Spring naar bijdragen

angsthaasje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

angsthaasje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ik ga me weer even afmelden voor nu. Even de buitenlucht in. De jarigen van harte gefeliciteerd maak er een mooie dag van!!!
  2. Dat is het belangrijkste inderdaad. Is vast een moeilijk weg die voor me ligt maar de motivatie is er. Eerste bewuste stap is gezet om niet aan eerste glas te beginnen.
  3. Kijk echt uit naar een leven zonder dwangmatigheid. Zonder angsten, niet meer gevangen in je eigen lichaam en een veel betere conditie. Heb een trainingsschema opgesteld om ook het laatste weer op te gaan pakken.
  4. Ga er zeker voor om niet aan de eerste te beginnen. Wat ga ik straks ook een hoop geld overhouden.
  5. Goedemorgen allemaal, haasje is weer springlevend. Vanmorgen wakker geworden zonder trek/trillingen etc. Gisterenmiddag de eerste email van hulpverlener ADB ontvangen. Ik heb er zin in om deze dag alleen maar thee, citroen/muntwater te drinken. ... en in de jacuzzi te zitten. Verder een dagje veel lezen over verslaving/angsten en tuinieren. Mooie afleiding en ik heb een grote tuin.
  6. Ga ik zeker doen. Nu nog even van de laatste zon van vandaag genieten en dan kom ik morgen weer aanwaaien. Sterkte ook, knal de muziek maar lekker hard!
  7. Ja echt belachelijk. Eind juli pas op z'n vroegst. Gelukkig heb ik me vandaag aardig weten in te houden.
  8. Dat is niet prettig te horen. Lees dat je helemaal gestopt bent, ik helaas nog niet. Zal zwaar voor je zijn. .. en dan ook op het werk nog gestoord worden door de kids. Kan me indenken dat je dan chagrijnig bent.
  9. Ben vandaag pas voor het eerst in de huiskamer, zit in mijn ontwenningsperiode. Veel steun gehad vandaag.
  10. Maar het zonnetje schijnt
  11. Nee hoor ik kom even de muziek verstoren
  12. Leuke afleiding om even te tafeltennissen maar m'n conditie is totaal verdwenen. Wekker maar weer een half uurtje verder gezet. Het werkt blijkbaar toch wel voor me om er vandaag zo bewust mee bezig te zijn. Wel last van vermoeidheid en buikpijn. Gaat het met jou weer wat beter Fleurtje. Knap van je dat door hebt gezet. Hoop dat ook te gaan bereiken.
  13. Zo de was hangt, nu kijken of ik iemand zover kan krijgen die even mee gaat tafeltennissen. Moet er nodig even uit. Het is nog geen half 3...
  14. Zojuist het verhaal gelezen, nog niet alle pagina's maar wat een drama. Hier schrik ik van. Ga de tijd toch nog maar even proberen te rekken. Bedankt Noekie voor de tip. Heb idd een zware dag.... zit overigens zelf ook pas sinds vandaag "in de huiskamer". Fijne steun. Hoop dat het voor jou ook werkt.
  15. Zou dat verhaal van exfeestbeest ook wel willen lezen maar kan het ook nergens vinden. Dag Igor. Hoe gaat het?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...