Spring naar bijdragen

Vrijdag 11 februari


Jaap

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 265
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nou Dees ik had het vanochtend ff moeilijk. Ja dat gebeurd als je al niet zo goed geslapen hebt. Vertelde tegen de meiden dat ik op J. z'n bank, zo vaak het stoma verschoond had. Dan was het weer gaan lekken, of J. belde dat ie moeilijk zat en bveel te veel gedronken had. ook z'n wond heb ik daar 3x daags gespoeld. Daarom zou ik heel graag die bank willen.
Maar verder gaat het wel met me. Lief dat je het vraagt. Ik ga dadelijk lekker op de bank hangen met duckie op m'n schoot.:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn Soothe dat je wat over jezelf vertelt;) En ik hoop dat jouw dip niet te lang duurt.

Bol even zo een vraag die in me opkomt. Elke keer als je op die bank gaat zitten of hem ziet, zul je blijven denken aan de momenten die je daar met hem hebt doorgebracht. Is dat een bewuste keuze? Zo maar even een vraag hoor, geen oordeel of iets dergelijks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk het niet Josje. dat zal na verloop van tijd wel slijten hoor. Maar verder is het ook een heel dure bank geweest. Hij was zo'n 15 jaar geleden al 5000,-- gld. Dat vind ik zonde om dat zo maar in de container te gooien.
Hij is alleen spierwit en wil hem dus zelf zwart gaan verven. Daar heb je speciale leerverf voor. Maar ik heb er zelf ook wel eens met m'n zatte kont op geslapen.:huh::D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterkte Wijffie. ik hoop dat de hulplijn je nog belt. Er moet echt wat gebeuren voordat jij eraan kapot bent gegaan! Drink inderdaad niet. Laat dat voorop staan. Denk nu ook aan jezelf en dat doe je ook door NIET te drinken en een paar daagjes eruit is helemaal geen slecht idee. ff bijtanken. Dat het een man is maakt toch niet uit als jij maar rust krijgt. Laat anderen maar denken wat ze willen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik hoop alleen Woman dat de ware nu eens eindelijk komt. Het zou zo goed zijn voor jouw persoontje. Maar eens gelukkig zijn, zonder iedere keer weer dat zware verleden mee te moeten dragen. Gewoon ervaren dat er ook lieve mannen zijn die trouw willen zijn aan jou :present:

Heel veel sterkte Wijfie.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Allemaal!

Woman, mooi dat ik jou aanwezig zie kan ik je nogmaals bedanken voor laatst.
Dankjewel, wat je zei was precies wat ik op dat moment kon gebruiken recht in de roos en ik vind dat je dat best mag weten. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...