Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Verder discussie door moderatoren onmogelijk gemaakt vanuit zorgvuldigheids oogpunt. Heel terecht, Liselot eerst de medische stand spekken (verplicht) zodat het links of rechtsom in je medisch dosier komt te staan. Een privé bericht aan jou is ook door de moderator gedeleted. Ik delete bij deze mijn aanwezigheid op deze site. Liselot en de anderen , ga ervoor en kies je eigen pad!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...

Ik ben sinds twee weken ook weer aan de Refusal, maar dan wel onder toezicht van de Verslavingszorg. Ik ken mijzelf namelijk TE goed: als ik ze zelf zou moeten innemen, zou ik al snel stoppen met innemen... , want het roesje lonkt nog teveel. 

Het afgelopen half jaar dacht ik wel dat ik zonder de Refusal kon. 'Ik zou het allemaal wel alleen doen, want ik kan dat! Ik word wellicht toch een gecontroleerde drinker!'. Nou, dat kon ik op mijn buik schrijven. Van één keer flink drinken in de week, werd het al gauw twee keer, en tot de afgelopen maand zat ik bijna weer elke dag te drinken. Gelukkig geen black outs meer, maar wel 1 liter wijn en 2 halve liters bier in 5 uur tijd...

Voor mij voorlopig geen alcohol meer, maar alleen maar Refusal :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...