Spring naar bijdragen

Zondag 25 augustus 2013


Runningliesje

Aanbevolen berichten

Goedemorgen frums!

Regent het bij jullie ook zo?

Ik ga koffie en thee zetten en lekker even radio luisteren voor de (aangepaste) training.

Ik zet voor iedereen een kan klaar, plus croissantjes (Romualdus, neem er een extra, dik je een beetje aan :D). Vers fruit staat klaar in een grote kom en gekookte eitjes.

Tast toe!

Ik heb goed geslapen. We hebben gisteren naar aanleiding van jullie advies (sorry dat ik dat niet meer ben komen melden) nog wel het HAP gebeld. de crisisdienst moet via hun geregeld worden. Ze hebben de CD gebeld, maar die wouden niks doen omdat ik niet meer bij de GGZ ingeschreven sta (slechts bij Brijder). Belachelijk he? De HAP kon verder ook niks doen, ik moest maar gaan slapen en als het nu nog zo was weer bellen.

Nu gaar het goed. Geen insulten meer gehad en lekker geslapen. Ik heb mijn trainer gebeld en het uitgelegd en die zei dat we in de buurt van het clubhuis zouden blijven, zowel hij als ik heeft zijn telefoon bij en ik heb hem D zijn nummer gegeven.

Ik ga dus strakjes heel even rennen. Koorts is weg.

Of ik hier goed aan doe, na al jullie lieve adviezen weet ik niet, maar ik moet er even uit en heb ook zeker veel aan jullie adviezen gehad en er ook wat mee gedaan.

De gulden middenweg zullen we maar zeggen.

Ga goed allemaal vandaag en heel erg veel dank voor de directheid en eerlijkheid, dat heeft zo'n dame als ik gewoon nodig. Ik ben namelijk stronteigenwijs.

DAGPACT:

Albert

Lytse

Agnieta

Miranda

Lies

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 291
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mogge A3! Wel fruit eten ook hoor, schijnt gezond te zijn :P

Ik zal maar bekennen: Na de machteloosheid van het gebrek aan hulp gisterenavond heeft mijn man pillen voor me gehaald. Daarom voel ik me nu weer okee.

Chips, wat middelen allemaal met je doen zeg!

Ik blijf maar even door kabbelen tot ik mijn eigen psycholoog gesproken heb en daar eens flink vertellen hoe het zit en dat dit zo niet verder kan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha, eindelijk uit jullie bedje, luiewammesen :D

Hier een hele mooie dag in de haven, zonnetje schijnt mooi zo en de koffie smaakt. Blij enkele oud bekenden tegen te komen. Ben juist terug van enkele dagjes Parijs, was fantastisch. Met nieuwe vriendin klikt het beter dan ooit, we zitten nu helemaal op ons plaats in de nieuwe stek. Ik ben volledig adb en probeer dat ook zo te houden. Alles lukt me blijkbaar, zelfs roken is zo goed als gedaan. Alleen op het werk lukt het me soms zo nog niet, maar ook daar wordt aan gewerkt ;)

Ik kom de laatste tijd bijna niet meer hier terecht, maar aanschouw dit als een uitzonderlijk goed teken. Ik blijf wel regelmatig eens een kijkje nemen en een praatje te slaan :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...