niet meer aan denken. Vanavond zal ik weer gewoon water kunnen drinken en dat is het goed voor me. Eten en extra vitaminene komen morgen dan wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Niet flauw,
Maar uiteindelijk is het verbale agressie en ben ik het die base ball bats boven haal!

Slappeling!! Ik betaal hier alles zelfs voor de zoon van z'n ex!! Ik ben diegene die es goed moet gaan nadenken!!In plaats van op koppen te gaan klopppen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Cathy Had ff een tel. van een uur met de broer van Jos. Ja het gaat beter met Jos. In ieder geval geestelijk. Hij is wat vrolijker en lacht soms zelfs. Verder is de h.a. weer geweest en we proberen men toch heel langzaam z'n bed uit te krijgen. Maar het gaat erg moeizaam omdat hij daar geen zin in heeft.
Zeg zelf dat hij het zo wel goed vind. Maar dat komt ook wel weer. Ben er van overtuigd.
Dank voor je vraag.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Cathy het is inderdaad een hele opluchting. Ik ging voor 't met angst en beven naar hem toe. Zo van wat hangt me nu weer boven m'n hoofd. Ja je weet niet hoe je hem dan aan treft. Maar hij lacht weer en is veel helderder. dit komt toch door de a.d. Nu nog hopen dat hij wat liever word naar mij. Ik bedoel dat hij niet zo vaak snauwt. Maar dat zal ook wel weer beter gaan. Ik blijf optimistisch. Ik weet dat hij ook wat liever kan zijn dus houd ik me daar aan vast. Het gaat lukken.:):rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb mijn best gedaan om prive nog ff met Patatteke te praten maar lukte me niet. Jammer. Wel vanmiddag lang contact gehad en ze heeft het erg zwaar hiermee en ook met haar goede vriendin. Meer kan en mag ik er niet over zeggen want vind dat ze dit zelf moet doen. Morgen probeer ik het weer of miss later.Tis een sterke vrouw hoor. Naja vind ik dan. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...