Spring naar bijdragen

zoermuis

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4.068
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door zoermuis geplaatst

  1. Ik ga er nu ff uit want ik moet weer weg. Doei...
  2. Trouwens Zoer gebruik ik omdat drinken echt niet jofel is!
  3. Zoer is Limburgs voor zuur en muis is een koosnaampje. Heb veranderd omdat de andere naam een beetje te bekend is bij velen en dus niet meer anoniem. Wist ik maar hoe je persoonlijke berichten moest sturen dan liet ik je weten wat mijn oude naam was.
  4. Hoi Rudy, jij bent toch ook een oudgediende, ken je mij nog?
  5. zoermuis

    Ik ben er weer

    Hallo frummers, Ik ben Zoermoos en heb vele jaren op het forum reeds geschreven. Ik was zo gek om te denken dat ik ooit van mijn verslaving af was maar minder is waar. Na ongeveer 3 jaar zonder alcohol te drinken heb ik weer enkele stappen terug gemaakt. Dit moet dus niet zomaar gebeuren besef ik nu wel. Je doet jezelf en anderen weer pijn. Niet dus. Ik zeg dit wel maar heb hetzelf hier heel moeilijk mee en zeggen is makkelijker dan doen! Dus met jullie steun probeer ik weer een nieuwe start te maken. Ik ben nu sinds kort voor de 2e x getrouwd en heb 2 fijne dochters en van mijn man 1. De jongste dochter woont nog bij mij en probeert me ook te steunen. Ik doe dus mijn best.Verder heb ik geen werk en zit in de ziektewet na een vervelende val van de trap waardoor er veel mankementen zijn gebleven. Wel zorg ik veelvuldig voor mijn oude, demente moeder die nog alleen woont en op opvang wacht. Dit is kort mijn geschiedenis en hoop dat jullie hier wat aan hebben.
  6. Bestaan van wonderen is bekend
  7. Hoi wijfie ken je me nog. Dat is lang geleden ik hoop dat het beter met je gaat. Geen leuk bericht trouwens over je man. Dat wist ik nog niet!
  8. Geworden is een moeilijk woord om te gebruiken.
  9. mee lopen met de rest brengt niks
  10. Goedemiddag frummers. Ik doe ook weer mee. Vroeger heb ik ook meegedaan maar ben weer terug. Nu onder een andere naam. Het is heel lang goed gegaan en nu is het weer wat minder. Heb jullie toch wel nodig blijkt zo.
  11. Ha Bolletje, Ken je mij nog. Ik ben voorheen Desi maar ga weer forummer worden. Alleen de nieuwe outlay van het forum is mij vreemd. Alles goed met jou gegaan?
  12. Missen doe je als je om ieamand geeft.
  13. zoermuis

    29-3-2013

    Ja heb er ook weer zin in!
  14. zoermuis

    29-3-2013

    Ha Jopie. Ja daar ben ik weer na een jaartje helemaal afstand gedaan te hebben van ADB. Helemaal niet omdat ik het zat was alleen is er het een en ander gebeurd in die tijd zodat ik me ff teruggetrokken heb. Droog wel natuurlijk alleen die snot gezondheid heeft ff zijn aandacht gevraagd maar het gaat nu weer en daarom ben ik er weer.Ik ben van plan weer het eea te gaan volgen.
  15. Ik slik nu zelf na weer een heel jaar onder controle geslikt te hebben.Dit is en blijft een stok achter de deur
  16. Gaan ter ziele zal het nooit!
  17. Rusland is een heel mooi en interessant land
  18. Van Harte Travel met je verjaardag en Madelief met je rookvrije dag! Voor beiden hoop ik een lange toekomst....
  19. Achterklap is erger dan achterdeur!
  20. zoermuis

    In de kroeg

    Mij hebben ze vaak gewaarschuwd dat nep alcohol zoals wijn zonder en bier zonder teveel leek op alcohol. Ikzelf heb dit nooit ervaren zo. Ik dacht helemaal niet aan alcohol!
  21. zoermuis

    In de kroeg

    Wijffie@ Een alcoholist moet altijd nee zeggen tegen drank. Af en toe kunnen we dat natuurlijk allemaal.Als je je grenzen kent dan ben je geen alcoholist!
  22. Lytse je vroeg een paar dagen geleden wat NPO was, nau een beetje laat maar, het betekend Neuro Psychologisch onderzoek. Ze kijken dan een morgen naar je IQ en EQ en zoiets. Dit naar aanleiding van mijn val een half jaar geleden en mijn makementen sindsdien. Ik ben benieuwd. De volgende week vrijdag weet ik meer.
  23. kameleon@ het schijnt dat foliumzuur en vitamine 12 tekort heel veel voorkomen bij alcoholisten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...