Spring naar bijdragen

Zondag 2 juni 2013


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 84
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Akelei, jij ook :)

Niet echt iets belangrijks vandaag, maar ik heb er wel zin in. Eerst in mijn huisje bezig en de was doen. En vanmiddag komt dochter eten. We eten vandaag asperges. Heel gewoontjes met aspergesaus, gekookt eikruim en plakjes beenham. Daar is dochter zo dol op :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goede morgen Tatum, ja, mooi he?

Ik denk dat we allemaal wel eens van die buien hebben...

Aak, je hebt weer helemaal gelijk wijze vrouw.

En inderdaad, de zon maakt blij....

Ik heb mezelf nog een bakje koffie gegund... nog heel even lekker niks en dan ga ik ook aan mijn lijstje beginnen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé hé hé, niet zonder mij hé :D

Supergoeiemorgend iedereen, ik vlieg even naar die lekkere ontbijttafel en tast toe, honger als een leeuw, vonneke, wat doe je dat toch weer goed hé

MyLady jarig vandaag, joehoeeeeeee :rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present::rose::):P:moon::heart::musicnote::present:

Happy happy happy

De zon schijnt eindelijk nog eens en het gaat goed worden de eerstkomende dagen dacht ik. Direct op de motor gesprongen om te gaan werken hier in de haven. Zaaaaaalig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goeie morgen allemaal. ik was al vroeg wakker, lag lekker in bed een boek te lezen. nu lekker gedoucht en te dralen voor de kast wat ik aan moet doen. ik draag een promotie t-shirt maar heb geen broek. alleen joggingbroek en verder jurkjes, jurkjes, jurkjes. ach, wat een dilemma toch. het is wel ruim twee uur rijden.

mag ik een beschuit met muisjes? voor onze gezinsuitbreiding vandaag?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Puppy, schattig hoor, konden ze maar zo klein blijven hé ;)

Jaja Vonneke, ik ben er eindelijk uit aan het komen, en zoals ik had gehoopt. Eerste iemand vinden voor wie ik helemaal ga, en dan de nodige maatregelen ivm adb, roken, etc etc etc. Het gaat me allemaal heel erg goed af hoor, maar we zullen er samen nog hard aan moeten werken denk ik. Heb er ondanks alles enorme goede hoop op ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Good murninkjes.:sun:

Mijn comp. geeft aan dat mijn c. schijf helemaal vol zit, er kan niets meer bij, als ik probeer er iets af te doen gaat dat niet, maar ik kan ook niets meer ontvangen, van post enz. Raar hoor, van de week maar eens kijken of ik hem weg kan brengen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...