Spring naar bijdragen

Weekendpact 8, 9 en 10 april


Aanbevolen berichten

Ik roep even een weekendpact in, want ik ga het vooral zondag nodig hebben. Ik ken mijn valkuilen: mooi weer, buiten zitten, feestje, leuke mensen en veel drank om me heen...En dat dus as. zondag.

Heb jij ook even een stok achter de deur nodig de komende dagen? Doe dan mee en drink niet! Kom bij moeilijke momenten langs op het forum om elkaar steun te bieden. En het zou fijn zijn als je even laat horen of het gelukt is om deze dagen zoals beloofd droog door te komen. Minderaars zijn natuurlijk ook welkom hoor!
Vanavond en morgen overdag werk ik, maar ik zal mijn best doen om hier langs te komen. En anders zijn er vast anderen voor de nodige steun of zinvolle schoppen onder de billen;)


Las net dat Bolletje ook in een weekendpact wilde, dus die zet ik er vast bij. Who's next?

Ekstertje
Bolletje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 93
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Hoi allemaal, weet nog niet precies wat het pact inhoudt, maar klinkt als belofte aan elkaar en steun om het weekend droog door te komen. Weekend, mooi weer, buiten zitten en zondag een familiefeest (meestal aanleiding om het op een drinken te zetten....), zal vooral zondag wel vragen krijgen, want alcohol en Erik is in mijn (innemende) familie een bekende combi. Heb me voorgenomen om zondag met rechte rug te zeggen: ik drink niet meer, want dat is slecht voor me.

Kortom: zet mij maar op de lijst :)

Groeten,

Erik

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hee Lianne,

Bedankt voor de tip. Ik zie wel wat ik doe zondag. Maar ik merk nu al (los van de 'dorst momenten' een paar keer per dag) dat ik mijn stemmingen beter zijn wanneer ik niet drink. En mijn familie weet dat ik een jarenlange depressie-klant ben, dus ik denk dat ik gewoon zeg dat ik me beter voel door niet te drinken. En als ze dat niet snappen: dan lijkt het erop dat ze dat me niet gunnen en dan ben ik er wel klaar mee.

Trouwens: lees je tekst onder jouw profiel: wel grappig, ik wil ook af van die donkere wallen onder mijn ogen ;) en weet zeker dat drank daarmee te maken heeft....

Groeten,

Erik

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik doe ook mee. Vol met zelfmedelijde maar standvastig in mijn doel.
Geen drank als medicijn tegen weet ik wat.
Er zijn voor ons allen reden genoeg om wel te drinken:
- gezelig, mooi weer, verdriet, eenzaamheid, teleurstelling of omdat het gewoon lekker is. Vul die reden maar in.
Bedenk nu voor jezelf waarom je niet zal gaan drinken:
- kater, het verdriet wat je een ander aandoet, slecht voor je gezondheid en functioneren.
Vul zelf maar in en vergeet daarbij vooral niet waarom we hier op het forum zijn. Ik denk dat we dan allen de reden kunnen bedenken waarom we vooral NIET moeten gaan drinken.......toch!

Prettig weekend allemaal en maandag vooral trots kunnen zijn op jezelf dat je de moed heb kunnen opbrengen om NIET te drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...