smart Geplaatst 4 oktober 2010 Rapport Share Geplaatst 4 oktober 2010 Iemand was de eetdraad kwijt. Bol?Hier is ie dan. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
zoermuis Geplaatst 4 oktober 2010 Rapport Share Geplaatst 4 oktober 2010 aardappelpureevisstickserwten Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
lady jane Geplaatst 4 oktober 2010 Rapport Share Geplaatst 4 oktober 2010 fish&chips en grote salade Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sara Geplaatst 9 november 2010 Rapport Share Geplaatst 9 november 2010 Zo even naar boven halen voor Beate. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
zoermuis Geplaatst 9 november 2010 Rapport Share Geplaatst 9 november 2010 Vandaag zuurkool stampot met spekjes... Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bako Geplaatst 9 november 2010 Rapport Share Geplaatst 9 november 2010 tomaten soepgewokt vlees met groene curryveel gewokte groente met miefruit toe Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sara Geplaatst 30 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 30 januari 2011 Even omhoog gehaald voor Flipse. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
BamBam Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 Zuurkool met rozijnen, ananas, spekjes Ć©n worst, mmmmmmmmm. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
lady jane Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 Hutspot met spekjes ennnnn speklapje Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bolletje Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 Bloemkool met gebakken aardappeltjes en twee ballen gehakt. Een kleintje voor Puck en een joekel voor de Bol. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
snoepje Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 zelf gemaakte bami Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
witte Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 cous cous pfff wat is dat machtig zegMaar wel lekker:D Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
BamBam Geplaatst 31 januari 2011 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2011 Gaat ze van stinken Bol:o isse nie goed voor kleine hondjes. Brokken. En hondekoekjes.... Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sara Geplaatst 1 februari 2011 Rapport Share Geplaatst 1 februari 2011 BB vooral als er ui en knoflook door zit :D:DHier brood met kaas en komkommer en een glas karnemelk maar die heb ik omstreeks 16 u al gegeten.Eet niet elke dag warm, vandaag dus niet. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
snoepje Geplaatst 1 februari 2011 Rapport Share Geplaatst 1 februari 2011 aardappels rodekool met een balletje gehakt Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bolletje Geplaatst 1 februari 2011 Rapport Share Geplaatst 1 februari 2011 quote: Originally posted by: SaraBB vooral als er ui en knoflook door zit :D:DJa maar ui en knoflook houdt vlooien op een afstand. Dat is ook wel weer zo. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Sara Geplaatst 1 februari 2011 Rapport Share Geplaatst 1 februari 2011 Bol ik heb t 1x gedaan.....................echt: NOOIT weer pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrieuwwwwwwwwwww Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Madelief Geplaatst 28 augustus 2011 Rapport Share Geplaatst 28 augustus 2011 quote: Originally posted by: MadeliefDit is ƩƩn van mijn favo salades. Serveren met stokbrood en een frisse sla. Auberginesalade met feta en tomaat Ingrediƫnten voor 4 personen 2 grote aubergines 2 sjalotten 200 g fetakaas 2 tomaten 3 teentjes knoflook sap van 0.5 citroen 3 eetl. olijfolie 500 ml griekse yoghurt 1 eetl. fijngehakte platte peterselie zout 1 snufje cayennepeper Voorbereiding Verwarm de oven voor op 250 graden. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de ongeschilde aubergines. Snipper de gepelde sjalotjes. Snijd de feta in blokjes. Snijd de tomaten in plakjes. Bereidingswijze Leg de aubergines net zo lang in de hete oven tot zij van binnen zacht en gaar zijn en de schil er hier en daar zwart geblakerd uitziet. De oventijd, die minstens een half uur bedraagt, hangt af van de grootte van de aubergines. Snijd de aubergines in de lengte door en schep het vruchtvlees in een kom. Laat het afkoelen. Pureer het vruchtvlees samen met de sjalotjes en de gepelde knoflookteentjes met behulp van de foodprocessor. Roer het citroensap, de olijfolie, 150 gram feta verkruimeld en yoghurt door de puree. Breng deze op smaak met zout en cayennepeper. Zet de afgedekte auberginesalade een uur in de koelkast. Verdeel de auberginesalade over de schaaltjes en garneer met de rest van de feta, plakjes tomaat en fijngehakte peterselie. Hier het eet-draadje zoals beloofd.Heb nog niet alles nagelezen, maar ik heb er wel wat recepten op geplaatst.Ga het even verder bekijken/lezen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Madelief Geplaatst 28 augustus 2011 Rapport Share Geplaatst 28 augustus 2011 Hier vanavond eenvoudig.Soep en knoflookgarnalen met vers gemaakte knoflooksaus.Dus morgen maar niet te dicht in de buurt komen van mensen! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bolletje Geplaatst 28 augustus 2011 Rapport Share Geplaatst 28 augustus 2011 Vanavond eet ik aard. puree, andijvie en biefstuk v.d. haas. Wat een verwennerij hƩ? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Madelief Geplaatst 28 augustus 2011 Rapport Share Geplaatst 28 augustus 2011 Eet smakelijk!!!Ik zit hier te snacken, manlief is nog niet thuis, altijd aan het werk!Dus ik zit aan toastjes met sambalsmeerkaas! hihi!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
snoepje Geplaatst 31 augustus 2011 Rapport Share Geplaatst 31 augustus 2011 Bereidingstijd: 45 minuten Personen: 4 5 1 Herkomst: Belgie Categorie: Hoofdgerechten - Ovenschotels Hoofdgerechten - Vlees Recept is van: Vanessa Derous Ingrediƫnten 1 grote broccoli 700 gr aardappelen 500 gr gehakt 100 gr geraspte kaas 350 ml melk boter peper, zout,nootmuskaat ui teentje knoflook 25 gr bloem BereidingKook de aardappelen gaar en maak met wat melk, boter, peper zout en nootmuskaat een puree. Hak de ui en de knoflook fijn en meng met het gehakt. Bak het geheel in wat boter door steeds te omroeren. Maak de broccoli schoon en kook deze gaar. Maak ondertusse een witte roux, laat 25 gr boter smelten en voeg dan 25 gr bloem toe, blijven roeren met de garde tot je een glad mengsel bekomt, voeg dan 250 ml melk toe. Ook wat nootmuskaat voor de smaak. Voeg de uitgelekte broccoli bij de saus. Neem een ovenschotel en leg er de puree in, daar boven het gehakt en dan de broccoli met saus. Strooi wat geraspte kaas over het geheel en plaats deze in een voorverwarmde oven op 180 graden. De schotel is klaar wanneer de kaas gesmolten is. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden