Spring naar bijdragen

Woensdag 2 mei 2012


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 402
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dag Lytse,

jawel hoor, mijn relatie met mijn vader is goed. Alleen is het zo dat hij dementerend is, en niet iedere dag even goed. Ook zijn we allebei nogal vrij stille mensen, dus een hele dag samen doorbrengen... tja, we zijn dat niet gewend. Ik kom uit een grote familie (zes kinderen) en vader en ik hebben nogal de neiging om de "stille genieters" te zijn terwijl de rest kabaal maakt :) Enfin, we zien wel, misschien wordt het heel gezellig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

stilte kan soms bevrijdend zijn Jen

maar niet vaak mogelijk helaas.

Wijfie ik denk dat we bijna buren zijn

of zelfde provincie,

ik heb het net getrotseerd

de regen was al aan het minderen gelukkig

dus mn laptop bleef droog

en ik had mn regencape aan

nu ff met boek in bed

om om te schakelen

er is hier zoveel geschreven

tijdens het lezen vliegt de ene reactie

voorbij en dan is er de volgende al weer

dus ook hier virtueel maar

even zwijgen:D

slaap lekker:lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben nerveus voor ZA. Allerlei dingen schieten door mijn hoofd heen. Ik voel en weet dat ik het moet doen omdat ik inzicht moet hebben krijgen in mijn gedrag en voorgaande jaren. Het andere moment vind ik het onzin om te gaan. Pfffff.

Vandaag een document gemaakt voor de beheerders van mijn huis zodat iedereen op de hoogte is van alles en ik met een gerust hart hier alles achter mij kan laten zonder enige vorm van zorg en mij volledig er in kan storten. Morgen ga ik een was in de wasmachine gooien en ben ik de hele dag op pad. Vrijdag gaat het dan inpakken worden en beginnen met koelkast leegruimen en het vriesvak en de laatste schoonmaak doen. De drie belangrijke mappen met documenten en instructies klaarleggen. De laatste nacht in mijn eigen bed doorbrengen. Zaterdag alles afchecken, planten wegbrengen met bijbehorende enveloppe, instructie nog even doorbellen, sleutel afgeven en dan richting die goede vriend. Uit eten gaan, een korte nacht. Mijn joggingpak met stevige wandelschoenen (scheelt weer in gewicht voor de bagage) aantrekken, slapen en zondagochtend op Schiphol komt er nog een vriendin om afscheid te nemen en dan vlieg ik al........... stort ik mij twee maanden in iets waarvan ik bij god niet weet wat het gaat inhouden. En dan ga ik mij lopen bedenken dat ik mensen tegen ga komen die nog in de afkickfase zitten terwijl ik nu 34 dagen volledig droog ben. Oeh, dat lijkt mij ook raar en moeilijk.

Tjeeminee, en dit alles wist ik drie weken geleden nog helemaal niet. Moest ik zelfs nog aan het intake gesprek beginnen.....

Oh ja, en morgen moet ik nog een NEE NEE sticker halen voor mijn brievenbus.

Aiks. In mijn hoofd is het allemaal rommelig nog. Maar ik moet weten hoe ik verder moet met mijn leven nu. God samme, alles loslaten. Baan....... zekerheid...... en nu weg uit mijn huis, mijn veilige hol dat recent zo mooi opgeknapt is.

En vanavond wou ik eens geen bier. Ik dacht van..... een glaasje wijn dan. Is ook wat chiquer dan bier. Maar dan weet ik dat er bij mij gewoon de behoefte aanwezig is mij te verdoven voor mijzelf, mijn gevoelens. Niet gedaan. En toch komt het iedere keer weer omhoog. Ik weet dat ik VERLOREN ben als ik maar 1 slok alcohol tot mij neem. En dat voor de rest van mijn leven, en toch denk ik dan van: 'ach eentje maar.' Nu goed, de drive is minder........

Nou tanden poetsen maar weer en dan proberen te slapen.

Gestopt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga ook mijn bek schrobben.

En Will, niet zo netjes hè, mail van iemand anders lezen. Dat hoort niet.

Nou was zij ook niet echt netjes, zij had het je moeten vertellen natuurlijk.

Dan had je een keus.

Welterusten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...