Spring naar bijdragen

Dappere

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    105
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

362 profielweergaven

Dappere's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Dappere

    Smoothie site

    Ingrediënten 1/2 gepelde banaan 1/2 kop ananas in stukken gesneden 1/2 kop ananassap 1/2 kop ijsblokjes 1 eetlepel suiker Bereiding Alles in de blender doen en mixen tot een smeuïge massa.
  2. Hey luitjes, Ik wordt gek van de cola light dus heb ik een grote shaker en een smoothie boek aangeschaft. Ik zal er een aantal uitproberen en op dit topic op gezette tijden Het recept zetten. Ik wil jullie vragen om ook mee te denken en recepten neer te zetten.
  3. Dappere

    zaterdag 4-6

    Hey allemaal, Weer even aanschuiven bij het forum. Hoop gebeurd: - Ik ga toch uiteindelijk scheiden (ik wil ook niet meer). - Eerste week achter de rug van mijn nieuwe baan (drie dagen maar). Vanmiddag een flinke aanvaring gehad met mijn schoonvader die mij even wilde vertellen dat ik met mijn gezuip alles had stukgemaakt. Ik heb hem vriendelijk gevraagd zijn mond te houden en zich met zijn eigen zaken te bemoeien. Ik sta nu ruim 2 maanden droog en het gaat erg goed met mij. Ik heb in het begin alle schuld op mij genomen maar ik zie nu toch ook zaken waar we beide schuld hebben. Waar twee kijven hebben twee schuld. Vooral het gedrag van haar dochter die overal haar zin in krijgt is een bottleneck voor onze relatie (buiten de drank). Dat meisje van 17 weet geen grenzen en speelt iedereen tegen elkaar uit. Ze wordt 16 en er staat een nieuwe Vespa, haar studie wordt volledig door ons betaald, kleding zonder merk wordt niet gedragen. Ze bemoeit zich overal mee dus ook met onze problemen. Ik wordt gek van dat kind.
  4. Goede morgen samen, Vandaag maand 2 achter mijn naam gezet. Eigenlijk is het me makkelijk af gegaan. Gisteren mijn afscheid gehad bij mijn werkgever en maandag ga ik nieuw avontuur beginnen. Het ziet er allemaal goed uit. Wat een van de grote voordelen is zonder alcohol, is dat ik een stuk rustiger ben van binnen. Ik zie alles een stuk beter en mijn planningen lopen een stuk makkelijker. Iedereen aan te raden.
  5. Dappere

    woensdag de 18e

    Goedemorgen mensen, Borretje, ik heb geen ervaring met een kliniek maar weet wel dat ze consequente regels hebben. Die zijn er idd niet zo maar. Elk contact met de buitenwereld kan een risico geven. Ik denk dat je je maar moet neerleggen bij hun regels. Overigens ga ik mijn twee maanden record naderen. Het ging eigenlijk wel makkelijk. Als je de knop omzet is het niet meer dan normaal om niet te drinken. Ik heb wel enige uitdagingen meegemaakt van moeilijke momenten: Koninginnedag, volle terrasjes, cafeetjes, etc. Dan gaat het wel even door me heen van zonde om niet even een pilsje te kunnen nemen. Je maakt een keuze hè en dan doe je gewoon niet. Je krijgt er ook veel voor terug.
  6. Dappere

    maandag 16-5

    Ik zal het haar laten lezen Har. Igor, ik weet dat vertrouwen herwinnen veel tijd kost. Ik zag niet direct het gevaar omdat ik zo stellig ben in mijn strijd tegen drinken. Het is een knop hè. Aan de andere kant schuilt het gevaar in een klein hoekje.
  7. Dappere

    maandag 16-5

    Weet je wat het is Shahire, Ik wil niet dat mijn omgeving zich moet aanpassen aan mijn probleem maar inderdaad is het zo dat eerlijkheid wel wordt gewaardeerd. Ik heb nu al een aantal uitdagingen het hoofd geboden en dat geeft me een goed gevoel. Misschien zelfs een beetje egoïstisch dat ik nu al mijn grenzen aan het zoeken ben.
  8. Dappere

    maandag 16-5

    Ja Harry, ik begrijp dat vertrouwen een lange tijd nodig heeft. Fijn om te horen dat het bij jou weer in kleine stapjes terug komt. Het is echt mijn karakter om zaken (te) snel te willen. Geldt voor alles. Wat vandaag geregeld kan worden moet je niet laten wachten tot morgen. Komt ook nog bij dat ik mijn omgeving zo snel mogelijk gewent wil laten worden aan de nieuwe Dappere. Ook dat gaat tijd kosten want toen ik daar met mijn colaatje stond werd er best even gegniffeld.
  9. Dappere

    maandag 16-5

    Zoals gezegd, als ik goed nadenk begrijp ik het ook. Stom dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Inderdaad, ik wil te snel en verwacht dan direct begrip. Ok, rekening mee houden en rustig aan doen.
  10. Dappere

    maandag 16-5

    Nu ik haar zo hoor (ze heeft het hele weekend er mee rondgelopen) begrijp ik het ook wel. Ik ben mezelf aan het uitdagen. Ik wil laten zien dat het me menus is. Ik heb zo radicaal de knop omgezet. Zij denkt dat het nog te vroeg is om dat soort uitdagingen aan te gaan. Ik wil veel te snel. Tja, zo ben ik. Ik heb weer spraakstof voor onder het ontbijt. Ondertussen wel op 51 dagen beland. Ik ben er elke dag mee bezig. Het is zeker nog geen automatisme. Hoe gaat het bij jou thuis Harry?
  11. Dappere

    maandag 16-5

    Sorry Harry, Zojuist weer een discussie gehad met mijn vrouw. Ik ben vrijdagavond even naar de stad geweest en zij begrijpt niet dat ik plekken opzoek waar gedronken wordt. Het vertrouwen is zo dun. Zij denkt dat ik die uitdagingen nog niet moet aangaan. Veel te vroeg. Ik ben juist trots dat ik naar de stad kan en een colaatje drink of niet.....?
  12. Dappere

    maandag 16-5

    ja, voor de plantjes is het fijn maar ik ben bang dat we de zon weer een tijdje niet te zien krijgen. We hebben wel meer goede lente tijd gehad en daarna weinig tot niets meer.
  13. Dappere

    maandag 16-5

    Goede morgen dames, Het weer ziet er somber uit. Zijn we niet meer gewend. Even rustig wakker worden en nagenieten van het weekend.
  14. Dappere

    zondag 15-5

    Zijn er mensen uit het oosten hier? Het spijt me echt maar........................WE HEBBEN DE SCHAAL!!!!! Ole, ole ole ole, we are THE CHAMPION...... Allemaal
  15. Dappere

    zondag 15-5

    Ik denk dat Jane hier wel een punt heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...