Spring naar bijdragen

Angela

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Angela's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Angela

    Verwijderen graag

    Dankjewel! Ik zal de meeting in m'n achterhoofd houden, al lijkt me dat wel erg spannend. Wie weet dat ik daar tegen die tijd wel zin/behoefte aan heb. Dankjewel voor de tip! Wat fijn dat je een maatje gevonden hebt via dit forum! Een maatje hoeft voor mij ook niet per se uit de buurt te komen. Wat contact via de mail/app zou al erg fijn zijn. Ik merk dat ik veel mensen om me heen heb verzameld die drinken en eigenlijk behoefte heb aan iemand die mij (en de verslaving) snapt. Wie weet komt er iemand op m'n pad inderdaad!
  2. Angela

    Verwijderen graag

    Hoi Bob! Ik merk dat het lezen (en luisteren) over verslaving mij momenteel erg goed doet, dus dankjewel voor je tips! Deze ga ik zeker ook aan mijn lijstje toevoegen
  3. Angela

    Verwijderen graag

    Dat is fijn! Hoe ga jij om met feestjes of sociale gelegenheden waar gedronken wordt? Of was je daar voordat je dronk al niet zo van? Fijn dat de antabus een goed werkt voor jou, het is idd ook een mooie stok achter de deur. Zelf heb ik al een aantal momenten getwijfeld over het drinken van alcohol, maar kwam dan al gauw tot de conclusie dat het simpelweg niet kan. Ik heb momenteel 1x in de week een gesprek. Verder blijf ik even weg van feestjes en neem ik trouw de antabus in.
  4. Angela

    Verwijderen graag

    Hoi Billy, Dankjewel voor je reactie! Helaas behoor ik inderdaad tot die categorie en lukt 'normaal' drinken mij niet. Het geeft mij wel een stukje rust dat ik nu gewoon helemaal niet drink, ipv dat ik hier en daar nog wat achterdeurtjes openhoud voor mezelf. Jij al een half jaar aan de refusal, wat natuurlijk ook zal betekenen dat je al een half jaar niet hebt gedronken. Superknap! Hoe vergaat het jou tot nu toe?
  5. Angela

    .

    .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...