Cacao Geplaatst 7 februari 2008 Rapport Share Geplaatst 7 februari 2008 AARDAPPELPUREE MET SPEKJES UIT DE OVENIngredienten:1kg aardappelenzoutpepernootmuskaat1dl melk2 eierenscheutje koffieroom50g ontbijtspekBereidingswijze:Schil de aardappelen, was deze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar.Giet dan de aardappelen af en stamp ze fijn.Roer de melk, nootmuskaat en peper door de aardappelpuree.Klop de eieren los met een scheutje koffieroom en roer dit aardappelpuree.Vet een ovenschaal in en schep hier de aardappelpuree in.Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.Snijdt het ontbijtspek in stukjes en bak dit in een droge koekenpan knapperig.Bestrooi de aardappelpuree met de knapperige stukjes spek. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 8 februari 2008 Auteur Rapport Share Geplaatst 8 februari 2008 1 pak kruidenzuurkool1 doosje garnalen3 knoflooktenen1 bakje zure roomBroodjesKook de zuurkool kort en laat uitlekken. Hak de knof en roer door de zuurkool, samen met de zure room en de garnalen. Snij de broodjes open en vul ze met het mengsel. Je kan ook echt ordi doen er er nog een schep ketchup aan toevoegen.Als je niet van garnalen houdt en geen veggie bent, kan je de garnalen vervangen door reepjes kip of ander vlees, maar dat moet je dan wel eerst bakken met een beetje peper en zout. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 18 februari 2008 Auteur Rapport Share Geplaatst 18 februari 2008 Dikke lunchboterham:1 blikje mais2 tomaten, in blokjesTeentje knof, gehakt10 champignons, gesneden1 ons kaas (geraspt) naar smaakKleine eetlepel sambal, ook naar smaak4 bruine boterhammen.Bak de tomaten, knof en de champignons op zacht vuur. Voeg de kaas toe en laat smelten. Op het laatst de mais en de sambal erbij, even laten meewarmen. Verdeel over 2 boterhammen en klap dicht met de andere 2. Voor niet-vega's: gebakken spekjes zijn hier ook heel lekker bij. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 31 maart 2008 Auteur Rapport Share Geplaatst 31 maart 2008 Nodig voor de buitenkant: 130 gr vijgen 60 gr rozijnen 245 gr paranoten 245 gr Walnoten2 theelepels jus d'orange beetje zout Nodig voor de vulling: 485 gr rauwe cashewnoten 10 uur laten weken vooraf 245 gr amandelen of macadamia noten 2 uur weken vooraf 15 gr pijnboompitten 10 ml citroensap beetje zout 1/3 kopje kokosnootwater3 theelepeltjes kokos gehakt 15 ml vanille extract Nodig voor de room: 245 gr verse kokosnoten vruchtvlees in stukjes 3 theelepels rauwe cashewnoten zo'n 10 uur vooraf geweekt Honing, een flinke schep3 theelepeltjes amandelmelk of sojamelk1 theelepeltje citroen schil schraapsel beetje vanille extract Nodig voor de topping: 500 gr aardbeien fijn snijden 3 theelepels citroensap, theelepel honing beetje water Bereiding van de vulling: Blendeer cashew noten en de amandelen of macadamia noten er een romig geheel ontstaat. Doe dat in een kom en doe het citroensap en het zout er bij. Goed blenderen! Deze inhoud moet in een kom met daarover een doek en geplaatst worden op kamertemperatuur (10 a 12 uur.) Hierna (NA de 10 a 12 uur) moet je deze, nu inmiddels soort room, blenderen met 1/3 kokosnootvocht en t vruchtvlees, de vanille extract en de honing. Doe het daarna in de vriezer voor later gebruik.Bereiding van de topping: Druk de aardbeien door een zeef en vang het aardbeienvocht op. Vermeng dat vocht met citroensap en de honing. Zet even op een koele plek. (Ik doe er de stukjes aarbeien bij, die dingen zijn tenslotte niet goedkoop.)Taart afronden:Stap 1: Pak nu de springvorm Stap 2:Giet de vulling erop Stap 3:Doe de gesneden aardbeien er op Stap 4:Daarna de aardbeien-citroensapmengsel erover Stap 5:Daarna de geklopte room. Stap 6:Daarna evt garnering met citroen schraapsel Laatste stap: Zet de taart ruim 8 uur in de vriezer. Voor het eten even 10 minuten op kamertemperatuur laten komen.Werkelijk, dit is oooooverheerlijk, U weet niet wat u proeft!Eet smakelijk Vriendelijke groeten,Isismeer rawfood Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 31 maart 2008 Auteur Rapport Share Geplaatst 31 maart 2008 Twee keer geplaatst. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Marco1974 Geplaatst 15 april 2008 Rapport Share Geplaatst 15 april 2008 Jeetje ... ik ga hier bij kwijlen....al die gerechten...mmmmMMMn gerechten zn nog niet zo gezond, maar maak altijd wel die salade van de MAC na :-P gewoon zakje bij de AH die heb lekker veel keus en dan met stukjes kaas. GEZOND! Nou ik ga jullie recepten proberen hoor...teminste een aantal .. anders word ik vierkant zoveel ;-)Groeten Marco Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
safidepafi Geplaatst 22 april 2008 Rapport Share Geplaatst 22 april 2008 Kaasfondue zonder wijn Kaasfondue met melk en preiIngrediënten * 1 dunne prei * 1 teentje knoflook * boter * 300 g jong belegen (Boeren) Goudse kaas met mosterdzaad of kruiden gerasp. * 300 g belegen Boeren Goudse kaas gerasp * 3 dl melk * bindmiddel * 1-2 tl mosterd * (1-2 tl karwijzaad) BereidingHak de prei en de knoflook fijn. Smelt de boter in een pan en smoor de prei en de knoflook in ca. 5 minuten beetgaar. Breng de melk in de caquelon tegen de kook aan. Roer geleidelijk de kaas erdoor en vewarm het geheel al roerend op een matig vuur tot alle kaas gesmolten is. Bind het kaasmengsel. Roer het preimengsel, de mosterd (eventueel het karwijzaad) door de fondue en voeg peper toe naar smaak.Dippen * kleine champignons * radijs * kattenspek (in reepjes,oprollen) * meergranenbrood * roggebrood. OF Kaasfondue met bouillonIngrediënten * 4 dl water * 150 gram champignons (gewone/grot/kastanje) in kwarten of plakjes * 3/4 bouillontablet * 60 gram boter * 60 gram bloem * 100 gram kernhem * 200 gram belegen kaas * peterselie * 100 gram ham in stukjes * stokbrood BereidingswijzeDe champignons in het water met bouillon koken. Een klontvrije roux maken van de bloem, boter en het vocht van de champignons Kaas erdoor smelten. Goed roeren. Champignons toevoegen. Als laatste de ham even mee laten pruttelen en dan royaal bestrooien met peterselie.Andere kaas kan ook, parmezaanse bijvoorbeeld. Pas de hoeveelheid bouillon aan als de kaas al meer smaak heeft. OF Kaasfondue met roomIngrediënten * 2 uien * 1 rode en 1 groene paprika * boter * knoflook * 3 tomaten * halve liter (koffie)room * 500 gram Kernhem * peper, tijm, oregano, tabasco, worcesterhiresauce Bereiding 1. Uien en paprika's kleinsnijden en samen met de knoflook 5 minuten fruiten in de boter. 2. Tomaten ontvellen (onder en bovenkant inkruizen en kort onderdompelen in kokend water) en kleinsnijden. 3. Tomaten en koffieroom toevoegen aan ui-praprika mengsel 4. Voeg de geraspe Kernhem toe en smelt deze 5. Op smaak brengen met kruiden en eventueel Tabasco of Worcesterhiresauce OF Kaasfondue met appelsap * 400 gram Beemsterkaas jong belegen * 400 gram Beemsterkaas extra belegen * 50 gram gepelde en gehakte walnoten * 1 teentje knoflook * 4 dl droge witte wijn of appelsap * bindmiddel * (verse) bieslook * stokbrood * zout, zwarte peper en nootmuskaat BereidingVolg de algemene bereiding, voeg na het binden de gehakte walnoten en klein geknipte bieslook toeOok lekker om te dippen zijn courgette, appel, champignons en kerstomaatjes. algemene bereidingswijzeBereidingswijze:Net als er varianten zijn op de recepten, zijn er ook verschillende wegen die naar een pot kaasfondue leiden. Echt moeilijk is het niet, ik denk niet dat het allemaal veel uitmaakt. * Kaas (laten) raspen. Zorg dat de kaas op kamertemperatuur is. * Een teentje knoflook pletten en halveren en de (fondue)pan ermee inwrijven. * Voor een sterkere knoflooksmaak teentjes in de pan laten en meekoken. * de wijn vervanger in de pan gieten en aan de kook brengen tot het bruist. * Toegevoegde knoflook er weer uitvissen. * Voeg een scheutje citroensap toe, hierdoor smelt de kaas beter, en het zorgt voor een homogener mengsel * De kaas toevoegen en onder voortdurend roeren laten smelten. Meestal werkt beetje bij beetje toevoegen het beste. * Het kaasmengsel niet te hard laten koken en niet te lang verhitten. Het wordt dan rubberachtig en moeilijk te verteren. * * De fondue binden totdat een homogene massa ontstaat. * De fondue op smaak brengen met kruiden ( zout, peper en nootmuskaat voor de standaard fondues). VerhittenEen belangrijke factor voor een goede kaasfondue is de temperatuur die het mengsel bereikt. Deze mag niet te hoog worden. Bij kaasfondues die geen alcohol bevatten is het opletten dat het vocht niet kookt. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
safidepafi Geplaatst 16 mei 2008 Rapport Share Geplaatst 16 mei 2008 Omhoog gehaald voor twentenaar! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
safidepafi Geplaatst 16 mei 2008 Rapport Share Geplaatst 16 mei 2008 Zelfgemaakte Indiaase Curry voor 4 personenIngredienten:basmatierijst of gewone rijst1 pak shoarma/pitabroodjes of echt Nanbread1 teentje gember ( of meer als je gember lekker vind) in klein stukjes3 teentje knoflook persen2 dikke uien in kleine stukjes snijden2 theelepels komijn zaadjes2 theelepels ketoembar zaadjes10 groene kardamom zaadjes3 middelgrote wortels in plakjes gesneden1 zoete aardappel in blokjes gesneden4 aardappels in blokjes gesnedentwee handjes vol sperzieboontjesof snijbonen in stukjes gesnedenpaar struikjes bloemkool in roosjes snijden1 klein blikje kikkererwten3 eetlepels curry paste (bij AH milde curry)2 blikjes coconut milkpaar gedroogde of verse chili pepertjes als je van erg pittig houd(voorzichtigheid geboden!)Bak eerste even de komijn zaadjes+ketoembar zaadjes in de wok totdat ze 'poppen'voeg dan de gember+ uien toe en bak tot de uit mooi glanzend en geel isvoeg dan de knoflook toe en bak nog een paar minutende kardamom zwarte pitjes uit het zaad schilletje snijden en toevoegen(chillies nu toevoegen(zonder zaadjes!!) als je die gaat gebruiken)Dan de lepels curry paste erbij doen en nog even laten bakken een paar minuten af en toe omscheppendan de kokokmelk erbij doen en even goed roerenAlle verse groente erbij doen en met deksel op de wokop een matig vuurtje 20-25 minuten laten koken (tot de groente gaar is)Kikkererwten er de laatste 5 minuten nog bij doenDe rijst klaarmaken en de broodjes in het broodrooster doen.Nan brood is lekkerder onder de grill maar is me soms te duur.Makreelcurry pakketje1 gerookte makreel1 pak roomboterbladerdeegrest curry en rijst curry en rijst door elkaar mengengerookte makreel ontdoen van het vlees en door de curry/rijst mengenLangwerpige overschaal invetten, bladerdeeg op de bodem leggen en aan elkaar plakkeneven gaatjes inprikken met de vorkvelletjes bladerdeeg aan de zijkanten plakken en over de zijkant van de schaal laten hangencurry/rijst/makreel prak erop leggen en het pakketje dichtvouwenpaar gaatjes in het bladerdeeg prikken met een vorkin de oven tot dat de bladerdeeg een mooi gouden bruin kleurtje heeftHeerlijk met een lekkere frisse saladeAls je wat van de chinees overhebt kun je ook zo'n pakketje maken. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 31 januari 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 31 januari 2009 Vega-pannenkoeken.Maak het beslag aan volgens het pak. Je kan natuurlijk ook zelf beslag maken, maar dit vind ik gemakkelijker.Bak in een grote pan een pannenkoek per persoon. Doe er kaas over, gesneden pepertjes (niet al te sterk) en draai de koek om in de pan. Zet het vuur laag, zodat de kaas langzaam smelt.Ondertussen roerbak je even snel een mix van gesneden paprika, bleekselderij, mais uit blik, eventueel knoflook en wat zout. Meng op het laatst met zure room of kwark. Leg de koek op je bord en schep het groenmengsel er op. Rol de pannenkoek op.Voor de niet-vega's kan dit ook met spekjes, gehakt of gesneden ham of kip. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bako Geplaatst 18 maart 2009 Rapport Share Geplaatst 18 maart 2009 reinigen/ontgiftenvormen van reinigen1 vasten met sap van vruchten en groenten2vruchten-vasten;fruitdagen,dus het uitsluitend eten van ftuit. [vruchten van het seizoen]3 als er behoefte is aan een sterkere verzadiging,pas dan het volgende schema toedagschemaochtend,thee of vers geperste sappen . cracker met margarine of roombotermiddag;thee . rauwkost salade met dressing cracker met margarine of roomboteravond ;soep[verse tomaten en of groente] . op basis van een bouillon 1 of 2 crackers en naar wens vruchtendrink gedurende de dag en avond royaal water thee of vers vruchten sapdoe dit niet langer dan 3 dagendoe het eens in de 3wekenop een gegeven moment merk je dat je lichaam er goed op reargeert en je het regelmatig nodig heeft Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 16 mei 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 16 mei 2009 Ha, dankjewel Wing. Ik doe in plaats van ham, kipreepjes want ik eet geen varken, maar dat zal niet zoveel verschil maken. Weet je wat een aanvulling zou kunnen zijn? Een schep zure room erbij op het bord en een fijngesneden pepertje (zonder de zaden want daar gaat je bek zo van branden). Dit ga ik maandag beslist proberen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
albertina Geplaatst 16 mei 2009 Rapport Share Geplaatst 16 mei 2009 De hamblokjes in de mostersoep kan je eventueelvervangen door gerookte kipfilet. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Lara Geplaatst 12 juli 2009 Rapport Share Geplaatst 12 juli 2009 Avocado recept.Als voor, bij gerecht of als dip.1 rijpe avocado1 teentje knoflookzout en peper naar smaakcitroensapEventueel aan te vullen met bv. stukjes gerookte kipfilet, gerookte zalm in snippers of stukjes ansjovis.Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees eruit en prak dit grof met een vork. Zout en peper naar smaak toevoegen, rijkelijk citroensap en een fijngemaakt teentje knoflook erdoor scheppen. Als vulling kan je bovenstaande gebruiken.Direct opeten/serveren wegens verkleuring.Rijk aan antoxidanten en gezonde vetten. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Nachtbraker Geplaatst 15 juli 2009 Rapport Share Geplaatst 15 juli 2009 Recept Vegetarische curry 2 personen (kan natuurlijk ook vlees of vis toevoegen)1 ui in ringen1 teentje knoflook (voor de liefhebbers 2,3, 4, of meer)3-4 vastkokende aardappels in kleine blokjes2 handjes peultjes (voor de curry)1 komkomer (voor de salade)1 citroen (voor de salade)1 blikje kindney bonnen, uitgelekt.2 x hand rijst1 volle lepel currykruiden (kan ook meer, wordt scherper)3 eetlepels zonnebloem olie1 blik kokosmelkzoutPeperVerhit de olie en fruit uien en knoflook.Voeg aardappelblokjes toe en bak mee.Paar minuten wachten.Voeg peultjes en uitgelekte kidneybonen toe.Voeg de currykruiden en de kokosmelk toe. Voeg peper en zout naar smaak toe.Laat 20 minuten zachtjes pruttelen, schep regelmatig om.kook intussen de rijst gaar en maak komkommersalade met olie, citroen, peper en zout.Eet smakelijk.nachtbraker Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 2 augustus 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 2 augustus 2009 Zomerse erwtensoep. Ja het bestaat echt!Een blik erwten. kan ook met spliterwten, maar die moet je dan wel een nacht van tevoren in de week zetten.Een pond kipfilet, maar als je vegetarisch eet mogen het ook sojabrokken zijn.Een paar knoflooktenen naar smaak4 stengels bleekselderij1 grote ui1 bosje koriander, fijngehakt1 bakje crème fraiche1 uitgeperste limoen.Hak en snij alles in kleine stukjes en zet het op zacht vuur. kook (zacht) tot de kipfilet gaar is.Voeg pas op het laatst de zure room en de limoen toe.Eet met geroosterd brood, eventueel even ingewreven met knof en olijfolie. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Houtje Geplaatst 25 augustus 2009 Rapport Share Geplaatst 25 augustus 2009 Tortilla uit de oven (4 personen).Voorbereiden: ca. 10 minuten, en de oven doet de rest. 1-1,5 zak aardappelschijfjes of partjes (of verse aardappels, evt. met schilletje, in plakjes of stukjes even garen in de magnetron) ca. 600 gram in totaal1 of 2 paprika bv. in twee kleuren 2 uien1 teentje knoflook1 bosje bosui (hihi)4 stevige tomatenmelk8 eierenkruiden bv. all season poeder en zout en peperstokbroodBak de uien, vrij grof gesneden even in een hete pan. Voeg de paprika toe en de knoflook (die mag niet verbranden). Voeg de gesneden bosui toe. Warm de aardappelschijfjes even mee op door de groenten.Vet een ovenschotel goed in.Leg er de helft van het mengsel in. Snij 2 tomaten in plakken en leg ze erop. Dan de rest van het mengsel. Klop 8 eieren los met ongeveer 1 dl. melk (niet téveel, het moet wel stollen) en de kruiden (all season en zout en peper bv.). Giet dit over de groenten-aardappels en versier met plakjes tomaat. In de combinatieoven: ongeveer 25 minuten op 180 graden met 12 minuten op 360 Watt.Anders 40 minuten in de gewone oven. Als het goudbruin is haal je het eruit.Lekker met een stokbroodje! Dat kun je in de laatste 10 minuten mee warmen in de oven. Terwijl het in de oven staat, was je de pan af. Hoef je alleen 4 borden en één ovenschaal af te wassen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 14 september 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 14 september 2009 Stamppot anders voor twee personen. Kook vier grote aardappelen met wat zout. Snij een niet zo grote krop andijvie fijn.Stamp het geheel samen met wat bouillonpoeder, boter (of als je wil olijfolie) en peper uit de molen.Van te voren heb je blokjes gesneden van zachte, maar wel pittige geitenkaas. Die prak je erdoor. Je kan als je geen veggie bent, er ook reepjes ham doorheen doen.Maak ondertussen een jus zoals je gewend bent. Laat daar in een takje verse tijm mee trekken. Op het laatst een flinke scheut honing toevoegen in de jus. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vladimir Geplaatst 19 september 2009 Rapport Share Geplaatst 19 september 2009 Flesjes met olijfolieVoor iedereen die véél te veel Cava/Champagne gezopen heeft én zijn/haar kurken heeft bewaard: Bij de Action (die El Cheapo-shop) verkopen ze 'kleine vaasjes', om 1 roos in te zetten, en dergelijke. Prachtige schenkflesjes, met een brede bodem, zo'n 'flens', en een hele lange hals. Hierin passen precies die kurken van Cava/Champagneflessen. Ik heb nu op 't bovenste schap staan:zelfopgelegde citroenoliechili-olie van/met gedroogde hele chilipepers (topje eraf is voldoende, liefst zonder pitjes)notenolie (onderweg; de notenmelange van de Aldi door een vijzel trekken, klaar is ik)mosterdolie (mosterdzaad in de vijzel en daarna in de olie)Prachtig zicht en vrijwel gratis; de flesjes kosten 62ct p/s en de olijfolie koop ik per blik van 3ltr bij de Colruyt. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 26 september 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 26 september 2009 Pompoensoep. Schil een grote oranje pompoen en snijd hem in stukken. Breng met water aan de kook tot de de pompoen kan prakken. Voeg toe: Kruidenbouillonblokje Geraspte verse gember Bosje gehakte koriander Sap van een uitgeperste limoen Knoflook naar smaak. Als je van brokjes houdt, alleen even prakken met een aardappelstamper. Ik hou van gladde soep dus zet ik er de staafmixer in. Eten met olijfbrood.(Wat ook lekker is: een flinke scheut koksroom of sour cream toevoegen.) Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
lady jane Geplaatst 26 september 2009 Rapport Share Geplaatst 26 september 2009 Pompoensoep IIINodig:1 pompoen1 kg paprika1 bos verse koreander1 bol knoflook (ze zijn er zonder teentjes/vliesjes in een mandje, op de markt te koop, soms Lidl)stuk verse gember2 bouillonblokken, groente (veggies) of kippotje creme fraiche og blik cocosmelksambalolijfolieWas de groenten, snijd de pompoen in stukken en leg ze met de paprika en bol knoflook, overgoten met scheut olijfolie in een ovenschaal of bakblik. Laat ze in een klein uur roosteren in de oven op 200o.Trek aan de stelen van de paprika zodat de zaaklijsten enuit komen, velletjes mogen mee de soep in, evenals de schil van de pompoen. Doe de knoflook en koreander, geraspte gember, sambal naar smaak, 1,5 liter water, bouillontabletten met de groenten in een grote soeppan en pureer fijn. Tegen de kook aan brengen en creme fraiche of cocosmelk (erg lekker) erdoor roeren, eet smakelijk!Jane Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 29 september 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 29 september 2009 Eiersalade, voor op brood.Kook drie eieren hard. Prakken met drie eetlepels mayonaise, een eetlepel yoghurt, vier eetlepels geraspte (pittige) kaas en een theelepel currypoeder.(Prak, prak) Doe daar bij het smeren ('k zag twee beren...) nog wat fijngehakte ijsbergsla bij. En een heel fijngehakt bos-uitje. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 20 oktober 2009 Auteur Rapport Share Geplaatst 20 oktober 2009 Er wordten hier weinig tips meer gegeven en de draad is ook wat verzakt. Toch ben ik altijd benieuwd naar recepten. Dus wie er nog iets leuks weet: ga je gang! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
witte Geplaatst 21 oktober 2009 Rapport Share Geplaatst 21 oktober 2009 Hier even een vraagje van mij.Ik heb gister een broodbakmachine van iemand gehad (jaja een nagenoeg nieuwe, maar 3 keer gebruikt)Er zit ook een instructie boekje bij.Maar mijn vraag is eigenlijk of iemand hier toevallig weet, of je ook gewoon een pak broodmix kunt gebruiken en die erin kunt gooien, of moet je alles los kopen zoals bloem, gist enz...Dus mensen die zo een mega apparaat (wat is die groooooooot, veel groter dan ik verwacht had) hebben graag wat gebruiktips, ben nl gek op vers brood!!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
witte Geplaatst 22 oktober 2009 Rapport Share Geplaatst 22 oktober 2009 ff nog klein vraagje voor mijn eigen duidelijkheid Isa aub.Op het pak staat precies wat ik moet doen neem ik aanen hoef er dus niets extra's bij te doen?? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden